از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 45436

282 بازدید

به گزارش خطرنگار، علیرضا نصیری عصر پنجشنبه در آیین گازرسانی به دو روستای وشنوه و اَوِل بخش کهک قم، افزود: هم اینک ۱۱۴ روستا گازرسانی و ۳۴ روستا در حال گازرسانی است که امیدواریم تا هفته دولت امسال گازرسانی به ۲۲ روستای قم تکمیل و روستاهای باقی مانده نیز تا پایان سال ۹۸ از نعمت […]

به گزارش خطرنگار، علیرضا نصیری عصر پنجشنبه در آیین گازرسانی به دو روستای وشنوه و اَوِل بخش کهک قم، افزود: هم اینک ۱۱۴ روستا گازرسانی و ۳۴ روستا در حال گازرسانی است که امیدواریم تا هفته دولت امسال گازرسانی به ۲۲ روستای قم تکمیل و روستاهای باقی مانده نیز تا پایان سال ۹۸ از نعمت گاز بهره مند شوند
در استان قم ۱۵۶ روستا وجود دارد
وی گازرسانی به این ۲ روستارا آرزوی اهالی آن دانست و گفت: کار علمک گذاری به اتمام رسیده و امروز تعدادی از خانه های روستایی با تکمیل لوله کشی ساختمان خود، کنتور گاز نیز دریافت کردند.
نصیری با اشاره به روند سخت و پیچیده استخراج، استحصال و انتقال گاز گفت: ایران به عنوان دومین کشور دنیا از جهت مخازن گازی است ولی قبل از انقلاب بخش زیادی از گاز صادر می شد و شهرها و روستاهای کشور محروم از این نعمت الهی بودند.
وی ادامه داد: هم اکنون ۵۱۵ هزار کیلومتر شبکه گازرسانی در سطح کشور اجرا شده که با اجرای آن ۲۸ میلیون مشترک شامل ۲۳ میلیون در شهر و ۵ میلیون در روستاهای کشور از نعمت گاز بهره مند هستند.
وی ضریب نفوذ گازرسانی در شهرهای کشور را ۸۰ درصد دانست و ادامه داد: به جز استان سیستان و بلوچستان که گازرسانی به آن در حال اجراست تمام شهرهای کشور از نعمت گاز برخوردار شده است.
وی با بیان اینکه ۷۵۰ میلیون متر مکعب در روز، میزان گاز مصرفی کشور است گفت: ظرفیت استحصال گاز در کشور یک میلیارد متر مکعب است که بخشی از این گاز که فراتر از مصرف کشور است برای ارزش افزوده به کشور های دیگر صادر می شود.

** تکمیل پروژه های آب رسانی به روستاهای قم نیازمند ۵۲۰ میلیارد ریال اعتبار است
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی قم نیز در این آئین با اشاره به اجرای طرح اتصال روستاهای استان به آب های انتقالی از سرشاخه های دز گفت: هدف از اجرای این طرح بهره مندی روستاهای قم از نعمت آب شرب شیرین، با کیفیت و پایدار است.
محمد احمدی جبلی با بیان اینکه طرح انتقال آب سرشاخه های دز به روستاهای کهک قم در سال ۹۲ شروع شده است، افزود: از ۱۵۶ روستای استان تاکنون ۴۸ روستا به سرشاخه ها وصل و ۱۰۸ روستا باقی مانده است که امیدواریم بتوانیم با تامین اعتبار مورد نیاز، آنها نیز از آب شیرین و پایدار بهره مند کنیم.
وی با تاکید بر اینکه تا نیمه اول سال ۹۸، ۲۵ روستای دیگر قم به سرشاخه های دز متصل می شود ادامه داد: آبرسانی به ۱۷ روستای بخش کهک و ۱۸ روستای دهستان قمرود در حال اجرایی شدن است.
جبلی اعتبار مورد نیاز برای تکمیل پروژه های آبرسانی به روستاهای قم را ۵۲۰ میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: در صورت تامین اعتبار پنج روستای دیگر بخش کهک نیز تا شهریور ماه سال آینده از نعمت آب پایدار برخوردار می شوند ضمن اینکه ۲ فاز از طرح آب رسانی به روستاهای دهستان قم در حال اتمام است.
۳ طرح زیر ساختی شامل آب رسانی به روستای لنگرود و تکمیل گازرسانی به ۲ روستای وشنوه و اَوِل قم با اعتبار ۸۲ میلیارد ریال با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و مسئولان این استان در بخش کهک قم به بهره برداری رسید.
کهک یکی از بخش ‌های قم با ۲ دهستان فردو و کهک و ۱۸ روستا است که در جنوب این شهر قرار دارد و فاصله مرکز بخش تا قم ۳۰ کیلومتر است.
۷۴۰۴/ ۶۱۳۳/

انتهای پیام /*


اقتصاد


شرکت گاز


گاز روستایی


قم

نظرات بسته شده است.