از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 45157

107 بازدید

به گزارش خطرنگار، سیدعلی بحرینی مقدم عصر چهارشنبه در نشست شورای اشتغال استان با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: تناقض موجود در بخشنامه ها و ابلاغیه های بین بانکی، چالش هایی را در زمینه اشتغال روستایی ایجاد کرده است.وی با اشاره به وجود ابهاماتی در دستورالعمل اشتغال زایی روستایی تصریح کرد: […]

به گزارش خطرنگار، سیدعلی بحرینی مقدم عصر چهارشنبه در نشست شورای اشتغال استان با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: تناقض موجود در بخشنامه ها و ابلاغیه های بین بانکی، چالش هایی را در زمینه اشتغال روستایی ایجاد کرده است.
وی با اشاره به وجود ابهاماتی در دستورالعمل اشتغال زایی روستایی تصریح کرد: برخی بانک ها ابهاماتی درخصوص درصد سود تسهیلات سرمایه در گردش برای طرح های اشتغال زایی روستایی، پرداخت سرمایه در گردش و پرداخت تسهیلات ثابت در نواحی روستایی و شهرهای زیر ۱۰هزار نفر جمعیت دارند این در حالیست که در این زمینه بخشنامه ای ابلاغ شده است.
بحرینی مقدم با انتقاد از وجود تناقض بین بخشنامه ها و ابلاغیه های بین بانکی گفت: این مساله چالش هایی را در زمینه اشتغال روستایی ایجاد کرده است از همین رو باید برای اجرای این طرح از بانک های تجاری بزرگ تر استفاده شود.
وی ادامه داد: در برخی شهرستان ها با حذف بند سایر در سامانه کارا نیز مشکلاتی بوجود آمده و این چالش منجر به ناقص شدن زنجیره ارزش شود.

**صادرات ۳۷هزار میلیارد ریالی بخش کشاورزی
رییس سازمان جهادکشاورزی خوزستان نیز درخصوص میزان صادرات محصولات کشاورزی خوزستان خاطر نشان کرد: در سال گذشته میزان صادرات محصولات کشاورزی خوزستان ۳۷هزار میلیارد ریال بوده است درحالیکه در سال ۹۲ این رقم تنها ۹هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال بوده است.
کیخسرو چنگلوایی افزود: استان خوزستان در تولید محصولات کشاورزی مقام اول و دوم را دارد همچنین در تولید محصولات استراتژیکی مانند گندم، ذرت، شکر و صادرات خرما نیز هدف گذاری ویژه ای شده است.
وی با اشاره به اینکه ارزش تولیدات خام بخش کشاورزی بالغ بر ۱۹۰هزار میلیارد ریال است افزود: این رقم با در نظر گرفتن ارزش صنایع تبدیلی و فرآوده های آن به ۲۵۰هزار میلیارد ریال می رسد.
چنگلوایی با تاکید بر اینکه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی برای ایجاد اشتغال به صرفه تر از سایر بخش ها است افزود: کاهش هزینه های ایجاد اشتغال، مولد بودن اشتغال، کمترین میزان وابستگی در صنایع و تجهیزات به خارج از کشور و استفاده از توان داخل بخشی از این ویژگی ها است.
وی درخصوص طرح های اشتغال در استان خوزستان گفت: ۸۳۱ طرح مصوب تا امروز در کمیته فنی مورد بررسی قرار گرفته و به بانک ها معرفی شده اند و ۴۱ مورد نیز عقد قرارداد داشته ایم.
رییس سازمان جهادکشاورزی خوزستان با بیان اینکه ۶هزار و ۶۶۰ میلیارد ریال طرح به بانک های استان معرفی شده است گفت: تاکنون بیش از ۹۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال به متقاضیان تسهیلات پرداخت شده که بیش از ۹۰ میلیارد و صد میلیون آن از سوی بانک کشاورزی بوده است.
وی درخصوص طرح های اشتغال فراگیز نیز توضیح داد: سال گذشته ۲۰هزار میلیارد ریال تسهیلات کشاورزی به متقاضیان پرداخت شده که حدود ۷۰۰میلیارد ریال آن در بخش توسعه مکانیزاسیون بوده است.

**فعالیت ۱۲۰هزار واحد صنفی در حوزه بازرگانی خوزستان
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان نیز با اشاره به اینکه ۱۲۰هزار واحد صنفی در حوزه بازرگانی خوزستان فعال هستند گفت: حدود ۵۰ درصد در حوزه پتروشیمی، ۳۰ درصد فولاد و نیشکر و مابقی در دیگر صنایع از جمله قطعه سازی است.
نوراله حسن زاده با اعلام اینکه خوزستان در حوزه صادرات غیر نفتی همیشه بین استان های دوم و سوم بوده است تصریح کرد: بیشترین حجم سرمایه گذاری ها در صنایع بزرگ رخ داده و حدود دو هزار واحد صنعتی فعال و نیمه فعال وجود دارد.
وی ادامه داد: سال گذشته حدود دو هزار نفر اشتغال در پروانه های بهره برداری داشتیم و در ۲ طرح استان شامل پالایشگاه بیدبلند۲ و پتروشیمی مسجد سلیمان ۱۰ هزار نفر مشغول به کار شدند.
بنابراین گزارش، معاون وزیر تعاون به همراه هیئت کارشناسان وزارت در سفر دو روزه خود در شورای اشتغال استان و شورای اشتغال منطقه آزاد اروند شرکت می کند. وی پس از سفر به خوزستان با حضور در شهرک صنعتی شماره ۲ اهواز از نزدیک با موانع و مشکلات واحدهای تولیدی آشنا شد.
۹۸۸۷/۶۰۶۴

انتهای پیام /*


اقتصاد


تسهیلات بانکی


اشتغال


خوزستان

نظرات بسته شده است.