از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 83565

76 بازدید

به گزارش خطرنگار، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت سلمان فارسی سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت در اواخر فروردین ۱۳۹۸ تولید شکر خام در این شرکت به رقم ۵۳ هزار تن برسد.گودرز مراد سلطانی با اشاره به اینکه تاخیر در شروع عملیات برداشت نیشکر به دلیل بارندگی […]

به گزارش خطرنگار، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت سلمان فارسی سه شنبه در جمع خبرنگاران
گفت: پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت در اواخر فروردین ۱۳۹۸ تولید شکر خام در این شرکت به رقم ۵۳ هزار تن برسد.
گودرز مراد سلطانی با اشاره به اینکه تاخیر در شروع عملیات برداشت نیشکر به دلیل بارندگی های پیاپی به تاخیر افتاده بود افزود:به طور معمول برداشت و تولید نیشکر در اول آبان شروع و تا اواخر بهمن به پایان می رسید.
به گفته مدیرعامل شرکت کشت و صنعت سلمان فارسی ، با برداشت حدود ۵۰۰هزار تن نیشکر در هشت هزار و ۲۰۰هکتار از زمین های زیر کشت نیشکر در این شرکت ، ۵۳هزار تن شکر خام تولید می شود که در مقایسه با چهاردهمین دوره برداشت و تولید شکر که حدود ۸۳هزار تن بود ، حدود ۴۰ درصد کاهش تولید شکر پیش بینی می شود.
سلطانی دلیل اصلی کاهش تولید شکر را خشکسالی و تخصیص نیافتن به موقع آب در ماه های گرم تیر و مرداد که دوره نیاز آبی گیاه نیشکر است بیان کرد و افزود: در دوره خشکسالی ۱۳۹۷-۱۳۹۶ با وجود نبود مدیریت درست آب ، ریشه گیاه نیشکر آسیب ندید از این رو امیدواریم در سال آبی جاری که سالی پرآب بوده تولید شکر در این شرکت افزایش قابل توجهی داشته باشد.
به گفته وی شکر خام تولیدی این شرکت برای تبدیل به شکر سفید به شرکت های نیشکری حکیم فارابی و دعبل خزاعی ارسال می شود.

** ۲ هزار میلیارد ریال ارزش تولیدات شرکت
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر سلمان فارسی ارزش تولیدات این شرکت را در امسال با احتساب محصولات جانبی از قبیل باگاس و ملاس ۲ هزار میلیارد ریال بیان کرد.
سلطانی با بیان اینکه بخشی از تولیدات جانبی این شرکت برای خوراک دام مورد استفاده قرار می گیرد افزود:با همکاری بنیاد برکت کار احداث کارخانه کاغذ در این شرکت در حال انجام است که امید است با رفع تحریم ها ، تجهیزات کارخانه تولید کاغذ از ‘ملاس’ از خارج وارد شود.

** انجام مسئولیت های اجتماعی
وی با اشاره به انجام مسئولیت های اجتماعی این شرکت گفت:در جریان سیلاب اخیر ، بخشی از تجهیزات و ماشین آلات این شرکت برای ترمیم سیل بندهای روستاهای اطراف به کار گرفته شد و در ۲۰ روز اخیر سیل بندهای آسیب دیده ترمیم و خطر آبگرفتگی روستاها و زمین های کشاورزی آنان برطرف شد.
سلطانی ساخت مدرسه ۱۲کلاسه با ۲ هزار متر زیربنا در شادگان با ۲۷میلیارد ریال و زیرپوشش بردن همه ایتام روستاهای منطقه و کمک به برگزاری آیین های فرهنگی و مذهبی ، کمک به تامین آب مورد نیاز کشاورزان بومی اطراف شرکت را از مسئولیت های اجتماعی این شرکت بیان کرد.
وی به استفاده از ظرفیت های منطقه ای برای تامین نیازهای این شرکت که حدود یک هزارو۷۰۰نفر در آن مشغول به کار هستند اشاره کرد و گفت: امسال از مجموع ۵۰۰میلیارد ریال قراردادهای منعقده ، ۴۳۰میلیارد ریال آن با شرکت های فعال در شادگان و کارون قرارداد بسته شده است.

** بحران آب مهمترین چالش شرکت بود
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت سلمان فارسی در ادامه چالش آب و خشکسالی و تامین برخی از قطعات مورد نیاز را که باید از خارج تهیه شود مهمترین چالش این شرکت بیان کرد و از صنعتگران داخلی خواست برای ساخت این قطعات با استفاده از مهندسی معکوسی این شرکت را در تولید پایدار محصول راهبردی شکر یاری کنند.
بنا به این گزارش خبرنگاران رسانه های گروهی به همراه محمد جمشیدی مدیر کارخانه کشت و صنعت سلمان فارسی از بخش های مختلف این شرکت دیدن و از نزدیک با فرآیند تولید شکر از نیشکر آشنا شدند.
شرکت کشت و صنعت نیشکر سلمان فارسی در ۴۰کیلومتری جنوب اهواز در سال ۱۳۸۳ به بهره برداری رسید.
بخشی از زمین های این شرکت در حوزه شهرستان شادگان و بخشی نیز در حوزه شهرستان کارون است.
به گزارش خطرنگار، پارسال از مجموع نیاز ۲٫۱میلیون تنی کشور به شکر ، کشور به تولید بی سابقه یک میلیون و ۶۵۰هزار تن در داخل دست یافت که حدود نیمی از آن در واحدهای نیشکری خوزستان تولید و بقیه توسط شرکت هایی که خوراک آنان از چغندر قند است تولید شد.
شرکت های هفت گانه نیشکر خوزستان(امیرکبیر، امام خمینی(ره)، دعبل خزاعی ، حکیم فارابی ، سلمان فارسی، میرزاکوچک خان و دهخدا) و شرکت های نیشکر هفته تپه درشوش و کارون در شوشتر در تولید محصول شکر از نیشکر فعال هستند.
عملیات اجرایی طرح های هفت گانه نیشکری در خوزستان از اوایل سال ۱۳۷۰ با چشم انداز تولید سالانه ۷۰۰هزار تن شکر شروع شد و در ۱۳۹۰ همه طرح های نیشکری به بهره برداری رسیدند.
درسال زراعی گذشته واحدهای هفت گانه نیشکری خوزستان به رکورد تولید ۶۳۹هزار تن شکر سفید دست یافتند.
۶۰۶۵/ ۶۰۳۷

انتهای پیام /*


اقتصاد


تولید شکر خام


کشت و صنعت سلمان فارسی


گودرز مراد سلطانی

نظرات بسته شده است.