از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 59377

203 بازدید

رئیس اداره حفاظت محیط زیست تالش شامگاه دوشنبه به خبرنگار خطرنگار، گفت: در این کارگاه آموزشی یک روزه، عظیم احدی فر کارشناس حوزه پسماند اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان، مدیریت علمی پسماند توأم با توسعه پایدار روستاها را آموزش داد.عارف شادکام افزود: این دوره های آموزشی به طور مستمر برای مردم و دهیاران بخش […]

رئیس اداره حفاظت محیط زیست تالش شامگاه دوشنبه به خبرنگار خطرنگار، گفت: در این کارگاه آموزشی یک روزه، عظیم احدی فر کارشناس حوزه پسماند اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان، مدیریت علمی پسماند توأم با توسعه پایدار روستاها را آموزش داد.
عارف شادکام افزود: این دوره های آموزشی به طور مستمر برای مردم و دهیاران بخش های مختلف تالش برگزار خواهد شد تا مشارکت روستائیان و مسئولان محلی در مدیریت پسماند افزایش یابد.
وی ادامه داد: روزانه در تالش ۶۰ تن، در شهر چوبر ۱۰ تن، در بخش اسالم ۱۰ تن، در بخش حویق پنج تن و در شهر لیسار پنج تن زباله تولید و به مراکز دفن پسماند منتقل می شود.
با اهمیت یافتن تاثیرات منفی زباله در محیط زیست گیلان، کارخانه زباله سوز یا تولید کود از زباله به منظور مدیریت پسماند شهرستان های غرب استان، در تالش در حال ساخت است.
شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت، ۳۶۸ روستا و ۱۹۲ دهیاری در بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.
۷۱۰۶ / ۷۱۲۴ / ۲۰۰۷

انتهای پیام /*


اجتماعی


روستای بدون زباله


تالش


گیلان

نظرات بسته شده است.