از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 93349

156 بازدید

به گزارش خبرنگار خطرنگار، میرمحمد غراوی امروز سه شنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران گلستان که به صورت ویدئو کنفرانس با دکتر روحانی رییس جمهوری و اعضای دولت برگزار شد، اظهار داشت: نیروهای سپاه و ارتش با بسیج همه امکانات و تجهیزات در حال لایروبی مسیر انتهایی گرگان رود و روان سازی حرکت سیلاب به […]

به گزارش خبرنگار خطرنگار، میرمحمد غراوی امروز سه شنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران گلستان که به صورت ویدئو کنفرانس با دکتر روحانی رییس جمهوری و اعضای دولت برگزار شد، اظهار داشت: نیروهای سپاه و ارتش با بسیج همه امکانات و تجهیزات در حال لایروبی مسیر انتهایی گرگان رود و روان سازی حرکت سیلاب به سمت دریا هستند.
وی بیان کرد: ۷۱۲ دستگاه انواع ماشین آلات سنگین در حال تلاش برای باز کردن مسیر حرکت سیلاب و رفع خطر تجمیع رواناب در شهرهای آق قلا و گمیشان است.
سرپرست استانداری گلستان افزود: ۱۲ روستای آق قلا در محاصره سیل هستند اما با برنامه ریزی انجام شده و تمرکز خدمات، روند امدادرسانی به این سکونتگاه ها به طور مرتب در جریان است و با توجه به دپوی امکانات، نگرانی در این بخش وجود ندارد.
غراوی ادامه داد: ۱۴ بالگرد نیز مشغول امدادرسانی و خدمات رسانی به نقاط آسیب دیده از سیل گلستان هستند.
وی گفت: اگر باران امروز روند سیلاب گمیشان را تشدید نکند، تلاش های برنامه ریزی شده برای خروج رواناب انباشته این شهر به زودی به ثمر می رسد.
سرپرست استانداری گلستان ادامه داد: اینک سیلاب از قسمت شرق وارد گمیشان شده و با توجه به حجم فراوان آن می تواند شهر را فرا گرفته و حتی پل اصلی داخلی این شهر در معرض تخریب است.
غراوی اظهار داشت: تلاش شده تا سیلاب انباشته در گمیشان به سمت زمین های کشاورزی هدایت شود و خطری منازل و زیرساخت های شهری را تهدید نکند.
وی بیان کرد: شب گذشته گمان کردیم گمیشان در معرض سیلاب است و به همین دلیل با اعلام وضعیت اضطراری، برخی مناطق در معرض آسیب گمیشان را تخلیه کردیم اما کاهش دبی آب در کنار همت مردم در هدایت آب با گذاشتن کیسه های شن در مسیر سیلاب، این شهر را از خطر بزرگی نجات داد.
وی افزود: دیشب حداکثر آب وارده به گمیشان ۳۰ سانتیمتر بود که خطری برای شهر ایجاد نکرد.
سرپرست استانداری گمیشان ادامه داد: با هدایت ۱۷۵ متر مکعب آب در ثانیه به سمت شمال، شمال شرق و زمین های کشاورزی آق قلا، ظرفیت خروجی گرگان رود به میزان قابل توجهی کاهش یافت.
غراوی افزود: گلستان در سال های ۸۰ و ۸۱ شاهد وقوع سیل و مرگ ۳۳۰ نفر بود اما با اجرای طرح های پیشگیرانه و هدفمند، سیل اخیر این استان خوشبختانه هیچ کشته ای نداشت.
۳۰۹۱/۱۶۴۸/۲۷۲۹

انتهای پیام /*


اجتماعی


سیلاب


مدیریت بحران


گلستان

نظرات بسته شده است.