از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 27701

259 بازدید

به گزارش خطرنگار، ‘احیا یاوری قره قشلاقی’ روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار خطرنگار، درمورد این طرح اظهارکرد: اجرای این طرح از مرحله مطالعه تا رسیدن به این مرحله حدود ۱۰ سال به طول انجامید و در این راه مشکلات فنی زیادی وجود داشت. وی با اشاره به اینکه موقعیت یابی، ناوبری و زمان […]

به گزارش خطرنگار، ‘احیا یاوری قره قشلاقی’ روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار خطرنگار، درمورد این طرح اظهارکرد: اجرای این طرح از مرحله مطالعه تا رسیدن به این مرحله حدود ۱۰ سال به طول انجامید و در این راه مشکلات فنی زیادی وجود داشت.
وی با اشاره به اینکه موقعیت یابی، ناوبری و زمان سنجی از نیازهای دیرین بشری و یکی از ارکان جوامع اطلاعاتی آینده به شمار می رود، افزود: امروزه از سیستم GPS استفاده‌های زیادی می‌شود.
یاوری اضافه کرد: سیستم موقعیت‌ یابی زمین ‌‌پایه، جایگزین مناسب برای سیستم فضا پایه بوده و به صورت کامل بومی ‌سازی شده است و با استفاده از آن می‌توان تمام سرویس‌های مرتبط با موقعیت‌یابی را در ایران ارائه کرد.
یاوری در رابطه با برتری سیستم موقعیت‌یابی زمین پایه نسبت به GPS گفت: یکی از برتری‌های این سیستم بومی بودن آن بوده و کنترل این سیستم کاملا در اختیار خودمان است؛ در حالی که هیچ کنترلی روی GPS نداریم.
به گفته یاوری سیستم GPS آسیب‌پذیری‌هایی دارد که در سیستم زمین‌پایه برطرف شده است و این سامانه در برابر اختلالات و شرایط جوی مقاوم است و در هر شرایطی سرویس مطمئنی را به کاربر ارائه می‌دهد.
پژوهشگر برتر جشنواره بین المللی خوارزمی بیان کرد: برای ساخت سیستم‌ها و سامانه‌ها سال‌ها زمان گذاشته می‌شود تا به جایی برسد، این زحمت‌‎ها زمانی ارزش دارد که به خدمات ‌دهی برسد و مردم بتوانند از آن استفاده کنند که انتظار داریم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده این تحقیقات کاربردی شود.
سی و یکمین دوره جشنواره بین المللی خوارزمی با اعطای لوح تقدیر به ۱۰ محقق ایرانی و ۵ پژوهشگر خارجی توسط رئیس جمهوری روز/شنبه/ پنجم اسفندماه سال جاری به کار خود پایان داد.
۷۱۵۶/ ۳۰۷۲ /۱۳۵۲

انتهای پیام /*


علمی آموزشی


جشنواره خوارزمی


پژوهشگر سلماسی


پژوهش

نظرات بسته شده است.