از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 12367

418 بازدید

علی پویان روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خطرنگار، ضمن قدردانی از رییس جمهوری برای ابلاغ منشور حقوق شهروندی افزود: موضوع بسیار مهمی است که دولت برای اینکه بخواهد اثرات حقوق شهروندی را در سطح جامعه مشاهد کند، ابتدا از خود شروع و سرفصل های اعلامی در این منشور را نخست در […]

علی پویان روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خطرنگار، ضمن قدردانی از رییس جمهوری برای ابلاغ منشور حقوق شهروندی افزود: موضوع بسیار مهمی است که دولت برای اینکه بخواهد اثرات حقوق شهروندی را در سطح جامعه مشاهد کند، ابتدا از خود شروع و سرفصل های اعلامی در این منشور را نخست در ادارات و سازمانهای دولتی عملیاتی کند.
وی گفت: وقتی اعتبار و جایگاه شهروندان را در حد تکریم ارباب رجوع که در حد یک شعار باقی ماند، داشته باشیم، نباید توقع داشته باشیم رعایت این منشور به درستی انجام شود در واقع دولت باید از خود شروع کند که چقدر این حقوق شهروندان را رعایت می کند و بعد آن را به سطح کشور گسترش دهد و سپس این منشور را باید تک تک آحاد مردم از خود شروع کنند.
کارگردان نمایش «دکتر استوکمان» افزود: حفظ و رعایت و جایگاه شهروند و شخصیت آن حتما نباید فقط در سطح خیابان ها باشد بلکه باید در سطح ادارات هم رعایت شود و آن را بکار گرفت در این صورت اثرات رعایت این حقوق بطور قطع به جامعه تسری خواهد یافت.
این مدرس تئاتر با بیان اینکه از این طریق شهروند مورد حمایت منشور قرار خواهد گرفت، اظهار کرد: از طرفی مردم منشور را نه تنها به عنوان یک الگو در جامعه بلکه آن را به عنوان استیفای حق خود از جامعه مطالبه خواهند کرد تا از خود دفاع کنند و اگر غیر از این باشد این منشور در حد شعار باقی خواهد ماند.
پویان درباره راهکارهای عملی این منشور گفت: در وهله نخست باید حق و حقوق شهروندان را به مردم تفهیم کرد تا این منشور به یک قانون تبدیل شود تا از خود در سطح جامعه دفاع کنند و این بدان معنا نیست که مردم از دولت طلبکار باشند بلکه وقتی دولت منشور را در سطح ادارات و سازمان پیاده کرد آن زمان می توان نسبت به رعایت و جاری شدن حقوق شهروند در جامعه امیدوار بود.
بازیگر مجموع تلویزیونی «معمای شاه» اظهار کرد: از مدت یکسالی که از تاریخ ابلاغ منشور حقوق شهروندی می گذرد تا کنون در سطح جامعه بازتابی عملیاتی مشاهده نشده و باید دید آیا می توان ایده ریاست جمهوری در این خصوص را پیاده و یا قانونمند کرد که این موضوع خیلی مهمی است.
به گزارش خطرنگار، ٢٩ آذر سال ۱۳۹۵، منشور ۱۲۰ ماده ای حقوق شهروندی در همایش «قانون اساسی و حقوق ملت» رونمایی شد.
منشور حقوق شهروندی سرلوحه سیاست داخلی دولت دوازدهم است و رئیس‌جمهوری هم خود را مکلف کرده است که هر ساله گزارش پیشرفت‌ها و راهکارهای رفع موانع تحقق حقوق شهروندی را به ملت ارائه دهد و در صورت نیاز، منشور را روزآمد کند.
تصویب منشور حقوق شهروندی در دولت و ابلاغ آن از سوی رئیس جمهوری به دستگاه های اجرایی، نخستین گام ها در مسیر عملیاتی شدن این سند بود و روز گذشته(سه شنبه) نخستین اجلاس ملی گزارش پیشرفت و راهکارهای رفع موانع تحقق حقوق شهروندی با حضور رییس جمهوری و جمعی از وزیران در سالن اجلاس سران برگزار شد.
در این اجلاس ۱۰ دستگاه ملی و وزارتخانه منتخب، اقدامات خود را در زمینه اجرای منشور حقوق شهروندی، موانع اجرا و پیشنهادهایی برای بهتر شدن وضعیت حقوق شهروندان، در محضر رئیس جمهوری و اقشار مختلف مردم گزارش دادند.
فراهنگ ** ۱۴۱۷ ** خبرنگار: سید مهدی حسینی * انتشار: امید غیاثوند

انتهای پیام /*


فرهنگی


حقوق شهروندی


تئاتر و سینما

نظرات بسته شده است.