از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 40055

185 بازدید

علی مکرمی بامداد شنبه در گفت و گو با خبرنگار خطرنگار، افزود: این کوهنوردان به همراه یک تیم ۱۹ نفری از استان تهران روز گذشته/جمعه/ به قله بلقیس صعود کرده و در هنگام بازگشت مسیر را به علت شرایط نامساعد جوی گم کرده بودند.وی بیان کرد: این سه نفر که یک زن ۲۶ ساله و […]

علی مکرمی بامداد شنبه در گفت و گو با خبرنگار خطرنگار، افزود: این کوهنوردان به همراه یک تیم ۱۹ نفری از استان تهران روز گذشته/جمعه/ به قله بلقیس صعود کرده و در هنگام بازگشت مسیر را به علت شرایط نامساعد جوی گم کرده بودند.
وی بیان کرد: این سه نفر که یک زن ۲۶ ساله و ۲ مرد ۳۲ و ۵۸ ساله هستند پس از نجات یافتن توسط نیروهای امدادی به مدرسه ای در روستای قراولخانه در حوالی کوه بلقیس منتقل شدند و تحت درمان قرار گرفتند.
مکرمی با اشاره به نجات این کوهنوردان پس از ۲ ساعت جست و جو، افزود: ۲۶ کوهنورد دیگر هم که دچار سرمازدگی شده بودند توسط تیم پزشکی اورژانس ۱۱۵ تکاب به صورت سرپایی تحت درمان قرار گرفتند.
به گزارش خطرنگار، وزش باد و بارش باران از صبح روز جمعه تکاب را فراگرفته و در ارتفاعات و مناطق روستایی بارش ها به صورت برف و کولاک بوده است.
گروه های کوهنوردی تکاب برنامه روز گذشته خود را به علت بارش شدید باران و نامساعد بودن شرایط آب و هوایی لغو کردند اما کوهنوردان تهرانی بدون اطلاع از وضعیت هواشناسی به کوه بلقیس تکاب صعود کرده بودند.
کوه بلقیس با نام محلی ‘ بالقز’ یا ‘هاچاداغی’ در هشت کیلومتری مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان و در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد و با ۲ قله به ارتفاع سه هزار و ۳۵۰ و سه هزار و ۶۵۵ متر از سلسله کوه های شرق دریاچه ارومیه است.
روی قله جنوبی، استحکامات و قلعه تخت بلقیس قرار دارد؛ ساختمان قلعه مدور و از سنگ بنا شده و می‌توان تصور کرد که از این بنا به عنوان برج دیده‌بانی استفاده می‌شده است.
بین ۲ قله کوه، دریاچه بسیار زیبایی قرار دارد که از ذوب شدن برف کوه‌ها به وجود آمده و در بیشتر ماه‌های سال قابل مشاهده است.
آثار معماری قله کوه معروف به دژ بلقیس مربوط به دوره ساسانیان بوده و به ‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
۳۰۹۳/۳۰۷۲

انتهای پیام /*


اجتماعی


نجات کوهنوردان


بلقیس


تکاب

نظرات بسته شده است.