از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 89447

52 بازدید

«اگر من در یک شهر ثبت شده در میراث جهانی قصد گردشگری داشته باشم، از کجاها بازدید خواهم کرد و چرا! » به عنوان موضوع جشنواره انتخاب شده بود، جشنواره ای که دبیرخانه آن در یزد قرار دارد. این جشنواره از طرف انجمن شهرهای میراث جهانی مستقر در کانادا ارائه شد و قرار است مرحله […]

«اگر من در یک شهر ثبت شده در میراث جهانی قصد گردشگری داشته باشم، از کجاها بازدید خواهم کرد و چرا! » به عنوان موضوع جشنواره انتخاب شده بود، جشنواره ای که دبیرخانه آن در یزد قرار دارد.
این جشنواره از طرف انجمن شهرهای میراث جهانی مستقر در کانادا ارائه شد و قرار است مرحله نهایی آن در یکی از کشورهای اروپایی برگزار شود. در حال حاضر ۲۸۰ شهر کشورهای مختلف جهان عضو انجمن شهرهای میراث جهانی هستند.
به گزارش خطرنگار، این جشنواره در ۲ گروه سنی برگزار شد و در گروه سنی ۱۴ تا ۱۷ سال لوح تجلیل و جایزه نقدی به فیلم های « همسایه» به کارگردانی مهرنوش بهروزی ، «حال خوب» به کارگردانی زهرا بقاییان و « خبرک» به کارگردانی مهدی حاتمیان اهدا شد.
همچنین لوح و تندیس جشنواره بدون ترتیب اولویت به فیلم های « هزار سال زندگی» به کارگردانی امیرحسین دهقانی بنادکی و « سرزمین آب ، باد، خاک، و آتش « به آناهیتا شهریاری راد تعلق گرفت.
هیات داوران در گروه سنی ۱۴ تا ۱۷ سال به خاطر خلاقیت سوژه ،لوح تقدیر و جوایز را به فیلم «به نگاه گربه » به کارگردانی حسین امیریان اهدا کرد.
در گروه سنی ۱۸ تا ۲۱ سال نیز هیات داوران از سوی انجمن سینمای جوان یزد به فیلم « کویر بارانی» به کارگردانی آناهیتا الله یاری و به فیلم « یزد» به کارگردانی فرشاد امیر افضلی، لوح تجلیل و جوایز اعطا کرد.
هیات داوران در این گروه سنی هیچ فیلمی را به عنوان برگزیده ندانست.
همچنین به درخواست هیات داوران از سوی انجمن سینمای جوان یزد بدون ترتیب و گروه سنی، لوح تجلیل و جایزه نقدی به اثر «برج خاموش» به کارگردانی محمدرضا نژادی رنجبر، اثر «جای خالی فیروزه» به کارگردانی محمدمهدی خدایی و به خردسال سعید آرش هاشمی به خاطر بازی در فیلم « بادکنک سفید» به کارگردانی شایان زاهد اهدا شد.
نرگس آبیار، حسین روشن بخش و محمدحسین ﺻــﺎﻟﺤﯽ آرا، سه کارگردان و فیلمنامه نویس کشوری، آثار ارسالی به نخستین جشنواره بین المللی فیلم شهر میراث جهانی یزد را داوری کردند.
جشنواره با هدف دستیابی جوانان به دانش و آگاهی بهتر از شهر میراث جهانی، القای درک قوی تر از تعلق و غرور در مورد میراث جهانی و فرصت دادن به آنها به منظور بیان نظر از طریق دیدگاه های شخصی در مورد میراث جهانی و همچنین در مورد شهر خودشان، برگزار شد.
در آیین اختتامیه همچنین استاندار یزد با بیان اینکه برگزاری جشنواره ها در رشد، پیشرفت و اعتلای کار هنرمندان تاثیرگذار است، گفت: هنرمندان موفق استان همچون نرگس آبیار با موفقیت و درخشش در عرصه هنر نام یزد را بلند آوازه کردند.
محمدعلی طالبی افزود: اگر روزی می‌خواستیم، بگوییم هنر چگونه می‌تواند یزد را بلند آوازه کند، شاید منظورمان را نمی توانستیم به درستی انتقال دهیم اما امروز با زبان هنر می توان آن را به تصویر کشید.
وی اضافه کرد: در استان استعدادهایی زیادی در زمینه تولید فیلم و فعالیت های کارگردانی وجود دارد، اگر زمینه آن فراهم شود و مسئولان در بخش‌های مختلف حمایت کنند می‌توانند درخشش‌های بسیاری در عرصه جهانی داشته باشند.
استاندار یزد ادامه داد: استان ظرفیت‌های بسیاری هم درحوزه میراث فرهنگی، آداب و رسوم و مباحث علمی دارد باید به کمک هنرمندان آن را به جهانیان معرفی کرد.
عباس ملازینلی دبیرجشنواره زمان انتشار فراخوان را ۱۱ بهمن ماه تا ۱۲ اسفند ماه جاری ذکر کرد.
وی یادآور شد: شهرهایی می توانند در جشنواره شرکت کنند که حداقل سه سال از عضویت آنها به عنوان شهر میراث جهانی گذشته باشد، اما یزد به دلیل فعال بودن در انجمن شهرهای میراث جهانی می تواند با گذشت یک ‌سال از این حضور در انجمن، در جشنواره شرکت کند.
۲۰۸۸/ ۲۰۴۷/

انتهای پیام /*


فرهنگی


جشنواره


فیلم کوتاه


یزد

نظرات بسته شده است.