از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 71815

234 بازدید

داود محمدی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خطرنگار، این توضیح را نیز داد که میزان تعهدات و تضامین برای تخصیص ارز دانشجویی بایستی از سوی بانک مرکزی و وزارت علوم مشخص شود .وی با بیان اینکه باید برای تخصیص ارز دانشجویی ارزیابی دقیقی توسط بانک مرکزی صورت گیرد ، توضیح داد […]

داود محمدی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خطرنگار، این توضیح را نیز داد که میزان تعهدات و تضامین برای تخصیص ارز دانشجویی بایستی از سوی بانک مرکزی و وزارت علوم مشخص شود .
وی با بیان اینکه باید برای تخصیص ارز دانشجویی ارزیابی دقیقی توسط بانک مرکزی صورت گیرد ، توضیح داد : حال اینکه چه تعهداتی سپرده شود تا قطعا دانشجویانی که از ارز دانشجویی استفاده می کنند برای خدمت به کشور بازگردند، موضوعی است که باید درباره آن بحث کرد.
محمدی این موضوع را نیز گفت که مسئله تخصیص ارز دانشجویی مدتهاست که مورد بحث نمایندگان مجلس در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ، وزارتخانه علوم و بانک مرکزی است .
وی درباره تخصیص ارز به دانشجویانی که بتازگی قصد تحصیل در خارج از کشور دارند، گفت : شرایط امروز کشور خاص است ، با بحران های اقتصادی به خصوص در مسئله ارز مواجه هستیم در عین حال نباید این افراد را نادیده گرفت .
وی با بیان این جمله که ضرورت تحصیل دانشجویان و استادان در برخی رشته ها در دانشگاه های معتبر خارجی همیشه وجود داشته ، گفت : در این مورد ایجاد محدودیت در ارائه ارز کار درستی نیست .
عضو فراکسیون امید مجلس افزود: هر چند که به نظر می رسد بایستی در نحوه تخصیص ارز به برخی رشته ها و دانشگاه های خارج دقت نظر بیشتری کرد اما اینکه برخی می گویند بایستی ارز قطع شود سخن درستی نیست سازوکارها را می توان به شیوه مناسب تر مدیریت کرد.
محمدی معتقداست : ارز به عنوان سرمایه ناشی از درآمدهای نفتی زمانی به دانشجوی خارج از کشور تخصیص می یابد به این معنا است که صرف سرمایه ملی می شود و پس از بازگشت آن فرد به داخل همه از آن منتفع می شوند.
**۹۱۰۳**۱۶۰۱**

انتهای پیام /*


علمی آموزشی


ارز دانشجویی


داود محمدی


ضمانت بازگشت

نظرات بسته شده است.