از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 18080

445 بازدید

پویا محمودیان روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خطرنگار، با تاکید بر استمرار و قوت بخشی به طرح «خانه ایرانی» و کاربردی کردن صنایع دستی در منازل ایرانی ها اظهار کرد: در راستای اعتقاد ما به استفاده از صنایع دستی در طراحی و چیدمان خانه های ایرانی و همچنین تقویت صنایع دستی و […]

پویا محمودیان روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خطرنگار، با تاکید بر استمرار و قوت بخشی به طرح «خانه ایرانی» و کاربردی کردن صنایع دستی در منازل ایرانی ها اظهار کرد: در راستای اعتقاد ما به استفاده از صنایع دستی در طراحی و چیدمان خانه های ایرانی و همچنین تقویت صنایع دستی و هنرهای سنتی در معماری، روز چهارشنبه ۲۷ دی ماه نشستی با تعدادی از برج سازان و معماران مطرح تهران در سعدآباد خواهیم داشت.
وی افزود: با توجه به بازخورد و استقبال گسترده ای که طرح «خانه ایرانی ما» در نمایشگاه ملی صنایع دستی درشهریورماه داشت، برای معرفی صنایع دستی فاخر ایرانی جهت استفاده در لابی های برج ها و مجتمع های مسکونی «وی ای پی روم» ها و همچنین بخشیدن حال و هوای ایرانی به این مجموعه های مسکونی تصمیماتی گرفتیم.
محمودیان گفت: با ورود برج سازان به این عرصه هم می توانیم منازل شهروندان را با فرهنگ و هنر ایرانی آشتی بدهیم و هم اینکه فروش یا سفارش پذیری خوبی برای کارگاه هایی که قابلیت تولید برای برج ها یا مناطق مسکونی دارند، فراهم کنیم.

** جهیزیه ایرانیان با الگوگیری از طراحی و چیدمان خانه ایرانی
مدیرکل صادرات صنایع‌دستی کشور تاکید کرد: معماران و برج سازانی در این جلسه دعوت شده اند که مایلند جلوه های زیبای صنایع دستی را به آنها نشان دهیم و یا تاکنون در ساخت و سازهایشان علاقه خود به صنایع دستی را نشان داده اند.
وی ادامه داد: در بیست و هشتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی که شهریورماه امسال برگزار شد از نمونه ای خانه ایرانی که با استفاده از صنایع دستی نفیس و کاربردی طراحی شده بود، استقبال خوبی شد.
محمودیان تصریح کرد: احتمالا ماه مارچ سال کنونی میلادی (۲۰۱۸) نمونه طرح دیگری از خانه ایرانی با کمک رایزن فرهنگی ایران در پاریس به نمایش گذاشته می شود و با یک فاصله زمانی کوتاه با کمک رایزن کشورمان در وین این خانه به نمایش گذاشته خواهد شد.
وی ادامه داد: هتل سازان و فعالان حوزه ساخت و ساز از خانه ایرانی استقبال خوبی کردند؛ بنابراین ما این طرح را با قوت پیگیری کردیم و شاید در ادامه این تلاش ها اولین الگوی خانه ایرانی که به نمایش دائمی گذاشته می شود، در تبریز رقم بخورد.
مدیر کل صادرات صنایع دستی کشور یادآور شد: هرچند هنوز راه طولانی داریم اما امیدواریم در نهایت، طرح جهیزیه مان از الگوی خانه ایرانی تکمیل و مورد استقبال علاقه مندان قرار بگیرد.
به گزارش خطرنگار، طرح «خانه ایرانی»، ساخت و ارائه نمونه های مدرن از یک خانه ایرانی است که در طراحی و چیدمان منزل با استفاده از صنایع دستی و هنرهای سنتی اختصاص دارد و به‌دنبال ارائه الگویی مناسب برای سبک زندگی ایرانی است.
بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی کشور پیش تر به خطرنگار، گفته بود: چون در سال های اخیر، مردم صنایع دستی را به صورت جدا و منفصل خریداری می کردند و صنایع دستی در خانه های ما غریبه و ناهمگون بود موجب زحمت و تغییرات متعدد می شد.
به گفته وی در این طرح انواع محصولات صنایع دستی با ترکیبی در معماری و لوازم منزل با یک هارمونی و هماهنگی ارائه می شود تا صنایع دستی فقط به صورت نوستالژی و باز نمایی گذشته نباشد بلکه زندگی امروزی در آن شکل بگیرد و جامعه هدف این طرح، هتلداران، برج سازان و زوج های جوان و دیگر علاقه مندان است.
فراهنگ**۳۰۷۹**۱۰۵۵
خبرنگار: علی اسدی** انتشار: زینب کارگر

انتهای پیام /*


فرهنگی


صنایع دستی


خانه ایرانی


برج سازان و معماران

نظرات بسته شده است.