از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 74939

52 بازدید

به گزارش روز یکشنبه خبرنگار علمی خطرنگار، هدف از برگزاری مسابقات موسوم به چالشی شناسایی افرادی است که در رشته های مختلف استعدادهای خاص دارند. اولین رویداد ICT Challenge نیز که آذر امسال شروع می شود، بر همین سبک و سیاق در پی شناسایی افراد مستعد است.محمدعلی روزی طلب دبیر اجرایی و مسئول برگزاری ICT […]

به گزارش روز یکشنبه خبرنگار علمی خطرنگار، هدف از برگزاری مسابقات موسوم به چالشی شناسایی افرادی است که در رشته های مختلف استعدادهای خاص دارند. اولین رویداد ICT Challenge نیز که آذر امسال شروع می شود، بر همین سبک و سیاق در پی شناسایی افراد مستعد است.
محمدعلی روزی طلب دبیر اجرایی و مسئول برگزاری ICT Challenge روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار خطرنگار، اظهار داشت: قصد داریم برنامه نویس های مستعد کل کشور را شناسایی و آنها را وارد بازار کار کنیم.
وی در خصوص شیوه کار توضیح داد: در نظر داریم چالش هایی را که برای شرکت های مختلف مطرح است، دریافت کنیم و از برنامه نویس هایی که قرار است در این مسابقه شرکت کنند، بخواهیم برای آن ها راه حل ارائه دهند. با این کار چالش های مورد نظر شرکت های حوزه فناوری حل می شود و افراد مستعد نیز شناسایی می شوند که ممکن است شرکت ها آنها را جذب کنند.
دانشجویان دانشگاه شریف از متولیان برگزاری این چالش هستند. آنها در شش ماهه اول امسال ماراتن برنامه نویسی موبایل را برگزار کردند و برگزاری رویدادهای آی تی ویکند را هم مد نظر دارند: «رویداد java plea به عنوان چالش زبان برنامه نویسی جاوا ۱۵ آذرماه و php plea به عنوان چالش زبان برنامه نویسی پی اچ پی ۱۳ دی ماه برگزار می شود. در همین حال سومین رویداد مربوط به چالش زبان برنامه نویسی پایتون (python challenge) است که ۱۶ اسفندماه برپا خواهد شد.»
روزی طلب در خصوص دبیرخانه ای که در دانشگاه شریف مسئول برگزاری این رویدادهای فناورانه است، گفت: «کارمان را سال ۹۰ شروع کردیم و مجموعه سال ۹۲ شکل رسمی یافت. اکنون حدود ۷۰ رویداد برگزار کرده ایم که از مهم ترین آنها ماراتن برنامه نویسی برای موبایل بوده است.»
دبیر اجرایی ICT Challenge تاکید می کند که هدف از برگزاری چنین چالش هایی، شناسایی افراد مستعد و البته فراهم کردن شرایط برای حضور آنها در بازار کار است. او در پاسخ به این سوال که تاکنون چقدر در رسیدن به این هدف موفق بودند می گوید: «در رویداد برنامه نویسی موبایل که برگزار کردیم، حدود ۳۰۰ نفر شرکت کردند که تمام آنها وارد بازار کار شدند. برخی از این افراد به شکل مستقیم در شرکت های معتبر استخدام شدند و عده ای شانس پیدا کردن سرمایه گذار داشتند و اکنون مشغول به کار هستند.»

**کار تیمی
روزی طلب در خصوص استقبال استعدادهای برنامه نویسی از این رویداد گفت: تا الان حدود ۱۵۰ نفر برای حضور در این چالش ثبت نام کرده اند. افراد باید به صورت تیمی در این رویداد شرکت کنند. چالش آنها با ۱۰ سوال که از آسان به سخت مرتب شده، آغاز می شود. آنها باید برای چالش ها ایده بدهند یا آنها را حل کنند.
او در خصوص داوری و کارشناسانی که در این برنامه حضور دارند گفت: سعی کرده ایم از تمام کارشناس ها و داوران فعال این حوزه که در دانشگاه شریف و شرکت های مختلف فعالیت می کنند برای برگزاری این ماراتن دعوت به عمل بیاوریم. علاوه بر این یک تیم هسته ای مرکزی داریم که مسائل مربوط به رویداد را از نظر محتوایی و علمی رصد می کنند.

**استقبال از ایده ها
وی همچنین در خصوص شرکت هایی که قرار است چالش آنها در این رویداد حل شود، گفت: قبل از برگزاری این رویداد و هر رویداد دیگری که نیاز به حضور شرکت های مختلف دارد، برای شرکت هایی که می دانیم از این شکل ایده ها استقبال می کنند و نیاز به حل چالش دارند، دعوت نامه می فرستیم.
«بعد از صحبت های اولیه، فرآیند مذاکرات شروع می شود و اگر آنها تمایل داشته باشند می توانیم خدمات مان را به آنها ارائه بدهیم. در حال حاضر چون اولین مرتبه است که چنین چالشی برگزار می شود، شرکت ها احتیاط می کنند اما تا این لحظه توانسته ایم با ۱۵شرکت فعال در حوزه ICT به توافق برسیم. فکر می کنم اگر همه چیز در این رویداد به خوبی پیش برود، در رویدادهای بعدی، تعداد شرکت ها قطعا افزایش پیدا خواهد کرد.»
شرکت کنندگان در این رویداد که حدود ۱۲ساعت به طول می انجامد، جوایز نقدی دریافت می کنند و به گفته روزی طلب، برای نفر اول تا سوم، از سه میلیون تا یک میلیون تومان جایزه در نظر گرفته شده است. البته جایزه و تشویق اصلی زمانی اتفاق می افتد که این افراد بتوانند وارد بازار کار شوند و تمام هدف نیز همین است.
دبیر اجرایی این رویداد در پایان گفت و گو اشاره کرد که تمام هزینه های برگزاری این چالش، از طریق جذب حامی مالی است و دانشگاه حتی یک ریال هم برای این چالش هزینه نکرده است.
افرادی که قصد دارند در این چالش شرکت کنند، می توانند تا ۱۰ آذر با ورود به سایت WWW.ictchallenge.sharif.ir برای ثبت نام در ICT Challenge اقدام کنید.
علمی* م.ش* ۲۰۱۷** ۲۰۲۴

انتهای پیام /*


علمی آموزشی


ICT Challenge


پارک علم و فناوری


رویداد چالش

نظرات بسته شده است.