از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 61228

214 بازدید

موید حسینی صدر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار خطرنگار، افزود: در شرایط کنونی برخی از نمایندگان مجلس چشمان خود را بسته اند و نمی خواهند بدانند اقداماتی که می تواند به بهبود وضعیت اقتصادی منجر شود، خارج از عهده رییس جمهوری است.وی با بیان اینکه عوامل مختلفی دست به دست هم داده […]

موید حسینی صدر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار خطرنگار، افزود: در شرایط کنونی برخی از نمایندگان مجلس چشمان خود را بسته اند و نمی خواهند بدانند اقداماتی که می تواند به بهبود وضعیت اقتصادی منجر شود، خارج از عهده رییس جمهوری است.
وی با بیان اینکه عوامل مختلفی دست به دست هم داده و شرایط فعلی را به وجود آورده است، گفت: در سطوح مختلف مدیریتی کسانی وارد عرصه شده اند که محافظه کار هستند و در حقیقت اعتقادی به دولت ندارند.
وی ادامه داد: این افراد در این دولت صاحب موقعیت شده اند ولی به دلیل اعتقاد نداشتن به دولت نتوانسته اند با نمایندگان، رسانه ها و مردم ارتباط خوبی برقرار کنند.
مشاور نوبخت افزود: سوال از رییس جمهوری نیز یکی از نتایج ناخوشایند عملکرد نامطلوب افرادی است که اعتقادی به دولت ندارند اما صاحب موقعیت هستند.
حسینی صدر بیان کرد: به نظر من سوال از رییس جمهوری زمانی مطرح می شود که نمایندگان مجلس به معاون اول یا معاون پارلمانی رییس جمهوری دسترسی نداشته و برای رفع ابهام چاره ای جز سوال از رییس قوه مجریه نداشته باشند.
نماینده سابق مردم خوی و چایپاره در مجلس به دلایل سوال نمایندگان مجلس از رییس جمهوری اشاره کرد و گفت: معاونت های پارلمانی دولت در وزارتخانه های مختلف حضور کمرنگی در بین نمایندگان مجلس دارد و ارتباط آنان با نمایندگان مجلس و رسانه ها ضعیف است.
وی با تاکید بر اینکه یکی از بخش هایی که دولت و مجلس را به هم نزدیک تر می کند معاونت های پارلمانی است، افزود: در دوره های گذشته نمایندگان همیشه در دفتر معاون پارلمانی رییس جمهوری حضور داشتند و مشکلاتشان را مطرح و بررسی می کردند.
‘حسینی صدر’ افزود: معاونت های پارلمانی نتوانستند ارتباط مجلس و دولت را تقویت کرده و آنها را به هم نزدیک کنند چون بیشتر این معاونت ها سابقه نمایندگی مجلس را ندارند.
وی ادامه داد: ضعف حاکم بر معاونت پارلمانی باعث می شود تا ندانند عدم تصویب ‘fatf’ (نهادی که هدفش مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم است) مشکلاتی را در اقتصاد کشور به وجود می آورد.
حسینی صدر اضافه کرد: معاونت پارلمانی رییس جمهوری باید ضرورت تصویب این طرح را به افکار عمومی و رسانه ها اطلاع رسانی کرده و افکار عمومی را قانع کند که این طرح در اقتصاد ما تبعات نامطلوبی نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاری های خارجی خوبی در حال شکل گیری بود و می توانست توفیق بیشتری برای کشور داشته باشد، گفت: بعضی رفتارها عرصه را بر این سرمایه گذاری ها تنگ تر کرد و مانع از فعالیت آنها شد.
نماینده سابق مردم خوی و چایپاره با اشاره به ضعف عملکرد معاونت پارلمانی در برخی وزراتخانه ها، تاکید کرد: معاونت های پارلمانی باید مسیر تصمیم گیری دولت را تسهیل کند.
مشاور نوبخت ادامه داد: کسانی که آگاهانه عامل برخی مسایل می شوند، همان کسانی هستند که نمی خواستند آقای روحانی در انتخابات پیروز شود و امروز از وضعیت به وجود آمده و از فضای موجود سوء استفاده می کنند؛ برای این افراد وضعیت کشور مهم نیست.
وی افزود: برخی افراد محافظه کار و غیرمعتقد به دولت در رده های مدیریتی بالا و پایین و در وزراتخانه ها قرار گرفته اند که با دلسوزی و جان و دل با دولت همراهی نمی کنند و پشتیبان نیستند.
صدر اضافه کرد: اعتقاد نداشتن این افراد به دولت و همچنین ضعف حاکم بر معاونت پارلمانی اجازه نداده است تا ارتباطی عمیق بین دولت و مجلس برقرار شود تا نمایندگان مجلس حرف و مشکلات خود را مطرح کنند؛ همین وضعیت موجب مطرح شدن بحث سوال از رییس جمهوری در شرایط کنونی شده است.
به گزارش خطرنگار، سوال از رییس جمهوری با ۸۰ امضا و پنج محور در جلسه علنی ۱۰ مرداد سال جاری مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد.
این نمایندگان عدم موفقیت دولت در کنترل قاچاق کالا و ارز، استمرار تحریم های بانکی، عدم اقدام شایسته دولت در کاهش نرخ بیکاری، رکود اقتصادی شدید چندین ساله، افزایش شتابان نرخ ارزهای خارجی و کاهش شدید ارزش پول ملی را پنج محور سوال از رییس جمهوری تلقی می کنند.
۸۱۳۵/۳۰۷۲

انتهای پیام /*


سیاسی


مشاور نوبخت


سوال از رییس جمهوری


مجلس

نظرات بسته شده است.