از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 71224

191 بازدید

به گزارش خبرنگار خطرنگار، محمد اسلامی عصر دوشنبه پس از بازدید از مناطق سیل زده شهرستان رامسر در گفت و گو با خبرنگاران افزود: ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر هم خسارتی است که به تاسیسات زیربنایی استان وارد شده است.وی بیان داشت: خسارت مربوط به حوزه مردمی در دو بخش توسط هیات دولت تامین و تصویب […]

به گزارش خبرنگار خطرنگار، محمد اسلامی عصر دوشنبه پس از بازدید از مناطق سیل زده شهرستان رامسر در گفت و گو با خبرنگاران افزود: ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر هم خسارتی است که به تاسیسات زیربنایی استان وارد شده است.
وی بیان داشت: خسارت مربوط به حوزه مردمی در دو بخش توسط هیات دولت تامین و تصویب شد که به استانداری نیز ابلاغ شده است.
اسلامی افزود : در حال حاضر ۳۵ میلیارد تومان بودجه در اختیار داریم که مقداری را به صورت بلاعوض در اختیار سیل زدگان قرار خواهیم داد.
نماینده عالی دولت در مازندران گفت: اعتبارت از طریق فرم های بنیاد مسکن و جهادکشاورزی با توجه به میزان آسیب وارده مطابق شرایط و ضوابط در اختیار سیل زدگان قرار می گیرد.
وی افزود: تسهیلات برای جبران خسارات سیل به زندگی و کسب و کار مردم کم بهره است و با نرخ چهار درصد در اختیار سیل زدگان قرار می گیرد و تفاوت نرخ آن را هم دولت به بانک ها پرداخت می کند.
** جا به جایی ۵۰۰ واحد مسکونی حریم رودخانه
استاندار مازندران همچنین با اشاره به ساخت و سازها در حریم رودخانه و خسارات وارده به این مناطق گفت که اعتبار و مجوز لازم از ستاد بحران و هیات دولت به منظور جا به جایی ۵۰۰ واحد مسکونی و واحد کشاورزی که در بستر و حریم رودخانه قرار دارند، از دولت اخذ شده است تا در آینده شاهد آسیب های ناشی سیلاب و آب گرفتگی در این مناطق نباشیم .
وی لایروبی رودخانه ها و سواحل را از دغدغه های جدی مردم مازندران برشمرد و افزود: دستگاههای اجرایی و سازمان آب منطقه ای با گستردگی و سرعت در حال ایمن سازی، بازسازی و نوسازی مناطق شناسایی شده ،هستند.
اسلامی گفت: فرایند نوسازی با توجه به برنامه های جدید به منظور تسهیل و عادی سازی زندگی مردم در حال انجام است.
استاندار مازندران توضیح داد: سیل اخیر بیانگر این بود که مردم کارکرد رودخانه ها را تجربه نکرده بودند و امروز این رودخانه های مفقود شده شناسایی شدند و وزارت نیرو نیز در حال بازسازی و احیا و آزاد سازی مسیر تاریخی و اصلی این رودخانه هاست.
وی تاکید کرد: باید از فرصت سیل اخیر به عنوان آغاز یک حرکت جهادی با حمایت و همکاری مردم آغاز کنیم و محیطی امن را برای زندگی مردم فراهم آوریم تا دیگر کسی از سیلاب و شدت باران آسیب نبیند.
بارندگی شدید به همراه سیلی که سیزدهم و چهاردهم مهر ماه در مازندران جاری شد، بیشترین خسارت را به زندگی مردم و زیرساخت های بخش های مختلف در غرب استان بر جای گذاشت.
۱۶۰۲/۹۹۲۲/۱۶۵۴

انتهای پیام /*


اقتصاد


خسارت


سیل


نوشهر

نظرات بسته شده است.