از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 11265

88 بازدید

سیداحسن علوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار خطرنگار، با بیان اینکه هنوز بطور رسمی بررسی لایحه بودجه ۹۷ آغاز نشده است، اظهار کرد: به نظر می رسد بودجه سال ۹۷ از شفافیت بیشتری برخوردار است و ۸۵ درصد بودجه، عملیاتی و براساس عملکرد دستگاه ها اختصاص یابد. وی افزود: طبق این لایحه، […]

سیداحسن علوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار خطرنگار، با بیان اینکه هنوز بطور رسمی بررسی لایحه بودجه ۹۷ آغاز نشده است، اظهار کرد: به نظر می رسد بودجه سال ۹۷ از شفافیت بیشتری برخوردار است و ۸۵ درصد بودجه، عملیاتی و براساس عملکرد دستگاه ها اختصاص یابد.
وی افزود: طبق این لایحه، بودجه دستگاه های اجرایی براساس عملکرد و هزینه های دستگاه ها در سه ماهه اول سال منظور خواهد شد.
علوی به بحث اشتغال در بودجه سال آینده نیز اشاره کرد و یادآور شد: توجه به اشتغال فراگیر، رفع فقر و ایجاد عدالت در بودجه ۹۷ پررنگ است ضمن اینکه این بودجه براساس ایجاد اشتغال برای ۸۵۰ هزار نفر در کشور تدوین شده است.
نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: البته این موارد زمانی محقق می شود که بودجه کاملا عملیاتی و به درستی هزینه شود.
وی توجه به مسکن را در لایجه بودجه ۹۷ تا حدودی قابل قبول دانست و گفت: در این بودجه به بحث مقاوم سازی و نحوه ساخت مسکن، توجه شده است در حالیکه در بودجه سال ۹۶ به این امر توجه چندانی نشده بود.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به بحث پروژه های عمرانی هم اشاره کرد و افزود: پیش بینی شده است دولت در سال آینده ۶۶ هزار پروژه عمرانی ملی و استانی را با کمک بخش خصوصی به اتمام برساند.
به گفته وی، بخشی از پروژه ها که مربوط به مدارس، آزاد راه ها، بزرگراه و طرح های بیمارستانی است این قابلیت را دارد که به بخش خصوصی واگذار شود و پروژه های حاکمیتی نیز توسط خود دولت به انجام برسد.
علوی یادآور شد: در لایحه بودجه سال ۹۷، ۶۰۰ هزار میلیارد ریال از اوراق خزانه برای اتمام پروژه های نیمه تمام عمرانی اختصاص داده شده است.
وی اضافه کرد: برای اتمام پروژه های نیمه تمام بیش از ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که در صورت تخصیص ۱۰۰ درصدی، برای به بهره برداری آنها ۱۰ سال زمان نیاز است.
وی گریزی هم به بحث تمرکز زدایی و اختصاص نقش بیشتر به استان ها در مدیریت کشور زد و گفت: اگر ۱۰۰ درصد اعتبارات مربوط به این بخش تخصیص یابد، شرایط بهتری برای مناطق محروم و کمتر توسعه یافته ایجاد می شود.
علوی عملکرد دولت در سال های گذشته در تخصیص اعتبارات این بخش را مطلوب ندانست و اظهار کرد: امیدواریم با توجه به رویکرد جدید دولت در بودجه سال آینده، شاهد گسترش عدالت اقتصادی و اجتماعی در کشور باشیم.
به گزارش خطرنگار، ارائه لایحه بودجه ۹۷ کشور به مجلس شورای اسلامی در چند روز اخیر با انتقادات و نظرات مثبت و منفی بسیاری از سوی صاحبنظران و کارشناسان مواجه شده است.
کل منابع عمومی دولت در لایحه بودجه سال ۱۳۹۷ نسبت به قانون بودجه سال جاری ۵٫۸ درصد رشد داشته و به ۳۶۶۹ هزار میلیارد ریال رسیده است.
درآمدهای عمومی در لایحه سال ۱۳۹۷ نسبت به قانون بودجه سال قبل ۱۰٫۶ درصد رشد داشته و به ۱۹۲۵ هزار میلیارد ریال رسیده است؛ بدین ترتیب سهم درآمدهای عمومی از کل منابع، ۵۲٫۵ درصد شده که نسبت به قانون بودجه سال جاری ۲٫۳ واحد درصد بهبود یافته است.
همچنین در لایحه پیشنهادی، سهم درآمدهای مالیاتی از کل منابع بودجه ۳۴٫۳ درصد است که نسبت به قانون بودجه سال ۱۳۹۶، ۰٫۷ واحد درصد افزایش یافته و به رقم ۱۲۵۸ هزار میلیارد ریال رسیده است؛ این در حالی است که دولت در راستای تقویت تولید، رشد درآمدهای مالیاتی را تنها در سطح ۸ درصد نسبت به قانون بودجه سال ۱۳۹۶ منظور کرده است.
استان کردستان در مجلس شورای اسلامی ۶ کرسی نمایندگی دارد که حوزه انتخابیه سنندج، کامیاران و دیواندره دارای ۲ کرسی، سقز و بانه یک کرسی، مریوان و سروآباد یک کرسی، بیجار یک کرسی و قروه و دهگلان نیز یک کرسی است.
خبرنگار: وریا کرمی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
۷۳۵۵/۹۱۰۲

انتهای پیام /*


سیاسی


بودجه ۹۷


دیدگاه


نماینده مجلس

نظرات بسته شده است.