از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 12855

105 بازدید

به گزارش روز یکشنبه گروه علمی خطرنگار، از ساینس، آنزیم ها کاتالیست های بسیار خوبی در محیط های سازگار با محیط زیست محسوب می شوند، اما در محیط های صنعتی به سرعت از بین می روند. همچنین آنزیم ها ساختارهای نرم و انعطاف پذیری هستند و استفاده از پوشش محافظ مناسب می تواند موجب بهبود […]

به گزارش روز یکشنبه گروه علمی خطرنگار، از ساینس، آنزیم ها کاتالیست های بسیار خوبی در محیط های سازگار با محیط زیست محسوب می شوند، اما در محیط های صنعتی به سرعت از بین می روند.
همچنین آنزیم ها ساختارهای نرم و انعطاف پذیری هستند و استفاده از پوشش محافظ مناسب می تواند موجب بهبود کارآیی آن ها در صنعت شود. پیش از این محققان تلاش هایی را به منظور استفاده از پوشش های یونی فلزی برای محافظت از آنزیم ها انجام داده اند.
اکنون محققان دانشگاه نانجینگ پوشش یونی فلزی را با یک لایه مولکولی ارگانیک ترکیب کرده اند تا نانوذرات کامپوزیتی نرمی را بسازند که امکان کپسوله کردن آنزیم ها را فراهم می کنند. نانوذراتی که از این طریق به دست می آیند، در شرایط واکنش آزمایشگاهی کارآیی بسیار بالایی را نشان می دهند.
کپسوله کردن آنزیم ها با استفاده از این شیوه، در محلول های قطبیده ارگانیک نرخ فرایند شیمیایی را به میزان چهار برابر حالتی که آنزیم های آزاد مورد استفاده قرار می گیرند، افزایش می دهد.
پس از انجام فرآیند نیز می توان آنزیم ها را به سرعت جمع آوری کرده و مجددا از آنها استفاده کرد.
گزارش کامل این تحقیق در نشریه Chemical Communications منتشر شده است.
علمی (۶)**۹۲۵۹**۱۸۳۴
مترجم: سپیده کاشانی ** انتشار: ناهید شفیعی

انتهای پیام /*


علمی آموزشی


آنزیم


ارگانیک

نظرات بسته شده است.