از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 51852

140 بازدید

به گزارش روز سه شنبه گروه علمی خطرنگار، از پارک فناوری پردیس، این رویداد بزرگترین گردهمایی استارتاپ‌ها، سرمایه‌گذاران و شتاب‌دهنده‌های ایران است که با هدف افزایش هم‌افزایی میان فعالان حوزه استارت‌آپی برگزار می‌شود.نمایشگاه اینوتکس امسال در ادامه روند سال گذشته، از رویکرد استارتاپی برخوردار است و و اجزای مختلف اکوسیستم شامل استارتاپ ها، شتابدهنده ها، […]

به گزارش روز سه شنبه گروه علمی خطرنگار، از پارک فناوری پردیس، این رویداد بزرگترین گردهمایی استارتاپ‌ها، سرمایه‌گذاران و شتاب‌دهنده‌های ایران است که با هدف افزایش هم‌افزایی میان فعالان حوزه استارت‌آپی برگزار می‌شود.
نمایشگاه اینوتکس امسال در ادامه روند سال گذشته، از رویکرد استارتاپی برخوردار است و و اجزای مختلف اکوسیستم شامل استارتاپ ها، شتابدهنده ها، سرمایه گذاری خطرپذیر VCها، فرشتگان کسب وکار، شرکت های فناوری، مخترعین، مراکز رشد و پارک های فناوری، منتورها و مربیان، برگزارکنندگان رویدادهای کارافرینی در آن حضور فعال خواهند داشت.
پارک فناوری پردیس با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کشور به ‌عنوان متولی این رویداد بین‌المللی امسال میزبان ۱۵۰ استارت‌آپ، ۱۶ شتاب‌دهنده، ۱۱ سرمایه‌گذار خطرپذیر و بیش از ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در این نمایشگاه است.
موضوع اصلی نمایشگاه اینوتکس امسال «شهر هوشمند» است و این نمایشگاه با توجه ویژه به بحث مدیریت هوشمند انرژی، حمل و نقل هوشمند، اینترنت اشیا، زیرساخت‌های هوشمند، بهداشت و سلامت هوشمند و البته محیط و محل زندگی هوشمند طراحی شده است.
به همین دلیل نخستین گردهمایی شهرداری‌ های کلان‌ شهرهای ایران با حضور شهرداران، در حاشیه اینوتکس۲۰۱۸ و با هدف تبیین مفهوم شهر هوشمند برگزار می‌شود.
یکی از مهمترین بخش‌های نمایشگاه امسال بخشی تحت عنوان «استیج»است که در قالب یک برنامه سه روزه با هدف بررسی چالش‌های استارت‌آپی ایران طراحی شده است.
در این برنامه به موضوعاتی چون سرمایه‌گذاری اولیه و کلان، موضوعات حقوقی، مشکلات توسعه فنی و رشد استارت‌آپ‌ها پرداخته خواهد شد. رویداد ایده‌های ارزشمند، رویداد بانی، صبح خلاق تهران از دیگر برنامه‌هایی است که در حاشیه استیج در اینوتکس امسال برگزار می‌شود.
«اینوتکس تلنت» یکی دیگر از برنامه‌های ویژه امسال است که نقش پل ارتباطی بین استارت‌آپ‌ها و متقاضیان جویای کار را ایفا می‌کند. در این بخش فارغ‌التحصیلان می‌توانند با استارت‌آپ‌ها، شرکت‌های دانش بنیان در حوزه‌های مختلف آشنا شوند و از فرصت‌های شغلی موجود در این شرکت‌ها مطلع گردند.
در حاشیه اینوتکس ۲۰۱۸، فن‌بازارهای سراسر کشور نیز در قالب یک گردهمایی به همفکری و تبادل ایده خواهند پرداخت. یکی دیگر از برنامه‌های امسال برگزاری دومین نشست تجاری فناوری (D8) با حضور شرکتهای فناور ۴ کشور در حوزه انرژی های تجدیدپذیر در ایران خواهد بود که با محوریت بررسی فرصت‌های مناسب برای مشارکت برگزار می‌شود.
«هکتان اینوتکس»نیز از جمله برنامه‌های جانبی امسال این نمایشگاه است که از یک هفته قبل آغاز شده و در مراسم افتتاحیه نمایشگاه برندگان این ماراتون اعلام خواهند شد.
نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری، طی ۶ دوره میزبان بیش از ۷۵۰ شرکت فناور از ۲۵ کشور جهان بوده و انعقاد بیش از ۱۳۰ سند همکاری در دوره‌های گذشته ، بخشی از دستاوردهای این رویداد بوده است. امسال بیش از هزار فعال در حوزه نوآوری و فناوری در قالب استارت آپ و شرکت دانش بنیان در نمایشگاه اینوتکس شرکت می‌کنند و روزانه بیش از دو هزار نفر از این رویداد بازدید خواهند کرد.
هفتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۱۸ (INOTEX 2018)، از ساعت ۱۰صبح تا ۸ شب برای حضور علاقمندان برپاست.
علمی ** ۱۸۳۶ **۲۰۱۷

انتهای پیام /*


علمی آموزشی


اینوتکس ۲۰۱۸


بوستان گفتگو

نظرات بسته شده است.