از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 9594

72 بازدید

به گزارش خطرنگار، علیرضا نصری عصر یکشنبه در بازدید از کارگاه کشت قارچ در دبیرستان نمونه دولتی دکتر حسابی قشم افزود: تصحیح فرهنگ اشتغال و تعمیق باورهای دینی درباره ارزش کار و تولید باید از دوران کودکی و در آموزش و پرورش در کودکان نهادینه شود. وی ادامه داد: طرح تولید و اشتغال با سرمایه […]

به گزارش خطرنگار، علیرضا نصری عصر یکشنبه در بازدید از کارگاه کشت قارچ در دبیرستان نمونه دولتی دکتر حسابی قشم افزود: تصحیح فرهنگ اشتغال و تعمیق باورهای دینی درباره ارزش کار و تولید باید از دوران کودکی و در آموزش و پرورش در کودکان نهادینه شود.
وی ادامه داد: طرح تولید و اشتغال با سرمایه های کوچک راهکار مناسبی برای افزایش درآمد خانواده ها است که آموزش و پرورش می تواند با برگزاری دوره های آموزشی، دانش آموزانی توانمند و کارآفرین تربیت کند.
نصری اظهار کرد: دانش آموزان می توانند برای نقش آفرینی در اقتصاد مقاومتی و تولید اشتغال به عنوان دغدغه رهبر فرزانه انقلاب و ضرورت اصلی اقتصاد کشور از مدارس و محله های خود آغاز کنند.
وی افزود: دانش آموزان با ورود به حوزه تولید و اشتغال با سرمایه های کوچک می توانند به رونق کسب و کار رونق دهند و علاوه بر آن با تأمین قسمتی از هزینه های خانواده خود، وضعیت معیشت را بهبود بخشند.
بیست دانش آموز و دبیر در مدرسه دکتر حسابی در قالب یک طرح آزمایشی و با هزینه ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال در فضای ۲۵ متری یک کارگاه کشت قارچ ایجاد کردند.
فضای ۲۵ متری گنجایش کشت چهار تن کمپوست را دارا است و از هر تن کمپوست ۳۵۰ کیلو گرم قارچ در سه مرحله با فاصله ۲۰ روز قابل برداشت است. همچنین از هر تن کمپوست پس از برداشت قارچ، خوراک چهار ماه دام و طیور تامین می شود.
شهرستان قشم ۲۳ هزار دانش آموز دارد. این شهرستان شامل جزیره های قشم، هرمز، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت در جنوب استان هرمزگان واقع است.
۷۵۰۰/۷۴۰۸
خبرنگار: حسین آزادمنجیری * انتشار: محمد جهانگیریان

انتهای پیام /*


اقتصاد


اقتصاد مقاومتی


دانش آموز


قشم

نظرات بسته شده است.