از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 72794

289 بازدید

به گزارش خطرنگار، پروفسور علی کرمی روز شنبه در همایش پدافند غیرعامل و آشنایی با محصولات تراریخته و سبک زندگی در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: در تولید محصولات تراریخته، ژنی از یک موجود بیگانه وارد محصول کشاورزی می شود. وی با بیان اینکه محصولات اصلاح شده با تراریخته تفاوت دارد، تصریح […]

به گزارش خطرنگار، پروفسور علی کرمی روز شنبه در همایش پدافند غیرعامل و آشنایی با محصولات تراریخته و سبک زندگی در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: در تولید محصولات تراریخته، ژنی از یک موجود بیگانه وارد محصول کشاورزی می شود.
وی با بیان اینکه محصولات اصلاح شده با تراریخته تفاوت دارد، تصریح کرد: محصولات اصلاح شده خطری برای انسان و دام ندارد، اما محصولات تراریخته درحالی که با هدف افزایش تولید و بهبود کیفیت تبلیغ می شود، اما نتیجه معکوسی داشته است.
کرمی، آغاز تولید محصولات تراریخته را از ۲۰ سال گذشته اعلام کرد و گفت: ما در این سالها محصولات تراریخته مصرف می کردیم اما از ۵ سال گذشته به این حقیقت پی بردیم و پیش از آن نسبت به این موضوع غافل بودیم.
فوق تخصص مهندسی ژنتیک از کشور آمریکا با اشاره به اهداف تولید محصولات تراریخته ادامه داد: افزایش تولید، مقاومت در برابر آفات و حذف سموم، بهبود کیفیت و مقاومت نسبت به سموم علف کش از مهمترین این اهداف بیان می شد.
کرمی تاکید کرد: این در حالی است که امروز پس از ۲۰ سال از تولید این محصولات، دانشمندان و محققان جهان به این نتیجه رسیده اند که نه تنها این اهداف محقق نشده بلکه نتیجه عکس داشته و بر بروز مشکلات افزوده است.
وی، نازایی، ضعف سیستم ایمنی و بروز برخی بیماری ها را از نتایج مصرف محصولات تراریخته دانست و افزود: این محصولات نه تنها بر بدن انسان بلکه بر دام و سایر موجودات زنده و محیط زیست اثرات مخربی دارد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله با بیان اینکه ۳۷ کشور جهان کشت تراریخته را ممنوع کرده اند، پیشنهاد داد ایران نیز به مدت ۵ سال واردات این محصولات را به کشور ممنوع کند تا پس از بررسی همه جانبه علمی در این خصوص تصمیم خردمندانه ای منطبق با منافع ملی گرفته شود.
کرمی، با بیان اینکه کشت محصولات تراریخته در آمریکا و کانادا رایج است اما در کشورهای اروپایی وجود ندارد، گفت: بارها اعلام کرده ام این محصولات را بطور کامل رد نمی کنم بلکه نسبت به آن انتقاد دارم.
وی سبک زندگی سالم، نوع تغذیه و محصولات مصرفی را با اهمیت دانست و افزود: با توجه به رشد روزافزون بیماری ها و مرگ و میرهای رایج در کشور باید گفت که سبک زندگی مردم کشور خدشه دار شده است.
کرمی خاطرنشان کرد: نخستین گام برای اصلاح سبک زندگی، تغذیه سالم است که باید بیش از پیش به آن توجه کرد.
۷۳۶۳/۶۰۲۱

انتهای پیام /*


اجتماعی


تغذیه


محصولات تراریخته


علی کرمی

نظرات بسته شده است.