از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 15442

97 بازدید

عبدالله محمودی روز پنجشنبه در گفت و گو با خطرنگار، افزود: ۴۵۰ میلیون گل های فصلی و نشایی، ۹۵ میلیون از این تولیدات گل های شاخه بریده، ۷۵ میلیون درخت و درختچه زینتی و ۲۱ میلیون گل های آپارتمانی بوده است. وی اظهارکرد: تولیدات گل وگیاه زینتی در محلات امسال در فضای باز و گلخانه […]

عبدالله محمودی روز پنجشنبه در گفت و گو با خطرنگار، افزود: ۴۵۰ میلیون گل های فصلی و نشایی، ۹۵ میلیون از این تولیدات گل های شاخه بریده، ۷۵ میلیون درخت و درختچه زینتی و ۲۱ میلیون گل های آپارتمانی بوده است.
وی اظهارکرد: تولیدات گل وگیاه زینتی در محلات امسال در فضای باز و گلخانه به وسعت ۹۰۰ هکتار انجام شده است که نسبت به مدت مشابه قبل حدود ۲۰ درصد افزایش دارد.
محمودی یادآورشد: گل های شاخه بریده این شهرستان از گونه های گلایل، میخک، داوودی، لیسیانتوس ،آنتوریوم و لیلیوم است.
وی گفت: مهمترین گل های آپارتمانی این شهرستان حسن یوسف، گل سنگ، کاکتوس، شفلرا، دیفن، باخیا، پتوس و فیکوس و گل های نشایی و فصلی شامل انواع اطلسی، بنفشه، میمون، سلوی، پریوش و آهار است.
مدیر جهاد کشاورزی محلات مهمترین انواع درخت و درختچه زینتی تولیدی امسال در محلات را نیز انواع رزباغچه ای، شاهپسند، ختمی، یاس، بید، زرشک زینتی و شمشاد بیان کرد.
محمودی افزود: ۳۰ درصد از مردم محلات در صنعت گل اشتغال دارند و دانش فنی تولید گل محلات در دنیا بی­نظیر است.
وی گفت: محلات از ویژگی های منحصر به فردی از جمله قرار گرفتن در مرکز جغرافیایی و جمعیتی کشور، ارتفاع یک هزار و ۷۵۰ متری از سطح دریا، احاطه دشت به وسیله کوه های بلند، شیب رو به جنوب منطقه و بافت خاک مناسب برای پرورش انواع گل برخوردار است.
محمودی افزود: سابقه گلکاری در محلات بیش از ۷۰ سال است و در این شهرستان ۵۵ هزار نفری، افزون بر سه هزار نفر به صورت رسمی در قالب ۷۰۰ واحد تولید و پرورش گل و گیاهان زینتی مشغول به کار هستند.
مدیر جهاد کشاورزی محلات گفت: سطح زیر کشت گل و گیاهان زینتی در استان مرکزی ۹۹۰ هکتار است که حدود ۹۰ درصد آن متعلق به شهرستان محلات است.
محمودی افزود: محلات بیشترین سطح زیر کشت وپرورش انواع گل و گیاه زینتی را در کشور داردو ۱۸ درصد از سطح زیر کشت کشور، ۱۲ درصد از تولید گل شاخه بریده، ۸۰ درصد تولید گل های فصلی نشایی، ۲۱ درصد از تولید درخت و درختچه های زینتی و ۱۴ درصد از گیاهان آپارتمانی کشور در محلات است.
مدیر جهاد کشاورزی محلات گفت: تولید ۳۵۰ گونه مختلف گیاهان زینتی، آپارتمانی و فضای سبز، محلات را به یکی از قطب های پرورش و تجارت گل و گیاه ایران تبدیل کرده است.
شهرستان محلات واقع در جنوب استان مرکزی دارای ۵۵ هزار نفر جمعیت است که به هلند ایران شهرت دارد و قطب تولید گل و گیاهان زینتی، سنگ نما و ماهی زینتی کشور محسوب می شود.
۷۲۷۷/ ۶۰۱۳/خبرنگار: افسانه آروند***انتشاردهنده:مژگان حیدری

انتهای پیام /*


اقتصاد


کشاورزی


باغبانی


تولید گل

نظرات بسته شده است.