از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 89893

85 بازدید

به گزارش شامگاه سه شنبه گروه علمی خطرنگار، از ستاد علوم و فناوری های شناختی، پروفسور فابریس والیوس fabrice wallois که به منظور رایزنی درباره راههای توسعه و گسترش همکاری های دوجانبه علمی و پژوهشی به کشورمان سفر کرده است، بر انتقال تجارب و یافته های تحقیقاتی میان استادان، نخبگان و متخصصان ایرانی و فرانسوی […]

به گزارش شامگاه سه شنبه گروه علمی خطرنگار، از ستاد علوم و فناوری های شناختی، پروفسور فابریس والیوس fabrice wallois که به منظور رایزنی درباره راههای توسعه و گسترش همکاری های دوجانبه علمی و پژوهشی به کشورمان سفر کرده است، بر انتقال تجارب و یافته های تحقیقاتی میان استادان، نخبگان و متخصصان ایرانی و فرانسوی و نیز توسعه همکاری ها ی مشترک میان مراکز علمی و تخصصی دو کشور تاکید کرد.
وی تصریح کرد: ایجاد شبکه ارتباطی تحقیقاتی فرانسه با مراکز علمی ایران ضروری است و این امر به توسعه و گسترش همکاری های دو جانبه در حوزه‌های علوم شناختی میان دو کشور منجر می شود.
استاد دانشگاه پیکاردی فرانسه ایجاد شبکه های همکاری مشترک را زمینه ساز تقویت و گسترش ارتباطات میان استادان، پژوهشگران و نخبگان ایرانی و فرانسوی دانست و با اعلام آمادگی این دانشگاه برای تحقق این امر، خواستار گسترش اجرای پروژه های تحقیقاتی و کلینیکی در حوزه های اختلالات شناختی به ویژه در میان کودکان شد.
وی همچنین پیرامون آینده همکاری های علمی بین دو کشور ایران و فرانسه به ویژه در حوزه های علوم شناختی گفت: توانمندی ها و دانش مختصصان ایرانی در زمینه های علوم شناختی و درمان بیماری ها با استفاده از شیوه های علمی بیانگر رشد دانش علمی در ایران است.
پروفسور فابریس والیوس همچنین تاکید کرد: شناسایی نقاط قوت همکاری های مشترک، تقویت روابط متقابل علمی و انتقال تجارب و یافته های علمی، فرصت های جدیدی را برای تعمیق همکاری های مشترک میان ایران و فرانسه به وجود می آورد و اجرای پروژه های مشترک زمینه ساز همکاری های جدید دو کشور خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: ستاد علوم شناختی به عنوان متولی و ایفاگر رشد و ارتقای دانش علوم شناختی در ایران می تواند نقش ارزنده ای در امر هدایت و توسعه همکاری های علمی و تحقیقاتی میان ایران، فرانسه و همچنین در سطح اروپا ایفا کند.
علمی ** ۱۸۳۶ ** ۱۰۵۵

انتهای پیام /*


علمی آموزشی


علوم شناختی


فناوری شناخنی


دانشگاه پیکاردی

نظرات بسته شده است.