از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 31671

315 بازدید

مهدی شاملو روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خطرنگار، افزود: صدای جمهوری اسلامی نزدیک ۸۰ سال است فعالیت می کند و طی این سالها ظرفیت و تجهیزات دریافت صدا به مرور زمان تغییر کرده اما ماهیت و نیاز شنیداری مخاطبان برسرجای خود همچنان باقی مانده است. وی با بیان اینکه رسانه های […]

مهدی شاملو روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خطرنگار، افزود: صدای جمهوری اسلامی نزدیک ۸۰ سال است فعالیت می کند و طی این سالها ظرفیت و تجهیزات دریافت صدا به مرور زمان تغییر کرده اما ماهیت و نیاز شنیداری مخاطبان برسرجای خود همچنان باقی مانده است.
وی با بیان اینکه رسانه های دیداری و نوشتاری عملا جای رسانه شنیداری را نمی توانند بگیرد، اظهار کرد: ویژگی پیام صوتی منحصر به فرد است و این نشاندهنده زنده بودن رادیو است و در این رهگذر ابزار و تجهیزات دریافت رادیو تغییر کرده است.
مدیرچندرسانه ای و فضای مجازی رادیو گفت: سبک زندگی امروز مردم تغییرات بسیاری کرده و زمان کمتری برای فعالیت های فرهنگی دارند، از این رو رادیو می تواند فرصت های خوبی برای مخاطبان خود به وجود آورد و با ارائه برنامه های متنوع فرهنگی می توان در انجام ماموریت ها موفقیت خوبی کسب کند.
شاملو نسبت به راه اندازی اپلیکیشن جدید «ایران صدا ۳» افزود: رادیو چند سالی است که راهبرد خود را بر مبنای فعالیت بر بستر فضای مجازی قرار داده و راه اندازی اپلیکیشن «ایران صدا ۳» در راستای این راهبرد است و به عنوان اقدام جدید معاونت صدای جمهوری اسلامی ایران به شمار می رود.
وی گفت: طرح «ایران صدا ۳» در ظاهر یک اپلیکیشن تلفن همراه است ولی در واقع برنامه ای برای دستیابی به محتوای متنوع صدا محور رادیویی است و مردم و مخاطبان نه تنها می توانند صدای رادیو را در گوشی های خود داشته باشند بلکه با نصب این اپلیکیشن که سبک جدیدی از انتشار محتوا است، می توانند به آرشیو و اطلاعات برنامه ها و محتوای صوتی درخواستی دسترسی داشته باشند و به نوعی سبد رسانه ای مردم تکمیل می شود.
شاملو با بیان اینکه محتوای درخواستی در این اپلیکیشن خیلی زیاد و متنوع است و از این رو برای مخاطب جذابیت ایجاد می کند، اظهار کرد: ظرفیت این طرح یک عقبه آرشیوی ۸۰ ساله دارد و گنجینه نیروی انسانی زیادی از جمله چهره های شناخته شده رادیو و تلویزیون، نویسندگان و صداپیشگان رادیو در این طرح ایفای نقش می کنند.
وی گفت: طرح «ایران صدای ۳» شامل شش بخش موضوعی است و از این رو فروردین ماه سال ۹۷ این طرح بطور رسمی با دو بخش موضوعی کتاب گویا و موسیقی توسط معاونت صدای جمهوری اسلامی ایران راه اندازی خواهد شد و اکنون در حالت آزمایشی فعالیت خود را شروع کرده است.
شاملو اظهار کرد: پس از بخش های کتاب گویا و موسیقی که اکنون در دسترس مخاطبان است، بخش های تاریخ شفاهی ایران، کودک، معارف اسلامی و قرآن، در تابستان سال آینده فعال خواهد شد تا بتوان به نحو مطلوب فضای درخواستی مخاطبان را پاسخگو بود.
وی با بیان اینکه کتاب گویا محتوای صوتی اجرا شده براساس داستان کتاب است و انواع مختلف دارد و قرار است به فرهنگ مطالعه افراد جامعه کمک کند، اظهار کرد: این بخش در ابتدا برای افراد نابینا طراحی شد اما توجه به نبود فرصت کافی برای مطالعه در بین اقشار جامعه، با وجود جذابیت در این بخش و همچنین بهره گیری از وجود هنرمندان صداپیشه بویژه در بیان داستانهای رمان، تولید کتاب گویا برای تمامی مخاطبان انجام شد.
شاملو گفت: هدف از راه اندازی کتاب گویا جایگزینی برای کتاب مکتوب نیست بلکه این بخش برای افرادی طراحی شده که علاقه به مطالعه دارند ولی در سبک زندگی جدید که تلفن ها بخشی از زندگی آنان را به خود اختصاص داده و از طرفی وقتی برای مطالعه ندارند، می تواند جایگزین مناسب باشد.
وی در خصوص بخش موسیقی اپلیکیشن «ایران صدا ۳» گفت: در زمانی که پخش موسیقی و ذائقه شنیداری مردم ایران به شدت تغییر کرده و هیچگونه ضابطه ای برای آن نمی توان یافت، صدا و سیمای جمهوری اسلامی تلاش کرده با ایجاد بانک اطلاعات بسیار گسترده در این طرح با ذائقه سازی موسیقی ایرانی بویژه در زمینه ارائه موسیقی های فاخر قدیمی، اقوام و نواحی و موسیقی های مناسبتی مذهبی و ملی، گام های اساسی در این راستا بردارد.
مدیرتحقیق و توسعه فضای مجازی رادیو نیز در گفت وگو با خبرنگار خطرنگار، در مورد راه اندازی اپلیکیشن «ایران صدا ۳» اظهار کرد: این اپلیکیشن اکنون نسخه اندروید آن فعال است و نسخه «آی یو اس» آن نیز در چند روز آینده آماده می شود و این طرح پخش زنده رادیو از طریق اینترنت انجام می پذیرد.
مهشید نوری گفت: اطلاعات برنامه شامل اسم، مدت، موضوع و کارشناس برنامه و همچنین آرشیو رادیو به تفکیک موضوع و برنامه های که پخش شده برای پیگیری در این طرح گنجانده شده است.
فراهنگ ۱۴۱۷**۱۸۲۳

انتهای پیام /*


فرهنگی


صداوسیما


رادیو صدا

نظرات بسته شده است.