از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 88603

35 بازدید

محمد جواد عامر روز جمعه در گفت وگو با خطرنگار، اظهار داشت: در سال های گذشته تامین آب مزارع از رودخانه ها، چاه ها و چشمه ها به صورت سنتی آبخور انجام می شد که به دلیل کمبود منابع آب و سفره های زیر زمینی در مقاطع مختلف، موجبات نارضایتی کشاورزان را فراهم می کرد.وی […]

محمد جواد عامر روز جمعه در گفت وگو با خطرنگار، اظهار داشت: در سال های گذشته تامین آب مزارع از رودخانه ها، چاه ها و چشمه ها به صورت سنتی آبخور انجام می شد که به دلیل کمبود منابع آب و سفره های زیر زمینی در مقاطع مختلف، موجبات نارضایتی کشاورزان را فراهم می کرد.
وی با اشاره به پیگیری ها و دستورالعمل ابلاغی استاندار که با تصویب شورای اقتصاد مقاومتی صورت پذیرفت، افزود: با توجه به نیاز مبرم شهرستان در بحث ساماندهی آب بندان ها و رودخانه ها جلسات متعددی برگزار شده و با توجه به اینکه شهرستان ماسال فاقد زیرساخت و ماشین آلات مناسب می باشد با برگزاری فراخوان از سوی اداره آبیاری و حضور شرکت های پیمانکاری مرتبط، شرکت ذیصلاح جهت اجرای پروژه های لایروبی انتخاب شد.
عامر گفت: امیدواریم با استفاده از ظرفیت های دهیاران و کمک شوراهای روستاهای مربوطه بتوانیم زودتر ساماندهی آب بندان های روستاهای کیشه خانی و لیپا به اتمام برسد.
فرماندار ماسال ادامه داد: طرح ساماندهی آب بندان های شهرستان در ۱۴ آب بندان شهرستان اجرایی می شود.
ماسال با دو بخش مرکزی و شاندرمن در ۴۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است. ۲۶ پهنه آب بندان با مساحت ۳۵ هکتار در این شهرستان قرار دارد و هر هکتار آب بندان قادر به آبیاری تکمیلی حدود هفت هکتار اراضی شالیکاری است.
اول دی ماه سالجاری با تأکید مصطفی سالاری استاندار گیلان و پس از برگزاری ۱۱ جلسه کارشناسی و تصمیم گیری، با مشارکت و حضور ۱۲ دستگاه اجرایی و نهادهای نظارتی، دستورالعمل طرح ساماندهی آب بندان ها و تالاب های استان گیلان نهایی و ابلاغ شد.
۷۲۹۶/۲۰۰۷/

انتهای پیام /*


اقتصاد


آب بندان


ماسال


گیلان

نظرات بسته شده است.