از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 88962

120 بازدید

به گزارش خبرنگار علمی خطرنگار، پنجمین همایش فضای مجازی پاک عصر امروز، شنبه هجدهم اسفندماه به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با همکاری سازمان مردم نهاد «جمعیت توسعه‌گران فضای مجازی پاک (فمپ)» برگزار شد.رونمایی نشان بومی «دَر نشان» همزمان با این همایش و با حضور «ابوالحسن فیروزآبادی» دبیر شورای عالی فضای مجازی و شماری از […]

به گزارش خبرنگار علمی خطرنگار، پنجمین همایش فضای مجازی پاک عصر امروز، شنبه هجدهم اسفندماه به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با همکاری سازمان مردم نهاد «جمعیت توسعه‌گران فضای مجازی پاک (فمپ)» برگزار شد.
رونمایی نشان بومی «دَر نشان» همزمان با این همایش و با حضور «ابوالحسن فیروزآبادی» دبیر شورای عالی فضای مجازی و شماری از مسئولان دیگر صورت گرفت و تاکید شد: «نشان‌ها دریچه‌های ذهن هستند برای برداشت‌هایی از فرهنگ فناوری که با نشانش ارتقا می‌یابد.
«اَت ساین» یکی از نشان‌های اصلی است که با گسترش استفاده از رایانامه در اولین حروف اضافه لازم روی صفحه کلید قرار گرفت و امروز برای ارجاع به کاربران و موضوعات پویا از آن استفاده می‌شود.
فارسی‌سازی این نشان به عنوان یک نشان راست به چپ و فارسی و قابل استفاده در نوشتار روزمره میتواند عزت زبانی ما را تقویت کند.
«دَر نشان» برای همین موضوع در کمیته ترویجی «جمعیت توسعه‌گران فضای مجازی پاک» پیشنهاد شده است.
پشتیبانی کاربران از «پویش استفاده از نشان‌های فارسی در فضای مجازی» می‌تواند آینده فرزندان‌مان را در استفاده نوآورانه از فضای مجازی بومی تضمین کند.
این نشان بومی برای فارسی‌زبانان در فضای مجازی طراحی شده و آن طور که در مراسم امروز اعلام شد از این نشان به صورت راست به چپ و در فضای مجازی استفاده می‌شود.
«رسول جلیلی» عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه این نماد برای ایجاد هویت مستقل در فضای مجازی ایجاد شده است از وزیر ارتباطات خواست یونی‌کُد (Unicode) این نشان را تا روز جهانی ارتباطات ثبت کند تا امکان استفاده کاربران فارسی از آن در فضای مجازی وجود داشته باشد.
یونی‌کُد، استانداردی برای کُد کردن نویسه‌های رایانه‌ای و نمایش و پردازش متن به اکثر زبان‌های دنیاست و هر زبان، یک قالب یونی‌کد دارد.
این استاندارد هماهنگ با مجموعه جهانی نویسه‌ها تألیف شده‌ و به صورت کتابی به نام «The Unicode Standard» منتشر شده ‌است.
موفقیت یونی‌کُد در یکی کردن کد بندی نویسه‌ها سبب استفاده گسترده از آن در جهانی‌سازی و بومی‌سازی نرم‌افزارها شده‌ است. این استاندارد در بسیاری از فناوری‌های اخیر از جمله اکس ام ال، زبان برنامه‌نویسی جاوا، چارچوب دات نت مایکروسافت و سیستم عامل‌های مدرن، پیاده شده ‌است.
علمی*۹۲۰۷* ۱۰۵۵

انتهای پیام /*


علمی آموزشی


فضای مجازی


فضای مجازی پاک


ات ساین

نظرات بسته شده است.