از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 80086

30 بازدید

دبیر علمی‌ این دوره از مسابقات روز چهارشنبه و در حاشیه آیین افتتاحیه به خبرنگار علمی خطرنگار، گفت: روند ثبت نام این دوره در مسابقات از اول مهرماه آغاز شد.دکتر پیمان علی پرست اظهار داشت: مسابقات کن ست از سال ۹۰ آغاز شده و به صورت پیاپی ادامه دارد. وی گفت: ۴ ماموریت؛ شامل بررسی […]

دبیر علمی‌ این دوره از مسابقات روز چهارشنبه و در حاشیه آیین افتتاحیه به خبرنگار علمی خطرنگار، گفت: روند ثبت نام این دوره در مسابقات از اول مهرماه آغاز شد.
دکتر پیمان علی پرست اظهار داشت: مسابقات کن ست از سال ۹۰ آغاز شده و به صورت پیاپی ادامه دارد.
وی گفت: ۴ ماموریت؛ شامل بررسی اتمسفر، بازیابی محموله زیستی، تصویربرداری و بازگشت به محل معین برای این مسابقه تعریف شده است.
به گفته علی پرست قوانین و الزامات این مسابقه در دو کلاس سنجشی ارتباطی و علمی و اکتشافی تبیین و به اطلاع شرکت کنندگان رسیده است.
وی با اشاره به افزایش تعداد تیم های امسال نسبت به سال قبل گفت: امسال در ثبت نام اولیه ۷۴ تیم در مسابقات شرکت کردند که نسبت به سال قبل دو برابر و نسبت به سال ۹۵ نزدیک ۳ برابر افزایش آمار شرکت کنندگان را داشتیم.
عضو هیات علمی پژوهشگاه هوافضا ادامه داد: بیشترین تیم از دانشگاه های برتر تهران، سپس از تبریز، مشهد، شیراز هستند. همچنین از کشور پرو سه تیم از ترکیه، لبنان و مغولستان نیز هر کدام ۱ تیم یعنی ۶ تیم خارجی و ۶۸ تیم ایرانی رقابت خود را آغاز کردند.
به گفته عضو هیات علمی پژوهشگاه هوافضا این۷۴ تیم ابتدا پی دی آر/ PDR ( گزارش طراحی اولیه/ Preliminary pattern review) را ارائه دادند که توسط گروهی ۳۵ نفره از متخصصان داوری شد و ۳۸ تیم به مرحله بعد راه یافتند.
وی افزود: در ادامه گروه ها باید. سی دی آر /CDR (گزارش طراحی دقیق و ساخت/ vicious pattern review) را ارائه دهند که بعد از داوری تیم های باقیمانده در روز نهایی در مسابقه شرکت می کنند.
به گزارش خطرنگار، کن‌ ست از دو کلمه‌ کن (can) به معنای قوطی و ست (sat) مخفف کلمه (satellite) به معنای ماهواره، ساخته شده است.
کن‌ ست در حقیقت یک ماهواره‌ یا کاوشگر فضایی کوچک است که در ابعاد حدود یک قوطی، با جرم محدود و شرایطی مشابه یک پروژه فضایی اما در مقیاس کوچکتر از هر نظر، طراحی و ساخته می شود.
کن ست را می‌توان با وسایلی از قبیل راکت و بالون از ارتفاع‌ مختلف رها کرد تا در ضمن فرود سالم به زمین، مأموریت موردنظر را که مشابه مأموریت یک ماهواره یا کاوشگر است به انجام برساند. در مسابقات کن ست ایران، کن‌ست ها باید در یکی از دو دسته (کلاس) وزنی و ابعادی که قید شده است طراحی و ساخته شوند.
همچنین یک کن‌ست اغلب شامل تمام قسمت‌های اساسی یک ماهواره یا کاوشگر از جمله زیرسیستم‌های توان، مدیریت داده و فرمان، مخابرات، سازه و بازیابی است تا به کمک آنها بتواند مأموریت خود را به انجام برسانند.
علمی**۹۱۵۷**۱۴۴۰

انتهای پیام /*


علمی آموزشی


مسابقه کن ست


هوافضا

نظرات بسته شده است.