از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 87514

71 بازدید

غلامرضا منتظری روز دوشنبه به مناسبت گرامیداشت ۱۵ اسفند روز درختکاری در گفت وگو با خطرنگار، افزود: از این میزان ۷۶۵هزار و ۳۷۳ هکتار در قالب ۱۹۱ پلاک آماده صدور سند است و ۳۵۳ هزار هکتار نیز در مرحله تائید نهایی قرار دارند.وی بیان کرد: با توجه به اهمیت حفظ اراضی ملی و موات سرعت […]

غلامرضا منتظری روز دوشنبه به مناسبت گرامیداشت ۱۵ اسفند روز درختکاری در گفت وگو با خطرنگار، افزود: از این میزان ۷۶۵هزار و ۳۷۳ هکتار در قالب ۱۹۱ پلاک آماده صدور سند است و ۳۵۳ هزار هکتار نیز در مرحله تائید نهایی قرار دارند.
وی بیان کرد: با توجه به اهمیت حفظ اراضی ملی و موات سرعت بخشی در اجرای طرح حدنگار از جمله ضرورت هایی است که باید بخوبی انجام شود و انتظار داریم مراجع مسئول از جمله اداره کل ثبت اسناد و املاک در این زمینه هکاری لازم را داشته باشد.
منتظری اضافه کرد: در زمان حاضر برای حفظ و حراست از زمین های ملی استان برای یک میلیون و ۶۱۹هزار و ۸۳۹ هکتار سند صادر شده است و تنها ۸ درصد از این عرصه ها در سطح استان هنوز سند دار نشده و در دست اقدام است.
وی اظهار داشت: برای حفاظت از عرصه های طبیعی استان بوشهر در سال جاری تاکنون از سطح ۷۳۷ هکتار از عرصه های طبیعی استان به ارزش ۷۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال رفع تصرف و خلع ید شده است.
منتظری گفت: استان بوشهر ازجمله استان های ساحلی کشور است که با توجه شتاب توسعه صنایع نفت و گاز در ۲ دهه گذشته میزان ارزش اقتصادی زمین دراین استان افزایش یافته و حفاظت از این عرصه ها در مقابل سودجویان از مسئولیت های مهم منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر گفت: ۱۷۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی به طرح های آبخیزداری و عملیات بیولوژیکی و بیومکانیکی استان تخصیص یافت که از این مجموع ۱۲۳ میلیارد ریال برای اجرای پروژه های آبخیزداری و ۵۰ میلیارد ریال برای کاشت و احیا و حفاظت از جنگل و مرتع اختصاص یافته است.
منتظری اضافه کرد: با تصویب این اعتبار ۲۲ پروژه دربخش های آبخیزداری، جنگل و مرتع و سایر بخش های دیگر در چهار شهرستان دیلم، کنگان، دشتستان و دشتی اجرا شده است.
وی یادآور شد: مجموع پروژه های مربوط به اعتبارات صندوق توسعه ملی در سطح استان بوشهر بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بخش زیادی از آنها مورد بهره برداری قرار گرفته است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر گفت: ۲۲۷هزار و ۴۳۵ هکتار از عرصه های طبیعی این استان معادل ۱۳ درصد را جنگل تشکیل می دهد که از این میزان ۹۳ درصد جنگل های طبیعی و ۷ درصد جنگل های دست کاشت است.
وی اضافه کرد: در زمان حاضر هشت پارک جنگلی به مساحت ۶۷۱ هکتار وجود دارد که تلاش می شود این پارک ها با هدف ایجاد تفرجگاه طبیعی به بخش خصوصی واگذار شود.
منتظری گفت: ۶۸ درصد عرصه های طبیعی استان بوشهر به میزان یک میلیون و ۱۴۷هزار و ۲۴۵ هکتار مربوط به مراتع است واین عرصه ها ظرفیت تولید ۸۸ هزار و ۴۹ تن علوفه خشک دارد و در زمان حاضر یک میلیون و ۱۶۳هزار و ۱۳۱ واحد دامی در این عرصه ها تعلیف می شود.
منتظری گفت: ۱۹ درصد عرصه های طبیعی استان بوشهر معادل ۳۳۱هزار و ۶۸۲ هکتار را بیابان ها شامل عرصه های شوره زار، تپه ای و ماسه ای است.
وی یادآور شد: ازمجموع عرصه های بیابانی استان بوشهر ۲۴۰ هزار و ۳۵۱ هکتار عرصه های فاقد پوشش گیاهی است که تاکنون به میزان ۳۱ هکتار عملیات مدیریت هرزآب و نهالکاری انجام شده است.
منتظری اجرای ۱۴۰ هکتار عملیات مکانیکی و هلالی آبگیر، انجام عملیات جنگل کاری و توسعه جنگل در سطح ۱۷۰ هکتار، تجهیز و تکمیل پارک های جنگلی، مراقبت و آبیاری جنگل کاری سنواتی در سطح یکهزار و ۷۹۶ هکتار، تولید نهال جنگلی، بیابانی و مرتعی به تعداد ۲۱۳هزار اصله، توسعه جنگل های مانگرو در سطح ۳۰ هکتار و مدیریت روان آب در سطح یکهزار و ۴۸۰ هکتار را از جمله اقدامات انجام شده در سال جاری عنوان کرد.
وی گفت: قرق مرتع در سطح ۱۲هزار و ۱۰۰ هکتار، غنی سازی جنگل با بذر در سطح ۸۰هکتار، اجرای کمربند حفاظتی به طول هشت کیلومتر و جایگزینی سوخت فسیلی به تعداد ۱۳۲خانوار از جمله دیگر اقدامات انجام شده در این بخش است.
منتظری افزود: در سال جاری عملیات آبخیزداری در سطح ۵۱ سازه آبخیز به مساحت ۵۹ هزارو ۴۴۳ هکتار با حجم استحصال ۳۴ میلیون مترمکعب با ۴۳۳میلیارد و ۳۹۲ میلیون ریال در استان بوشهر انجام شده است.
۶۰۴۷/۶۰۴۳

انتهای پیام /*


اقتصاد


کاداستر


آبخیزداری


بوشهر

نظرات بسته شده است.