از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 86390

47 بازدید

«ابراهیم علیپور» روز پنجشنبه در گفت و گو با خطرنگار، افزود: یک میلیون و ۷۰۰ هزار گلدان از گونه مشتری پسند گل سینره و چهار میلیون گلدان سنبل و لاله که برای سفره هفت سین از گلخانه های محلات به بازار سراسر کشور عرضه شد. وی بیان کرد: گل سنبل و سینره به عنوان گل‌های […]

«ابراهیم علیپور» روز پنجشنبه در گفت و گو با خطرنگار، افزود: یک میلیون و ۷۰۰ هزار گلدان از گونه مشتری پسند گل سینره و چهار میلیون گلدان سنبل و لاله که برای سفره هفت سین از گلخانه های محلات به بازار سراسر کشور عرضه شد.
وی بیان کرد: گل سنبل و سینره به عنوان گل‌های سفره هفت سین مورد اقبال عمومی هستند و در سال های اخیر گل لاله نیز به عنوان گونه ای پرمصرف در نوروز، طرفداران ویژه خود را پیدا کرده است.
علیپوراظهار داشت: کشت انواع گل سینره، لاله و سنبل به صورت پراکنده در گلزارهای این شهرستان انجام شد و حدود ۱۰ هکتار گلزار محلات همراه با گونه های دیگر زیر کشت گل های بهاری بوده است.
مدیر عامل اتحادیه گل و گیاه محلات افزود: گل‌های لاله و سنبل با توجه به وارداتی بودن پیاز توسط سه نفر از تولیدکنندگان انبوه شهرستان تولید شد.
وی گفت: شهرستان محلات به واسطه امتیاز ویژه در تولید و پرورش انواع گل و گیاه زینتی این روزها در حال ارسال گل به سراسر کشور است.
علیپور افزود: با نزدیک شدن به ایام نوروز و آمادگی زمین و شرایط آب و هوا کاشت گل و گیاه در شهرهای مختلف کشور رونق گرفته که بازار گل و گیاه این شهرستان نیز داغ شده است.
شهرستان محلات از توابع استان مرکزی بزرگترین شهرستان کشور از لحاظ سطح زیر کشت و تولید گل و گیاه زینتی است به طوری که ۱۸ درصد از سطح زیر کشت کشور، ۱۲درصد از تولید گل شاخه بریده در کشور، ۸۰ درصد تولید گل های فصلی نشائی ۲۱ درصد از تولید درخت و درختچه های زینتی و ۱۴ درصد از گیاهان آپارتمانی کشور در این شهرستان تولید می شود.
تولید ۳۵۰ گونه مختلف گیاهان زینتی، آپارتمانی و فضای سبز، محلات را به یکی از قطب های پرورش و تجارت گل و گیاه تبدیل کرده است.
۷۲۷۷/۶۰۱۳/

انتهای پیام /*


اقتصاد


کشاورزی


محلات


گل های بهاری

نظرات بسته شده است.