از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 35777

367 بازدید

به گزارش خطرنگار، لیبیا الخبر به نقل از یک منبع آگاه در شرکت نفت لیبی نوشت: تولید نفت خام لیبی از مرز یک میلیون بشکه در روز گذشته است. رویترز هم به نقل از یک منبع لیبیایی نوشت، با اینکه تولید نفت در در میدان «الفیل» با مشکل مواجه شده اما لیبی اکنون روزانه یک […]

به گزارش خطرنگار، لیبیا الخبر به نقل از یک منبع آگاه در شرکت نفت لیبی نوشت: تولید نفت خام لیبی از مرز یک میلیون بشکه در روز گذشته است.
رویترز هم به نقل از یک منبع لیبیایی نوشت، با اینکه تولید نفت در در میدان «الفیل» با مشکل مواجه شده اما لیبی اکنون روزانه یک میلیون و ۵۰هزار بشکه نفت در روز تولید می کند.
لیبی پیش از این، روزانه ۷۰هزار بشکه نفت از میدان نفتی الفیل استخراج می کرد اما این میدان نفتی در ۲۳ فوریه (چهار اسفند) گذشته بسته شد.
مقام های لیبی در حالی از تصمیم برای افزایش تولید نفت خبر داده اند که عملی شدن آن با توجه به شرایط کنونی این کشور، همچنان در هاله ای از ابهام است.
«الصدیق الکبیر» رئیس بانک مرکزی لیبی پنجشنبه گذشته در طرابلس گفت، بسته شدن بندرها و همچنین توقف تولید و صادرات نفت، ۱۶۰ میلیارد دلار به اقتصاد این کشور ضرر وارد کرده است.
وی افزود: اقتصاد لیبی تک محصولی است و کاهش صادرات نفت خسارت زیادی به آن وارد کرده است.
درآمدهای نفتی لیبی در سال ۲۰۱۶ میلادی ، ۴٫۸میلیارد دلار بود و این رقم هرچند در سال ۲۰۱۷ سه برابر شد اما همچنان با درآمدهای نفتی لیبی پیش از سال ۲۰۱۱میلادی که این کشور روزانه یک میلیون و ۶۰۰هزار بشکه نفت در روز تولید می کرد ، قیمت نفت بسیار بالاتر از اکنون بود و سالانه ۵۰میلیارد دلار درآمد داشت، فاصله بسیار زیادی دارد.
بانک مرکزی لیبی اعلام کرده است متوسط تولید نفت لیبی در سال ۲۰۱۷ حدود یک میلیون بشکه در روز بود.
تولید نفت لیبی در سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ به دلیل درگیری ها در این کشور به ویژه در میادین نفتی و پالایشگاه ها، به کمتر از ۵۰۰هزار بشکه در روز رسید.
بیش از۹۰ درصد درآمدهای لیبی از طریق فروش نفت حاصل می شود. این کشور یکی از بزرگترین ذخایر نفت را در قاره آفریقا دارد.
لیبی از زمان سقوط حکومت معمر القذافی در سال ۲۰۱۱ دستخوش جنگ و ناآرامی است. این هرج و مرج باعث تقویت گروه های تندرو و تروریستی در این کشور شده است و داعش نیز با شکست های پیاپی در عراق و سوریه سعی در تقویت جایگاه خود در این کشور دارد.
اکنون دو دولت در لیبی وجود دارد: دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس که مورد حمایت جامعه جهانی است و دیگری دولت طبرق در شرق لیبی(دولت موقت) به ریاست «عبدالله الثنی » . ژنرال خلیفه حفتر فرمانده ارتش این کشور نیز شخصیتی قدرتمند و مورد تایید پارلمان لیبی است.
خاورم **۲۰۴۱*شبس*۱۶۱۳*

انتهای پیام /*


اقتصاد


لیبی


نفت


افزایش تولید

نظرات بسته شده است.