از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 81811

141 بازدید

محمد معروفی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار خطرنگار، با بیان اینکه این طرح بزرگ به زودی با حضور مسوولان ارشد کشوری در این شهرستان به بهره برداری خواهد رسید، افزود: این تصفیه خانه با ظرفیت تزریق۷۵۰ لیتر آب در ثانیه قادر است تا افق سال ۱۴۲۰ برای بیش از ۲۹۰ هزار نفر […]

محمد معروفی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار خطرنگار، با بیان اینکه این طرح بزرگ به زودی با حضور مسوولان ارشد کشوری در این شهرستان به بهره برداری خواهد رسید، افزود: این تصفیه خانه با ظرفیت تزریق۷۵۰ لیتر آب در ثانیه قادر است تا افق سال ۱۴۲۰ برای بیش از ۲۹۰ هزار نفر جمعیت شهری مهاباد آب شرب سالم و بهداشتی تامین کند.
وی با بیان اینکه این تصفیه خانه هم اکنون وارد مدار شده و ۸۰ درصد آب شهر مهاباد نیز از طریق آن تامین می شود، اضافه کرد: این تصفیه خانه در چهار فاز مختلف قبل از بهره برداری تست و تایید نهایی شده است و با نصب کامل اتصالات داخلی شبکه آبرسانی، آب شرب مورد نیاز شهروندان مهابادی به طور کامل از طریق این تصفیه خانه تامین می شود.
معروفی بیان کرد: این تصفیه خانه که با بیش از ۵۲۰ میلیارد ریال هزینه احداث شده است، بر اساس نوع مواد و وضعیت کیفیت آب سد مهاباد از لحاظ بیولوژیکی طراحی شده و براین اساس با وارد شدن به مدار مشکل کیفیت و تغییر رنگ آب شرب این شهر نیز به طور کامل مرتفع می شود.
وی افزود: عملیات احداث تصفیه خانه آب شهر مهاباد در قالب قرارداد ساخت، بهره برداری و انتقال (BOT) در سال ۱۳۹۳ آغاز شده است.
به گزارش خطرنگار، احداث این گونه تصفیه خانه ها بر اساس اهداف و استراتژی های وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در جهت استفاده از منابع آبهای سطحی و سرمایه گزاری های بخش خصوصی و اجرای اصل ۴۴ می باشد.
سد مهاباد دارای ۱۷۲ میلیون مترمکعب ظرفیت مفید می باشد که از این میزان سالانه بیش از ۱۸ میلیون مترمکعب به مصرف آب شرب شهر مهاباد می رسد.
شرکت آب و فاضلاب شهری مهاباد دارای ۴۷ هزار مشترک آب و ۴۵ هزار مشترک فاضلاب است.
۹۹۰۳/۶۱۸۵/۲۰۹۳

انتهای پیام /*


اقتصاد


امور آب


تصفیه خانه


مهاباد

نظرات بسته شده است.