از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 13697

70 بازدید

به گزارش چهارشنبه خطرنگار، علی کاظمی باباحیدری با اشاره به نشست سه شنبه شب فراکسیون نفت و نیرو با وزیر نفت اظهار داشت: در این نشست وزیر نفت گزارش های مختلفی درباره شرایط تولید، صادرات نفت و فرآوری محصولات نفتی ارائه داد و شرایط و میزان تحقق اسناد بالادستی و سیاست های ابلاغی مقام معظم […]

به گزارش چهارشنبه خطرنگار، علی کاظمی باباحیدری با اشاره به نشست سه شنبه شب فراکسیون نفت و نیرو با وزیر نفت اظهار داشت: در این نشست وزیر نفت گزارش های مختلفی درباره شرایط تولید، صادرات نفت و فرآوری محصولات نفتی ارائه داد و شرایط و میزان تحقق اسناد بالادستی و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری مورد بررسی قرار گرفت.
رییس فراکسیون نفت و نیروی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه نمایندگان در این نشست سوالاتی درباره قراردادهایی که منعقد شده و میزان پیشرفت این قراردادها مطرح کردند، افزود: براساس اظهارات زنگنه توتال در حال انجام تعهدات خود است و حتی چند مناقصه بخشی انجام داده که پیمانکارهای خوب داخلی در این مناقصات برنده شده اند و پیمانکاران آنها شرکت های خوب داخلی هستند.
وی با اشاره به اینکه نقطه نظرات نمایندگان و اینکه چه کمک هایی می توانند انجام دهند به خوبی در این جلسه ارائه شد، ادامه داد: خواسته وزیر نفت این بود که مجلس حمایت های لازم را از وزارت نفت داشته باشد تا این وزارتخانه بتواند در ادامه مناقصات میادین نفتی را با حضور شرکت های بزرگ داخلی و همچنین شرکت های بزرگ خارجی برگزار کند و از پتانسیل تکنولوژی داخلی و خارجی استفاده کند.
نماینده مردم اردل و فارسان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید به مناقصات و قراردادها سرعت بخشیده شود تا بتوانیم سهم خود را از میادین مشترک به دست آورده و همچنین باید با استفاده از تمام توان داخلی و سرمایه گذاران خارجی سهم خود را از میدان گازی قطر به دست آوریم.
به نقل از خانه ملت، رییس فراکسیون نفت و نیروی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در حال حاضر حدود دو میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه نفت روزانه در کشور تولید می شود، در حالی که عراق حدود چهار میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه و عربستان حدود ۱۰ میلیون بشکه تولید می کند.
به گزارش خطرنگار، دوازدهم تیرماه امسال، نخستین قرارداد جدید نفتی در پساتحریم بین شرکت ملی نفت و کنسرسیوم بین المللی به رهبری شرکت نفتی توتال فرانسه برای توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی امضا شد.
بر اساس این قرارداد، یک کنسرسیوم بین المللی به رهبری توتال فرانسه ایجاد شده است که شاخه بین المللی شرکت ملی نفت چین و پتروپارس ایران اعضای دیگر آن را تشکیل می دهند.
سهم توتال به عنوان رهبر این کنسرسیوم در این قرارداد ۵۰٫۱ درصد است. شاخه بین المللی شرکت ملی نفت چین و پتروپارس ایران نیز به ترتیب ۳۰ و ۱۹٫۹ درصد سهم دارند.
این طرح با هدف تولید حداکثری و پایدار روزانه ۲ میلیارد فوت مکعب (برابر با حدود ۵۶ میلیون مترمکعب) گاز غنی ترش از منابع بخش فراساحل فاز ۱۱ میدان گازی مشترک پارس جنوبی و انتقال آن به خشکی اجرا می شود.
با اجرای این طرح برآورد می شود در ۲۰ سال دوره قرارداد ۳۳۵ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی غنی و ترش از این میدان مشترک تولید شود که از این گاز غنی ترش می توان حدود ۲۹۰ میلیون بشکه میعانات گازی، ۱۴ میلیون تن گاز مایع، ۱۲ میلیون تن اتان و ۲ میلیون تن گوگرد به همراه ۳۱۵ میلیارد مترمکعب گاز سبک شیرین تولید کرد.
سیام**۶۹۸۴**۱۴۴۹**تنظیم: امیر خان زاده**انتشار: امیر کاردان راد

انتهای پیام /*


سیاسی


مجلس شورای اسلامی


توتال


وزیر نفت

نظرات بسته شده است.