از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 71436

528 بازدید

به گزارش خطرنگار، محمد سبزه زاری شنبه در هفتمین کارگاه آموزشی بین المللی مدل سازی و پیش بینی گرد و غباردر هتل نیشکر اهواز اظهار داشت: در این دوره به صورت میانگین اهواز در فصل بهار ۲۱ روز، تابستان ۲۰ روز، پاییز ۷٫۳ روز و زمستان ۱۲٫۱روز گرد و خاکی است.وی افزود: در این مدت، […]

به گزارش خطرنگار، محمد سبزه زاری شنبه در هفتمین کارگاه آموزشی بین المللی مدل سازی و پیش بینی گرد و غباردر هتل نیشکر اهواز اظهار داشت: در این دوره به صورت میانگین اهواز در فصل بهار ۲۱ روز، تابستان ۲۰ روز، پاییز ۷٫۳ روز و زمستان ۱۲٫۱روز گرد و خاکی است.
وی افزود: در این مدت، هر سال یک روز و نیم به تعداد روزهای گرد و خاکی اهواز اضافه شده است.
سبزه زاری ادامه داد: خوزستان در سال زراعی جاری تا کنون از نظر میزان بارش رتبه سوم کشور را کسب کرده است.
مدیر کل هواشناسی خوزستان بیان کرد: طی ۴۰ سال گذشته میزان بارش در اهواز روند نزولی داشته و در این مدت دمای هوا نیز روند افزایشی داشته است.
وی گفت: بارش کم و دمای زیاد باعث خشک شدن زمین و ایجاد شرایط مساعد برای تبدیل به کانون گرد و خاک می شود.
سبزه زاری اظهار داشت: از جمله دلایل تبدیل زمین های کشاورزی به زمین های شوره زار و کانون های گرد و خاک علاوه بر خشکسالی، سد سازی نیز بوده است .
وی گفت : البته نمی توان منکر فواید سد بود اما هر کاری معایب و مزایایی دارد و کاهش حقابه پایین دست و خشک شدن رودخانه ها از معایب آن است.
مدیر کل مدیریت بحران خوزستان نیز گفت:خوزستان قلب تپنده اقتصاد کشور است و با توجه به تنوع اقلیمی وجغرافیایی این استان از آن با نام مرکز اقلیم شناسی ایران نیز یاد می شود.
کیامرث حاجی زاده افزود: شرایط اقلیمی در سراسر دنیا در حال تغییر است و علاوه بر آن چهل درصد مشکلات زیست محیطی به خاطر دستبردهای بشر در محیط زیست و طبیعت است که موجب قهر طبیعت شده است.
وی یکی دیگر از عوامل بروز ریزگردها و مشکلات زیست محیطی را نبود توجه لازم از سوی کشورهای همسایه به محیط زیست عنوان کرد و ادامه داد: نقش استکبار در ساختار دولت های منطقه و وجود گروه های تکفیری، موجب شده تا صحراهای کشورهای همسایه مدیریت نشوند و مسایل زیست محیطی نیز از اولویت بندی دولت های منطقه خارج شود.
حاجی زاده تاکید کرد: در دولت تدبیر و امید فعالیت های بسیار خوبی در استان صورت گرفت و اعتبارات زیادی نیز تخصیص یافت.
مدیر کل مدیریت بحران خوزستان بیان کرد: درچند سال اخیر ۱۰ هزار هکتار از تالاب هورالعظیم احیا شد و حدود ٢٠ هزار هکتار نهال کاری صورت گرفت.
وی ادامه داد: به حمایت سازمان های دولتی و غیر دولتی در کشورهای مدافع محیط زیست نیاز مندیم.
هفتمین کارگاه آموزشی بین المللی مدل سازی و پیش بینی گرد و غبار از ۱۹ تا ۲۳ آبان در اهواز در حال برگزاری است و میهمانانی از اسپانیا، پاکستان و نیجریه در این همایش شرکت دارند.
انریک ترادلاس ENRIC TERRADELLAS مدیر تخصصی گروه منطقه ای سامانه مشورتی و ارزیابی پیش آگاهی توفان ها، گرد و غبار و ماسه برای منطقه شمال آفریقا، اروپا و خاورمیانه در کارگاه و همایش حضور یافت.
۳۰۰۴/۶۰۶۴

انتهای پیام /*


اقتصاد


هواشناسی


گرد و خاک


اهواز

نظرات بسته شده است.