از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 87337

107 بازدید

به گزارش عصر یکشنبه گروه فرهنگی خطرنگار، به نقل از شبکه خبری دویچه وله، ویتبویی یکی از مهمترین رهبران قبایل «ناما» در نامیبیا در دوره استعمارگری آلمان بود که اوایل سده ۲۰، علیه آلمان ها قیام کرد.وی به دین مسیحیت گروید و انجیل شخصی خود همراه تازیانه مخصوص چارپایان که در موزه آلمان نگهداری می […]

به گزارش عصر یکشنبه گروه فرهنگی خطرنگار، به نقل از شبکه خبری دویچه وله، ویتبویی یکی از مهمترین رهبران قبایل «ناما» در نامیبیا در دوره استعمارگری آلمان بود که اوایل سده ۲۰، علیه آلمان ها قیام کرد.
وی به دین مسیحیت گروید و انجیل شخصی خود همراه تازیانه مخصوص چارپایان که در موزه آلمان نگهداری می شد، به نامیبیا بازگردانده شد.
براساس این گزارش، این متعلقات در سال ۱۸۹۳ و در جریان حمله نیروهای استعماری آلمان به نامیبیا، تصاحب و در سال ۱۹۰۲ به موزه لیندن در اشتوتگارت اهدا شد.
در مذاکراتی که برای بازگرداندن این آثار انجام شد، اختلافاتی به وجود آمد مبنی بر اینکه انجیل نباید مستقیما به دست تبار قانونی ویتبویی برسد.
اما «هاگه گینگوب» رئیس جمهوری نامیبیا قول داد انجیل را در آینده به خانواده وی بازگرداند.
در همین حال، «ساندرا فراکوتی» رایزن بخش آفریقای موزه لیندن بازگرداندن این آثار را بسیار مهم ارزیابی کرد، زیرا ویتبویی، چهره ای ملی در نامیبیا به شمار می رود.
این روزها مناقشاتی در مورد بازگرداندن آثار باستانی غارت شده در دوره استعماری به راه افتاده است.
موزه‌های بسیاری در سراسر جهان شامل موزه بریتانیا، موزه‌های دولتی برلین، موزه‌های ملی فرانسه و موزه هنر متروپولیتن نیویورک، آثار باستانی زیادی را در پستوهای خود پنهان کرده اند.
نگهداری تعداد زیادی جمجمه، اسکلت، قطعات استخوانی و سرهای محافظت شده بومیان در موسسات غربی، حاصل ترکتازی غربیان در دوره استعماری بوده است.
حال، کشورهای استعمار شده اکنون به طور روزافزونی خواستار بازگرداندن آثار هنری و باستانی چپاول شده‌شان هستند.
فراهنگ ** ۹۱۰۹ ** ۱۳۵۵ **

انتهای پیام /*


فرهنگی


میراث فرهنگی


بازگشت آثار باستانی


نامیبیا


آلمان

نظرات بسته شده است.