از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 14339

171 بازدید

به گزارش خطرنگار، علی‌محمد احمدی روز شنبه در شورای برنامه‌ریزی و توسعه کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افزود: این استان نیازمند تلاش و برنامه‌ریزی نوین در همه بخش‌ها برای ایجاد توسعه متوازن و پایدار است.وی بیان کرد: درصورتی‌که مدیران دستگاه‌های اجرایی برنامه‌ریزی سیستمی و با روال منطقی داشته باشند، برنامه‌ها بر اساس شاخص‌ها و نیازمندی‌ها، […]

به گزارش خطرنگار، علی‌محمد احمدی روز شنبه در شورای برنامه‌ریزی و توسعه کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افزود: این استان نیازمند تلاش و برنامه‌ریزی نوین در همه بخش‌ها برای ایجاد توسعه متوازن و پایدار است.
وی بیان کرد: درصورتی‌که مدیران دستگاه‌های اجرایی برنامه‌ریزی سیستمی و با روال منطقی داشته باشند، برنامه‌ها بر اساس شاخص‌ها و نیازمندی‌ها، ضرورت‌ها و اولویت‌ها به‌پیش خواهد رفت.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه تشکیل مداوم جلسات برای ایجاد تعامل میان مدیران است، اظهار داشت: شورای برنامه‌ریزی و توسعه کهگیلویه و بویراحمد بالاترین محل تصمیم گیری و برنامه ریزی برای توسعه این استان است.
وی با بیان اینکه مدیران دستگاه‌های و هر کدام از اعضای شورا در برابر مصوبات جلسات مسئول هستند، تأکید کرد: در اجرای مصوبات همه مسئولان کارگروه‌ها باید به مسائل فرابخشی نگاه کنند.
احمدی ابراز کرد: مسئولان برنامه‌های اجرایی خود درباره برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان را در نشست بعدی ارائه کنند و لیست دستگاه‌هایی که کم‌کاری کرده‌اند را به مرکز و نهادهای مربوطه ارجاع دهند.
احمدی با تأکید براینکه سیاست دولت کاهش مصرف آب در بخش تولید محصولات کشاورزی است، بیان کرد: در این راستا باید راهکاری‌های مختلفی ازجمله اصلاح الگوی کشت، حذف محصولاتی که میزان آب مصرفی بالایی دارند و توسعه آبیاری نوین را در دستور کار داده شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه دسترسی به آب آشامیدنی سالم یکی از محورهای بودجه در ارتقاء شاخص‌هاست، تأکید کرد: سازمان برنامه ریزی وضعیت تخصیص اعتبار به طرح آب‌رسانی به روستای توت نده از توابع شهرستان دنا را بررسی کند.
احمدی با اشاره به اینکه کشت دیم راهکار خودکفایی در تولید کالاهای اساسی است، افزود: باید به‌گونه‌ای برنامه ریزی شود تا سطح زیر کشت دیم در اراضی شیب‌دار کاهش و باغ‌ها در این مناطق افزایش یابد.
وی اظهار داشت: به دنبال رسم جدول نیستیم بلکه باید با بهره‌گیری از این برنامه‌ها یک ارتباط منطقی با برنامه‌های ملی ایجاد کنیم.
احمدی تصریح کرد: باید برش برنامه استانی بر اساس اسناد بالادستی و در چارچوب اقتصاد مقاومتی تدوین شود.
وی با بیان اینکه تشریح برنامه و سیاست گذاری بسیار مهم است و راهبردهای آن نیز دارای اهمیت است، اظهار داشت: در نشست‌های بعدی که مدیران طرح‌ها را در قالب جدول ارائه می‌دهند، میزان تسلط و اشراف بر حوزه کاری مشخص باشد و ما نیز براین اساس، عملکرد مدیران را قضاوت می‌کنیم.
خبرنگار: فرزانه شریفی** انتشاردهنده: سید ولی موسوی
۸۱۴۳/۶۱۱۰

انتهای پیام /*


اقتصاد


توسعه امور زیربنایی


توسعه متوازن


کهگیلویه و بویراحمد

نظرات بسته شده است.