از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 44337

78 بازدید

به گزارش روز یکشنبه خطرنگار، این طرح توسط ۲۹ کشور مورد تایید قرار گرفته بود اما واشنگتن و کانبرا تنها دو کشوری بودند که با آن مخالفت کردند.کانبرا به عنوان متحد اصلی آمریکا درحالی به طرح سازمان ملل برای انجام تحقیقات مستقل در مورد جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه رای منفی دادند که نظامیان […]

به گزارش روز یکشنبه خطرنگار، این طرح توسط ۲۹ کشور مورد تایید قرار گرفته بود اما واشنگتن و کانبرا تنها دو کشوری بودند که با آن مخالفت کردند.
کانبرا به عنوان متحد اصلی آمریکا درحالی به طرح سازمان ملل برای انجام تحقیقات مستقل در مورد جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه رای منفی دادند که نظامیان صهیونیست در روزهای اخیر با حمله مستقیم از زمین و هوا علیه آنها بیش از ۶۰ نفر فلسطینی را کشته و افزون بر سه هزار نفر نیز مجروح شده اند.
به گزارش رسانه های استرالیایی ، شورای حقوق بشر سازمان ملل نشست ویژه ای را روز جمعه گذشته به درخواست تعدادی از کشورها برای بررسی بحران کشتار اخیر فلسطینی ها در نوار غزه تشکیل داد.
کشورهای عضو این شورا طرحی برای اجرای تحقیقات ویژه علیه اسرائیل را ارائه کردند که استرالیا و آمریکا تنها کشورهایی بودند که به آن پاسخ منفی دادند.
این درحالی است که به گزارش شورای حقوق بشر سازمان ملل شرایط انسانی در نوار اشغالی غزه روز به روز وخیم تر می شود.
این شورا همچنین نسبت به بدتر شدن شرایط انسانی در بخش اشغالی فلسطین ابراز نگرانی شدید کرده است .
۲۹ کشور عضو این شورا با تایید و رای قاطع به این طرح خواستار شروع فوری تحقیقات مستقل سازمان ملل برای بررسی جنایات نظامیان صهیونیست شدند.
رسانه های استرالیایی بدون ذکر فهرست مسئولان استرالیایی شرکت کننده در اجلاس شورای حقوق بشر سازمان ملل به نقل از آنها مدعی شدند که نسبت به وقایع روزهای گذشته در نوار غزه متاسف هستند اما اسرائیل دارای حق حمایت از خود است.
این مسئولان استرالیایی همچنین ادعا کردند نگران این موضوع بودند که تحقیقات انجام شده بی طرفانه صورت نگیرد و باید نقش جنبش حماس نیز در این موضوعات مورد پیگیری قرار گیرد.
این موضع گیری استرالیا در نشست ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل نه تنها با مخالفت جهانی مواجه بلکه در روزهای اخیر با انتقادات گسترده گروههای مختلف سیاسی در داخل این کشور نیز روبه رو شده است.
‘هلن زوک ‘رئیس اجرایی سازمان بین المللی برای ریشه کنی فقر و بی عدالتی ‘آکسفام’ نیز در واکنش به این موضوع، اقدام استرالیا را ناامید کننده خواند و از کانبرا خواست تا نقش مسئولانه ای در شورای حقوق بشر داشته باشد.
‘الاین پیرسون’ مدیر دیده بان حقوق بشر استرالیا نیز در انتقاد از این موضوع، اقدام کانبرا را شرم آور توصیف کرد.
وی گفت: این نشست فرصتی برای تحقق اصول حقوقی بود، اما استرالیا آن را زیرپا گذاشت.
پیرسون افزود: اقدام استرالیا گامی علیه تحقق حقوق بشر درجهان بود.
نظامیان صهیونیست روز دوشنبه ۱۴ می (۲۴ اردیبهشت) راهپیمایی مردم غزه در هفتادمین سالگرد «روز نکبت» (اشغال فلسطین توسط صهیونیست ها) و اعتراض آنان به انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس اشغالی را به خاک خون کشیدند.
در جریان این حملات، ۶۴ فلسطینی شهید و سه هزار و ۱۸۸ تن دیگر زخمی شدند.
همچنین از آغاز راهپیمایی بزرگ بازگشت (۱۰ فروردین) مصادف با سالگرد «روز زمین» در نوار مرزی غزه با اراضی اشغالی ۱۹۴۸ تاکنون ۱۱۶ فلسطینی به شهادت رسیده و بیش از ۱۲ هزار ۵۰۰ نفر دیگر نیز زخمی شدند.
مردم فلسطین از سال ۱۹۷۶ تاکنون روز ۳۰ مارس (۱۰ فروردین) را به عنوان روز زمین فلسطینی نامگذاری کرده و آن را گرامی می دارند.
با وجود مخالفت و تحریم بسیاری از کشورهای جهان مانند اتحادیه اروپا، روز دوشنبه ۱۴ می مصادف با ۲۴ اردیبهشت در اقدامی تحریک آمیز در مراسمی، سفارت آمریکا از تل آویو به قدس اشغالی انتقال یافت.
آساق **۲۴۱**۱۵۹۹

انتهای پیام /*


سیاسی


استرالیا


فلسطین

نظرات بسته شده است.