از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 93123

86 بازدید

به گزارش خطرنگار، هسته های پژوهشی ساختارهای جدیدی است که با هدف افزایش ظرفیت علمی و تحقیقاتی در راستای حل مسائل و مشکلات جامعه طراحی شده است. جهت بخشی به فعالیت های پژوهشی دانشگاه پیرامون اولویت های علمی و صنعتی کشور، تثبیت دانشگاه به عنوان یک دانشگاه پژوهش محور همراه با افزایش برون داد فعالیت […]

به گزارش خطرنگار، هسته های پژوهشی ساختارهای جدیدی است که با هدف افزایش ظرفیت علمی و تحقیقاتی در راستای حل مسائل و مشکلات جامعه طراحی شده است.
جهت بخشی به فعالیت های پژوهشی دانشگاه پیرامون اولویت های علمی و صنعتی کشور، تثبیت دانشگاه به عنوان یک دانشگاه پژوهش محور همراه با افزایش برون داد فعالیت های پژوهشی، حمایت از تولید دانش بنیان و نیز افزایش ارتباطات بین المللی در راستای نیل به دانشگاه نسل سوم از جمله اهداف این هسته ها به شمار می رود.
مهناز ملانظری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه خطرنگار، همچنین ، ۴۹ پسا دکتری مصوب و خاتمه یافته، چاپ ۱۰ کتاب تالیفی و ۱۲ عنوان کتاب ترجمه جدید و رونمایی از کتاب دو جلدی مجموعه مستندات همایش اقتصاد مقاومتی را از عملکردهای پژوهشی این دانشگاه عنوان کرد.
وی همچنین برگزاری هفت سمینار بین المللی و پنج همایش ملی، انجام فعالیت‌هایی زیربنایی و تخصصی در امور آزمایشگاه‌ها، انعقاد تفاهم نامه در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی و اقتصادی با سازمان ملی استاندارد را از دیگر عملکردهای پژوهشی دانشگاه در سال ۹۷ برشمرد.

** تبدیل پنج دانشگاه برتر به سطح تراز بین‌المللی
ملانظری افزود: تاکید بر برنامه‌ محوری در راستای اجرای پروژه‌ اقتصاد مقاومتی و قرار گرفتن در تراز بین‌المللی در توسعه زیرساخت IT و ارتقای بستر و امنیت شبکه ازعملکردهای دانشگاه در سال قبل بوده است.
وی تدوین سیاست‌ها و ساماندهی راه‌ کارهای اجرایی برای ارتقاء وبگاه دانشگاه و بهبود شاخص‌های وبومتری و حضور در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی (تایمز، کیو.اس، یومالتی رنک، گرین متریک، و …) و ارتقاء جایگاه دانشگاه الزهرا(س) در نتایج رتبه‌بندی بین المللی Green Metric 2018 را از دیگر عملکردها وافتخارات این دانشگاه در سال ۹۷ عنوان کرد.

**انجام پروژه های هوشمند سازی و تحول سازمانی
رئیس دانشگاه الزهرا(س) با اشاره به رونمایی از هفت سامانه دانش بنیان و نرم افزار دانشگاهی طوبی در سال ۹۷ گفت: این نرم افزار قادر است سامانه‌های دانشگاهی را به طور یکپارچه تحت پوشش قرار دهد.
ملانظری از سامانه هوش سازمانی (BI) نیز گفت و افزود: این سامانه با اتصال به کلیه سامانه‌ها و پایگاه های داده موجود، شاخص های کلیدی عملکردهای دانشگاه را بازیابی کرده و در قالب گزارش های مدیریتی، در یک داشبورد مدیریتی آنلاین عرضه می شود.
وی گفت: این سامانه در آینده نزدیک امکان تحلیل روند، پیش بینی و داده کاوی در خصوص داده ها و اطلاعات دانشگاهی را نیز خواهد داشت.
رئیس دانشگاه الزهرا(س) سامانه مدیریت ارتباط با مشتری CRM یا همان پیاده ‌سازی طرح تکریم ارباب رجوع را از دیگر پروژه های هوشمند سازی دانشگاه عنوان کرد و ادامه داد: این سامانه به منظور ارزیابی و بررسی میزان رضایت مراجعان پیش بینی شده است.
ملانظری افزود: آرشیو دیجیتال اسناد از دیگر پروژه های هوشمند سازی این دانشگاه و مبتنی بر پروژه متن باز و دارای پشتیبانی از جست‌ وجوی تمام متن در اسناد فارسی و فرمت عکس است.
رئیس دانشگاه الزهرا(س) سامانه پایش و ارزیابی برنامه عملیاتی را از دیگر پروژه های تحول سازمانی عنوان کرد که در تامین زیر ساخت های لازم برای انطباق با برنامه عملیاتی دانشگاه و فرایند پایش و ارزیابی طراحی و پیاده سازی شده است.

