از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 79919

86 بازدید

به گزارش عصر سه شنبه خبرنگار فرهنگی خطرنگار، سید وحید حسینی که در چهارمین دوره جشنواره جام جم، برگزیده بخش بهترین کارگردانی مسابقات تلویزیونی شده بود، وجود چنین رویدادی را برای تلویزیون لازم دانست و بیان کرد: حضور هر جشنواره‌ای در تلویزیون و حوزه‌های مختلف محکی برای برنامه سازها است، چون هر سازنده‌ای می‌فهمد آن […]

به گزارش عصر سه شنبه خبرنگار فرهنگی خطرنگار، سید وحید حسینی که در چهارمین دوره جشنواره جام جم، برگزیده بخش بهترین کارگردانی مسابقات تلویزیونی شده بود، وجود چنین رویدادی را برای تلویزیون لازم دانست و بیان کرد: حضور هر جشنواره‌ای در تلویزیون و حوزه‌های مختلف محکی برای برنامه سازها است، چون هر سازنده‌ای می‌فهمد آن چه که تولید کرده چه قدر مورد تأیید مخاطب و رسانه است.
وی ادامه داد: این محک باعث می‌شود تا شما هم خودت را بررسی کنی و تلاش کنی تا یک اثر بهتر داشته باشی. زمانی که شما جشنواره و رویدادی را دارید که در آن تولیدات این رسانه بررسی می‌شود، من برنامه ساز و همکارانم هم برای تولید کار بهتر دلگرم می‌شویم.

** کم فروشی نکردیم
وی در خصوص ملاک گزینش آثار در بخش‌های مختلف متفاوت بیان کرد: وقتی رقابت باشد مطمئنا همه سعی می کنند کارهای بهتر و حرفه ای تری بسازند و سعی کنند با رعایت چارچوب ها کارهای ارزنده تری ارائه دهند.
حسینی ادامه داد: برای من وحید حسینی هم به عنوان یک برنامه ساز همیشه این نکته وجود داشته که به خودم قول دادم و از گروهم خواهش کردم که کم فروشی نکنیم، حتی اگر لازم است همه مان به جای روزی ۱۲ ساعت، ۱۵ ساعت کار کنیم، اما خوب، ضمن این که ما تیمی داریم که تمام کار‌های خارجی را می‌بینند و از آن ایده برمی دارند.
این کارگردان اظهار داشت: تا بدین لحظه هم سعی کردیم بر اساس استاندارد‌های جهانی پیش برویم تا جایی که با نگاهی به مسابقات آشپزی تایلند، چین و ایتالیا که مهد آشپزی است متوجه می‌شوید که «دستپخت» در خیلی از موارد از آن‌ها بالاتر است. ما نزدیک‌ترین برنامه به معروف‌ترین مسابقه آشپزی دنیا هستیم، جایگاهی که واقعا اتفاقی نیست و روی آن فکر شده است.

** روزی ۱۵ ساعت کار می کنیم
حسینی با اشاره به درک مخاطب از این فضا، اضافه کرد: همه این سعی و تلاش‌ها برای تولید یک اثر خوب را مخاطب هم درک می‌کند و باعث می‌شود که این برنامه دیده شود. از سوی دیگر وقتی برنامه‌ای مخاطب پیدا کند، مورد اقبال مدیران هم قرار می‌گیرد و آن‌ها هم متوجه می‌شوند که چنین اثری مشتری خودش را دارد.
وی با بیان سختی‌هایی که در این مسیر وجود داشت، ادامه داد: به واقع می‌توانم بگویم که تیم ما در روز دست کم ۱۵ ساعت را کار می‌کنند. من نمی‌خواهم مدام از این فضا تعریف کنم، اما «دستپخت» برای یک کار ۴۵ دقیقه‌ای، بیش از دو هزار و ۵۰۰ کات از حدود ۵۰۰ دقیقه ضبطی که اتفاق می‌افتد، داشته باشد. همه این‌ها تلاشی است که در یک تیم حدود ۷۰ نفری اتفاق می‌افتد و وقتی در گروه هیچ کس کم فروشی نکند، خروجی آن را همه می‌پسندند. ما در استودیو هر روز تماشاچی داریم.
این کارگردان در پایان درباره برآوردش در خصوص بخش مردمی و ۴۰ سالگی در جشنواره امسال اظهار داشت: این که مردم هم نظر بدهند، اتفاق خیلی خوبی است. ما خادم مردم هستیم و همه این کار‌ها برای آن است که آن‌ها برنامه را بپسندند، به همین دلیل وقتی درباره این خدمت خودشان نظر دهند، برای بهبود کار ما هم اتفاق خوبی می‌افتد. اما برای بخش ۴۰ سالگی انقلاب نیز آن چه که از دستمان برمی آمد اشتغال زایی برای شرکت کنندگان برنامه بود. ما همه تلاشمان را کردیم و امیدوار هستم که مردم هم آن را بپسندند.
برنامه دستپخت یکی از برنامه هایی که مدتی است علاقه مندان به آشپزی را پای تلویزیون کشانده است، مسابقه دستپخت روزهای شنبه، دوشنبه، چهارشنبه هر هفته، ساعت ۲۰ از شبکه ۱ سیما پخش می شود، این برنامه برای اولین بار در سال ۹۴ از شبکه یک سیما به روی آنتن رفت.
دستپخت به کارگردانی سید وحید حسینی و گویندگی محسن سالاری با همکاری ۹ سرآشپز نمونه کشور و سه آشپز از فارغ التحصیلان مدارس آشپزی بین المللی به عنوان داور اجرا می شود. سید وحید حسینی بیش از ۱۴ سریال و ۲۰ فیلم تلویزیونی ساخته است و جوایزی از قبیل بهترین اثر از جشنواره ABU چین را در کارنامه دارد.
یکی از کسانی که حضورش در برنامه دستپخت خیلی به چشم می آید، فرانسوا حسین است. فرانسوا اهل فرانسه است و ۵۶ سال سن دارد. او در لوکزامبورگ، بلژیک، آلمان و فرانسه به عنوان سرآشپز فعالیت کرده است. در لوکزامبورگ مدیر بخش آشپزخانه یک بانک بزرگ دولتی بوده است. او ۲۵ سال در زمینه آشپزی فعال بوده است و با رستوران های بزرگ اروپا ارتباط کاری دارد.
فراهنگ **۹۲۱۰ ** ۱۳۵۵ **

انتهای پیام /*


فرهنگی


صدا و سیما


دستپخت


شبکه یک

نظرات بسته شده است.