از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 13070

49 بازدید

به گزاش روز دوشنبه خطرنگار، از روابط عمومی ششمین جشنواره تئاتر شهر در پیام محمدعلی نجفی آمده است؛ شهرها در گذر زمان، چهره عوض می‌کنند؛ بناهای فرسوده فرو می‌ریزند و بناهای نو به جای آنها می‌نشینند، گذرگاهی کم‌رهگذر بدل به بزرگراهی پرتردد می‌شود، کاربری بسیاری از فضاها تغییر می‌یابد و مدام بر تعداد مراکز تجاری، […]

به گزاش روز دوشنبه خطرنگار، از روابط عمومی ششمین جشنواره تئاتر شهر در پیام محمدعلی نجفی آمده است؛ شهرها در گذر زمان، چهره عوض می‌کنند؛ بناهای فرسوده فرو می‌ریزند و بناهای نو به جای آنها می‌نشینند، گذرگاهی کم‌رهگذر بدل به بزرگراهی پرتردد می‌شود، کاربری بسیاری از فضاها تغییر می‌یابد و مدام بر تعداد مراکز تجاری، فرهنگی و تفریحی افزوده می‌شود. اما اینها همه روبنای شهر است و در لایه‌های زیرین آن، متن مهم همیشگی یعنی «زندگی» جاری است.
در ادامه پیام شهردار تهران به ششمین جشنواره تئاتر شهر آمده؛ اساسا «زندگی» و «انسان‌ها» هستند که به شهرها هویت و معنا می‌دهند و گرنه شهر، بدون ساکنان و حاضرانش، مفهوم خود را از دست می‌دهد. در واقع، شهر موجودی زنده است که ساختمان‌ها و بناها کالبد آن را شکل می‌دهد و آدمیان و زندگی‌هایشان، روحی است که در این کالبد دمیده می‌شود. حال، آن‌گاه که سخن از شهرهای کلان به میان می‌آید، این موجود زنده، شکلی پیچیده‌تر به خود می‌گیرد و تحلیل آن دشواری‌های بیشتری دارد.
در این پیام بیان شده؛ با این همه، ما ایرانیان این سعادت و فرصت را داریم که از دو سرچشمه‌ جوشان بنوشیم و مسیر زندگانی، حتی در شهری به وسعت «تهران» را، بر خود هموار سازیم: رهنمودهای بی‌بدیل اسلامی و فرهنگ و هنر غنی ایرانی.
نجفی در این پیام افزوده؛ و این دو چراغ روشن، همواره پیش روی ما هستند و به ترسیم مسیر زیستن ما می‌پردازند. اما همان طور که شهرهای بزرگ، خاصه «تهران» با سرعتی غریب چهره عوض می‌کنند، آدمیان ساکن آنها نیز، فرصتی محدود برای زیستن در این فضاها دارند و در گذر زمان، جای خود را به نسل‌های بعد و بعدتر می‌دهند. در این میان، آنچه از آنان به جای می‌ماند و به آیندگان منتقل می‌شود، سبک زیستی و نحوه مواجهه‌ای است که با اخلاق و زندگی شهروندی داشته‌اند. هر چه این اخلاق و سبک زندگی از صافی هنر گذشته‌ باشد، زیباتر می‌شود و ماندگاری بیشتری خواهد یافت.
شهردار تهران در ادامه پیام خود به ششمین جشنواره تئاتر شهر بیان کرده؛ همین جاست که هنر نه به عنوان ابزاری تبلیغاتی، بلکه به عنوان ودیعه‌ای آسمانی در دست انسان رخ عیان می‌کند تا هویت انسان شهرنشین امروز و اخلاقیات ارزنده‌ای را که بایسته‌ اوست، برایش ترسیم کند و برای آیندگان نیز به یادگار بگذارد.
در این پیام افزوده شده؛ نیاز به تکرار نیست که در میان هنرها، «نمایش» از ارج و قربی بسیار والا برخوردار است؛ چرا که از یک سو پیوندی عمیق با زندگی دارد و از سویی دیگر، همواره حامل پیام‌هایی روشن و تاثیرگذار بوده است. از همین روست که «جشنواره‌ تئاتر شهر» به عنوان جشنواره تخصصی تئاتر در «شهرداری تهران»، رسالتی سنگین بر دوش خود دارد و باید میان روح شهر و هنر نمایش، پیوندی مستحکم‌تر برقرار کند و اکنون نیز که در ششمین گام خود، به نیکی «تکریم زندگی» را به عنوان شعار و پیام خود برگزیده، رسالت مهم‌تری را بر عهده دارد. در خاتمه این مجال، از دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره و از هنرمندانی که با ششمین جشنواره تئاتر شهر همراه و همدل شدند صمیمانه سپاسگزاری می‌کنم و توفیق بیشتر آ‌ها را خواهانم.
به گزارش خطرنگار، ششمین جشنواره تئاترشهر با شعار «تهران، تکریم زندگی» توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به عنوان بزرگترین رویداد تئاتری شهر تهران در هشت بخش تئاتر صحنه ای، کودک و نوجوان، تئاتر دیگر(خیابانی، صحنه ای، پرفورمنس و سایر گونه های نمایشی)، نمایشنامه نویسی، عکاسی تئاتر، مدرسه تئاتر، نقد صحنه و بخش جنبی ۲۹ آذرماه تا هفتم دی ماه برگزار می شود.
در این جشنواره ۶۲ گروه نمایشی با ۱۴۵ اجرا حضور دارند که آثار نمایشی به صورت متمرکز در پردیس تئاتر تهران و فرهنگسرای خاوران اجرا می شود.
ششمین جشنواره تئاترشهر روز پنجشنبه(هفتم دی ماه) با برگزاری آیین اختتامیه و معرفی برگزیدگان به کار خود پایان می دهد.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال خطرنگار، استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
تنظیم کننده: معصومه جوان معبودی انتشاردهنده:موسی فعالیان
تهرام/۷۲۴۵/ ۱۵۳۹

انتهای پیام /*


فرهنگی


جشنواره تئاتر شهر


پیام شهردار تهران


ششمین جشنواره تئاتر شهر

نظرات بسته شده است.