از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 12895

90 بازدید

به گزارش خطرنگار، جلال محمودزاده درخصوص نشست امروز- یکشنبه- کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی اظهار داشت: در جلسه امروز با رای گیری از بین اعضا آقایان جوادکاظم‌نسب، سیدعلاءالدین خادم و علی وقف‌چی به عنوان اعضای کمیسیون تلفیق بودجه انتخاب شدند.عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه در ادامه نشست کمیسیون لوایح بودجه […]

به گزارش خطرنگار، جلال محمودزاده درخصوص نشست امروز- یکشنبه- کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی اظهار داشت: در جلسه امروز با رای گیری از بین اعضا آقایان جوادکاظم‌نسب، سیدعلاءالدین خادم و علی وقف‌چی به عنوان اعضای کمیسیون تلفیق بودجه انتخاب شدند.
عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه در ادامه نشست کمیسیون لوایح بودجه درخصوص آبیاری تحت فشار، اجرای آب‌بندها، بازسازی و نوسازی قنوات مورد بررسی قرار گرفت، افزود: در لایحه بودجه دولت پیشنهاد شده بود که تا ۸۵ درصد از اعتبارات مورد نیاز برای اجرای طرح‌های اشاره شده به‌صورت بلاعوض توسط دولت تامین شود.
نماینده مهاباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه از لایحه پیشنهادی دولت کلمه تا را حذف و به حداقل ۸۵ درصد تغییر پیدا کرد، اضافه کرد: اگر کلمه تا حذف نمی‌شد؛ دولت می‌توانست دراجرای طرح‌های آبیاری تحت فشار، اجرای آب بندها و بازسازی قنوات می‌توانست از ۵ درصد تا ۸۵ کمک بلاعوض داشته باشد.
محمودزاده ادامه داد: در این تبصره همچنین آمده بود که دولت می‌تواند تا ۸۵ درصد از اعتبارات لازم را تامین کند؛ اما با تغییرات اعمال شده کلمه می‌تواند نیز حذف شد و به دولت مکلف است تغییر کرد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه درخصوص صندوق بیمه کشاورزی دولت در لایحه پیشنهادی بودجه آورده بود که یک هزار میلیارد تومان از محل مواد ۱۰ و ۱۲ تخصیص داشته باشد که براساس بند ب ماده ۳۲ قانون برنامه ششم توسعه دولت می‌بایست ردیف مستقلی را برای این صندوق بیمه در نظر می‌گرفت، تصریح کرد: حداکثر این اعتبارات نیز باید تخصیص پیدا کند که در لایحه پیشنهادی دولت به برنامه ششم توسعه توجهی نشده بود.
محمودزاده با اشاره به اینکه رقم بودجه صندوق بیمه کشاورزان از ۱ هزار میلیارد تومان به ۱ هزار و ۳۰۰ میلیون تومان افزایش دادیم، اضافه کرد: بر این مسئله نیز تاکید شد تا ۱۰۰درصد این اعتبارات تخصیص یافته و هر ساله برای این صندوق ردیف بودجه مستقلی در نظر گرفته شود تا ریسک عدم پرداخت مطالبات صندوق کشاورزی را نداشته باشیم.
به گزارش خانه ملت، عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: درسال جاری اعتبارات صندوق بیمه کشاورزی ۱ هزار ۳۵۰میلیارد تومان است که تنها ۲۰۰ میلیارد تومان آن تخصیص پیدا کرده.
سیام**۳۰۶۱*۱۴۴۹*تنظیم: میترا بلندقامتی*انتشار: امیر کاردان راد

انتهای پیام /*


سیاسی


مجلس


محمودزاده


کمیسیون کشاورزی

نظرات بسته شده است.