** برگزاری ۱۰ کارگاه دانش افزایی
رئیس دانشگاه الزهرا(س) در مورد عملکردهای آموزشی این دانشگاه گفت: ایجاد دانشکده بین رشته ای علوم و فناوری های نوین، برگزاری بیش از ۱۰ کارگاه دانش افزایی برای اعضاء هیات علمی، اجرای طرح ارتقای مهارت افزایی و اشتغال پذیری دانشجویان به‌ ویژه دانشجویان دوره کارشناسی از عملکردهای آموزشی این دانشگاه است.
وی طراحی و اجرای دروس اختیاری متناسب با نیازهای جامعه، اجرای آموزش‌های فرابرنامه‌ ای متناسب با هر رشته و نیاز بازارکار، رصد وضعیت اشتغال دانش آموختگان دانشگاه، برگزاری نشست ها و کارگاه های مهارت افزایی با همراهی دانش آموختگان، ایجاد و ارائه کلاس ها و دوره های مجازی و ارائه درس نامه های مجازی را از دیگر عملکردهای این دانشگاه در سال ۹۷ عنوان کرد.

** طرح های دانشجویی علمی و فناوری
رئیس دانشگاه الزهرا(س) اظهار کرد: کتابخانه مرکزی، سالن های مطالعه، اتاق نور، سایت های کامپیوتر، ارائه خدمات مشاوره و مددکاری، خدمات بهداشتی و درمانی با افتتاح بخش تخصصی کلینیک الزهرا و تشکیل شورای صنفی دانشجویی پویا و فعال از طرح های علمی و فناوری دانشگاه در سال ۹۷ است.

** ۱۴ مقام قهرمانی اول تا سوم
این مسئول به توسعه فضاهای تجهیزات ورزشی، تلاش برای حضور در ورزشهای قهرمانی بانوان اشاره کرد و افزود: دانشجویان الزهرا (س) در سال ۹۷ موفق به دریافت ۱۴ مقام قهرمانی اول تا سومی در المپیاد ورزشی و مسابقات قهرمان کشوری شدند.
وی افزود: یک مقام اولی و دو مقام سومی دراگون بوت در مسابقات باشگاه‌های جهان، یک مقام اولی کاتا در رقابت های انتخابی دانشجویان در مسابقات جهانی دانشجویان، یک مقام سومی کاتای تیمی در مسابقات لیگ جهانی ترکیه، یک مقام اولی در رقابت‌های کاتا انتخابی دانشجویان جهت حضور در اردوی مسابقات جهانی دانشجویان، یک مقام اولی رشته کبدی در هجدهمین بازی های آسیایی جاکارتا، یک مقام اولی رشته فوتسال در مسابقات قهرمانی کشوری دانشگاه ها، یک مقام دومی رشته نجات غریق در مسابقات قهرمانی کشوری دانشگاه ها از فعالیت های ورزشی دانشگاه در سال گذشته بوده است.
ملانظری همچنین به میزبانی و برگزاری چهارمین المپیاد ورزش همگانی دانشگاه های سراسر کشور اشاره کرد و افزود: این مسابقات تابستان ۹۸ در دانشگاه الزهرا(س) برگزار می شود.

**تشکیل کمیته سبز
ملانظری از تشکیل کمیته مدیریت سبز شناسایی و جذب دانشجویان مستعد گفت که برای اجرای برنامه ها و طرح های مرتبط با مدیریت سبز راه اندازی شده است.
رئیس دانشگاه الزهرا در آخرگفت: این دانشگاه با شعار’زن فرهیخته، جامعه بالنده’ سال ۹۷ را به پایان رساند.
دانشگاه الزهرا(س) دانشگاه ویژه زنان، واقع در ده ونک تهران، در سال ۱۳۴۳ تاسیس شده است.
**۸۳۹۸**

انتهای پیام /*


علمی آموزشی


دانشگاه الزهرا


هسته پژوهشی


مهناز ملا نظری

نظرات بسته شده است.