از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 33558

404 بازدید

به گزارش خطرنگار، وزارت خارجه قطر روز دوشنبه در بیانیه ای با اعلام این که اتهامات اریتره حدس و گمان محض است و صحت ندارد، روابط میان دو ملت قطر و اریتره را عمیق و تاریخی توصیف کرد. وزارت اطلاع رسانی اریتره روز شنبه هفته جاری با صدور بیانیه ای، اعلام کرده بود که «محمد […]

به گزارش خطرنگار، وزارت خارجه قطر روز دوشنبه در بیانیه ای با اعلام این که اتهامات اریتره حدس و گمان محض است و صحت ندارد، روابط میان دو ملت قطر و اریتره را عمیق و تاریخی توصیف کرد.
وزارت اطلاع رسانی اریتره روز شنبه هفته جاری با صدور بیانیه ای، اعلام کرده بود که «محمد جمعه» مبلغ اریتریایی و از مخالفان دولت این کشور، از اوایل فوریه ( بهمن /اسفند) گذشته با افتتاح دفتری در سودان، به سازماندهی برنامه های سیاسی، نظامی و آموزشی علیه دولت « اسمره» (پایتخت) اقدام می کند.
این وزارت خانه در بیانیه خود افزود: سفارت قطر در خارطوم به این دفتر کمک مالی می کند و سازمان اطلاعات و امنیت سودان نیز مخالفان این کشور را آموزش و کمک های لجستیکی در اختیار آن ها قرار می دهد.
در ادامه این بیانیه آمده است: قطر در ماه ژانویه گذشته سه فروند هواپیمای « میگ» در اختیار ارتش سودان قرار داد و این هواپیماها برای ماموریت هایی در استان «کسلا» واقع در مناطق مرزی سودان با اریتره و جهت خنثی کردن حملات اریتره به سودان با حمایت امارات، به کار گرفته شده است.
اسمره ، دوحه را به کمک مالی به نیروهای مشترک سودان و اتیوپی متهم و اعلام کرده است گروهی از افسران قطری تحت نظارت «راشد بن عبدالرحمن النعیمی » سفیر این کشور در سودان، اول ماه مارس (۱۰اسفند ۹۶) از این نیروهای مشترک در کسلا بازدید کرد.
اسمره در این بیانیه، اخبار منتشره در رسانه های منطقه مبنی بر استقرار نیروهای نظامی مصری در پایگاه «ساوا» را ساختگی و آن را بهانه ای از سوی سودان برای بستن مرزهای خود با اریتره دانست.
مقام های اریتره در حالی سودان و قطر را به حمایت از مخالفان دولت این کشور متهم می کنند که دو ماه پیش اخباری مبنی بر رسیدن کمک های نظامی مصری به پایگاه ساوا واقع در نزدیکی استان کسلا سودان منتشر شد و برخی رسانه ها اعلام کردند «ایسایاس آفورکی» رئیس جمهوری اریتره دیداری محرمانه از امارات داشته است.
سودان، ژانویه گذشته تجهیزات نظامی زیادی به استان مرزی کسلا منتقل کرد و پس از آن مقام های مصری در این منطقه حالت فوق العاده اعلام کردند و مرزهای سودان با اریتره را بستند.
رسانه های سودانی زمانی که روابط این کشور با مصر متشنج شده بود، نوشتند، اریتره با کمک مصر قصد حمله به منطقه مرزی کسلا را دارد.
سودان در بحران به وجود آمده در روابط قطر با عربستان، امارات، بحرین و مصر، اعلام بی طرفی کرده است.
اریتره در کرانه دریای سرخ و در شمال شرقی آفریقا قرار دارد و در سال ۱۹۹۳ با جدا شدن از اتیوپی ، استقلال یافت.
خاورم**۱۵۰۸ *۱۰۴۹

انتهای پیام /*


سیاسی


قطر


اریتره


شاخ آفریقا

نظرات بسته شده است.