از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 90968

58 بازدید

به گزارش روز شنبه گروه اخبار علمی خطرنگار، از پایگاه خبری ساینس، این مطالعه نشان می‌دهد پرتو ضعیف نور و امواج صوتی ضعیف قادر به بازیابی و ترمیم امواج صوتی مغزی هستند که در اثر بیماری از دست رفته‌اند. در این مطالعه موش‌ها به گونه‌ای مهندسی شدند که علائمی مشابه بیماری آلزایمر داشتند. این موش‌ها […]

به گزارش روز شنبه گروه اخبار علمی خطرنگار، از پایگاه خبری ساینس، این مطالعه نشان می‌دهد پرتو ضعیف نور و امواج صوتی ضعیف قادر به بازیابی و ترمیم امواج صوتی مغزی هستند که در اثر بیماری از دست رفته‌اند.
در این مطالعه موش‌ها به گونه‌ای مهندسی شدند که علائمی مشابه بیماری آلزایمر داشتند. این موش‌ها به مدت یک هفته تحت محرک‌های نوری و صوتی قرار گرفتند و نتایج بهبود قابل توجهی در زمینه کاهش پروتئین بتا آمیلوئید نشان داد. انباشت این پروتئین و ایجاد پلاک یکی از مهمترین دلایل بروز آلزایمر است.
امواج صوتی استفاده شده در این روش نویزی ضعیف با فرکانس ۴۰ هرتز است که فقط توسط گوش انسان شنیده می‌شود.
اگرچه این مطالعه هنوز در انسان آزمایش نشده است، ولی در صورت موفقیت و پیشرفت می‌تواند یک روش غیر تهاجمی، ساده و ارزان برای درمان آلزایمر باشد.
امکان حذف پلاک و سایر مواد زائد مغز با استفاده از روش‌های غیر تهاجمی علاوه بر آلزایمر، در بسیاری از اختلالات عصبی موثر است.
بر اساس آمار مرکز بین المللی آلزایمر، اکنون ۴۶٫۸ میلیون نفر در سراسر جهان به زوال عقل مبتلا هستند و پیش‌بینی می‌شود این تعداد تا سال ۲۰۵۰ میلادی، به ۱۳۱٫۵ میلیون نفر به ویژه در کشورهای در حال توسعه برسد.
نتایج این مطالعه در نشریه Cell منتشر شده است.
علمی**۹۲۵۹** ۱۰۵۵

انتهای پیام /*


علمی آموزشی


زوال عقل


علوم شناختی


آلزایمر

نظرات بسته شده است.