از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 20359

298 بازدید

محمد ابراهیم فروزانی، پنجشنبه در حاشیه بازدید از مجموعه تاریخی بیشابور کازرون در گفت و گو با خطرنگار، بیان داشت: برای اینکه این مجموعه تاریخی از استانداردهای جهانی لازم برخوردار باشد امیدواریم اعتبار مورد نیاز برای صیانت از این مجموعه از سوی دستگاه های ذی ربط اختصاص داده شود.وی افزود: تمرکز ما باید بر احداث […]

محمد ابراهیم فروزانی، پنجشنبه در حاشیه بازدید از مجموعه تاریخی بیشابور کازرون در گفت و گو با خطرنگار، بیان داشت: برای اینکه این مجموعه تاریخی از استانداردهای جهانی لازم برخوردار باشد امیدواریم اعتبار مورد نیاز برای صیانت از این مجموعه از سوی دستگاه های ذی ربط اختصاص داده شود.
وی افزود: تمرکز ما باید بر احداث مکان های بوم گردی متناسب با فضای تاریخی این مجموعه باشد و با سرمایه گذاری بخش خصوصی، ساخت این فضاها هم اینک در حال انجام است.

** یونسکو، تیرماه ۹۷ در مورد ثبت جهانی بیشابور تصمیم گیری می کند
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان کازرون هم بیان کرد: مجموعه تاریخی بیشابور کازرون به عنوان یکی از یادمان های تاریخی شاخص استان فارس با شماره ۲۴ در بیست و چهارم شهریور سال ۱۳۱۰خورشیدی در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.
محمد رضا معینی افزود: نخستین عملیات کاوش های باستانی و حفاری در این مجموعه تاریخی که وسعت آن ۲۰۰ هکتار است در سال ۱۳۴۰از سوی گروه باستان شناسان ایرانی و فرانسوی انجام شد و تا کنون بین سه تا هفت درصد از این مجموعه حفاری شده است.
او گفت: مجموعه تاریخی بیشابور، نامزد ثبت به عنوان میراث جهانی است و سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) تیرماه سال ۹۷ در این مورد در صحن علنی این سازمان تصمیم گیری می کند.
شهر تاریخی بیشابور که در ۲۵ کیلومتری شهر کازرون واقع شده در سال ۲۶۶ میلادی به دستور شاپور اول، دومین پادشاه از سلسله ساسانیان در کنار رودخانه بزرگ شاپور و در کنار جاده شاهی که در زمان هخامنشیان، تخت جمشید را به شوش و در دوران ساسانیان به تیسفون متصل می کرد، بنا شد.
این شهر تا سده هفتم هجری، منطقه ای آباد و مسکونی بود و پس از آن ویران شد.
در این شهر باستانی ۲۰۰ هکتاری، آثاری همچون معبد آناهیتا، ستون های یادبود، تالار تشریفات، ایوان موزاییک، مدرسه و خیابان هایی متعلق به دوره ساسانیان وجود دارد.

**اختصاص تسهیلات ۲۰۰ میلیارد ریالی برای ایجاد فضای بوم گردی
فرماندار شهرستان کازرون هم گفت: دولت در چارچوب اجرای سیاست های اشتغالزایی در مناطق روستایی و شهری، اعتبارات خوبی به بخش گردشگری این شهرستان اختصاص داده است.
سید کمال علوی افزود: با توجه به قابلیت های شهرستان کازرون در بخش گردشگری، برای ایجاد فضای بوم گردی و گردشگری در این شهرستان آمادگی داریم تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات در اختیار متقاضیانی که در این زمینه تمایل به فعالیت دارند، قرار دهیم.
شهرستان کازرون در فاصله ۱۲۰ کیلومتری غرب شیراز واقع شده است.
۷۳۷۲ /۶۱۱۸
خبرنگار: ناصر درخشنده ** انتشار دهنده: پرویندخت پاردسویی شیرازی

انتهای پیام /*


فرهنگی


معاون استاندار


مجموعه بیشابور


تخصیص اعتبار

نظرات بسته شده است.