از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 59300

206 بازدید

به گزارش دوشنبه شب خطرنگار، به نقل از تارنمای «اخبار السودان»، مایکل مکوی سخنگوی دولت سودان جنوبی گفت که سیاست های اتحادیه اروپا و آمریکا نشان می دهد این کشورها توجهی به برقراری صلح و امنیت در سودان جنوبی ندارند.وی افزود: این کشورها با تحریم تسلیحاتی سودان جنوبی سبب ایجاد مشکلات زیادی شده اند و […]

به گزارش دوشنبه شب خطرنگار، به نقل از تارنمای «اخبار السودان»، مایکل مکوی سخنگوی دولت سودان جنوبی گفت که سیاست های اتحادیه اروپا و آمریکا نشان می دهد این کشورها توجهی به برقراری صلح و امنیت در سودان جنوبی ندارند.
وی افزود: این کشورها با تحریم تسلیحاتی سودان جنوبی سبب ایجاد مشکلات زیادی شده اند و این در حالی است که گروه های درگیر در خصوص برقراری آتش بس دائمی با هم به توافق رسیده اند در نتیجه این اقدام کشورهای اروپایی و آمریکا در جهت حمایت از صلح نیست.
طرف های درگیر در سودان جنوبی ۲۷ژوئن (۶ تیر) سندی درباره آتش بس دائمی در خارطوم و با حضور رهبران سودان و اوگاندا امضا کرده بودند و چند روز پس از آن نیز در مورد خروج نیروهای مسلح از مناطق شهری و مسکونی به توافق رسیدند.
اواسط تیرماه نیز رسانه های سودانی از توافق طرف های درگیر برای تقسیم قدرت خبر دادند .بر اساس این توافق ، «سالوا کی یر» رئیس جمهوری کنونی این کشور دو معاون قبلی خود را حفظ خواهد کرد و دو معاون جدید که یکی «ریک ماچار» و دیگری یک زن از میان مخالفان دولت است، با او همکاری و کشور را اداره می کنند.
رهبران این کشور تازه استقلال یافته ۱۴ مرداد در حضور سران برخی کشورهای آفریقایی و نمایندگان سازمان های منطقه ای و بین المللی توافقنامه نهایی در خارطوم برای تقسیم قدرت ، پایان دادن به درگیری ها و برقراری امنیت امضا کردند.
سودان جنوبی سال ۲۰۱۱میلادی پس از جنگ های طولانی با دولت مرکزی سودان، از این کشور جدا شد و پس از برگزاری یک همه پرسی استقلال یافت. درگیری های داخلی در این کشور طی چند سال گذشته ، منجر به کشته شدن ده ها هزار نفر و آوارگی حدود چهار میلیون تن از ساکنان این کشور شد.
شبد**خاورم **۲۰۴۱**۱۰۱۰

انتهای پیام /*


سیاسی


سودان جنوبی


اتحادیه اروپا


صلح

نظرات بسته شده است.