از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 82924

92 بازدید

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خطرنگار، پروفسور دریا اورس امروز (یکشنبه) که در نهمین نشست معاونان و مدیران بین المللی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و پارک های علم و فناوری برگزار شد، به ایراد سخنانی در مورد روابط ایران و ترکیه پرداخت.وی در این میزگرد که توسط دانشگاه علم و صنعت برگزار […]

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خطرنگار، پروفسور دریا اورس امروز (یکشنبه) که در نهمین نشست معاونان و مدیران بین المللی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و پارک های علم و فناوری برگزار شد، به ایراد سخنانی در مورد روابط ایران و ترکیه پرداخت.
وی در این میزگرد که توسط دانشگاه علم و صنعت برگزار شد به فعالیت های علمی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی ترکیه نسبت به سایر کشورهای منطقه اشاره کرد و گفت: در سال های اخیر، تعداد زیادی تفاهمنامه بین دانشگاه های ایران و ترکیه به امضا رسیده است. در ترکیه بیش از ۲۰۰ دانشگاه دولتی و غیردولتی فعال داریم و اکثر این دانشگاه ها ارتباطات مناسبی با دانشگاه های ایران دارند.
سفیر ترکیه در ایران تاکید کرد: به عنوان سفیرِ نوسفر و تازه رسیده به تهران می گویم که باید این روابط را هر چه بیشتر و بیشتر کنیم. ایران و ترکیه به عنوان دو کشور بزرگ و قدرتمند منطقه و دو کشور نزدیک با اشتراکات زیاد و دیرینه تاریخی، اجتماعی و عقیدتی هستند.
اورس با بیان اینکه ترکیه آماده پیش بردن این اشتراکات است بر اغماض نسبت به اختلاف های جزئی این دو کشور تاکید کرد و افزود: این روابط دوستانه در زمینه های اقتصادی، فرهنگی و حتی مسائل علمی باید ارتقاء یابد.
سفیر ترکیه در ایران در مورد دستاوردهای مشترک ایران و ترکیه در زمینه صنایع دفاعی، اظهار کرد: در دهه اخیر شاهد هستید که ایران و ترکیه در زمینه صنایع دفاعی دستاوردهای مهمی کسب کرده اند چرا که این کشورها همیشه در تحریم کشورهای پیشرفته و دارای فناوری پیشرفته بودند.
وی ادامه داد: این کشورهای پیشرفته همواره به ما تاکید می کنند از ما خرید کنید اما قطعات یدکی در اختیارمان قرار نمی دهند. قرار است در زمینه فناوری های دفاعی استقلال تامی داشته باشیم و به هیچ کشور دیگری وابسته نشویم تا به استقلال و آزادی ایران و ترکیه و وابسته نبودن مان به کشورهای دیگر کمک کند.
اورس تاکید کرد: قرار نیست ایران و ترکیه با هیچ کشوری بجنگند چون ما کشورهای صلح دوستی هستیم و اقدامات صلح آمیز در منطقه انجام می دهیم اما متاسفانه بحران های ایجاد شده در منطقه از خارج به این دو کشور تحمیل شده است.
وی تاکید کرد: قرار است این تحمیل ها را از پیش راه خود برداریم و بگوییم این منطقه، منطقه ما است و عناصر خارجی را در این منطقه نمی خواهیم و باید به تکنولوژی دست یابیم.
به گفته سفیر ترکیه در ایران، دست یافتن به این امر به همکاری بیشتر کشورها نیاز دارد.
وی افزود: ما به عنوان کشور ترکیه و کشور دوست و برادر ایران، آماده هستیم در تمام زمینه های فناوری و تکنولوژی همکاری داشته باشیم.
اورس گفت: روابط فناوری، صنعتی، علمی و تکنولوژی ایران و ترکیه بسیار زیاد است و در آینده بیشتر از این هم خواهد شد. همچنین درصدد هستیم روابط علمی و فنی ایران و ترکیه را در این سال و سال های آینده بیشتر کنیم.
۹۴۹۲ ** ۱۲۰۰

انتهای پیام /*


علمی آموزشی


صنعت موشکی


سفیر ترکیه


دانشگاه علم و صنعت

نظرات بسته شده است.