از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 59208

220 بازدید

غلامرضا شرفی دوشنبه در گفت و گو با خطرنگار، اظهار داشت:با توجه به نیاز ضروری بخش کشاورزی آبادان به آب از وزارت نیرو انتظار می رود نسبت به مدیریت و رهاسازی۷۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای کرخه و دز اقدام کند.عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود:در کنار رهاسازی آب از سدهای کرخه و دز […]

غلامرضا شرفی دوشنبه در گفت و گو با خطرنگار، اظهار داشت:با توجه به نیاز ضروری بخش کشاورزی آبادان به آب از وزارت نیرو انتظار می رود نسبت به مدیریت و رهاسازی۷۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای کرخه و دز اقدام کند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود:در کنار رهاسازی آب از سدهای کرخه و دز اقدام فوری و موثر به منظور جلوگیری از برداشت بی رویه و غیرمجاز در طول مسیر رودخانه ها به سمت پائین دست رودخانه کارون و در نهایت بهمنشیر ضروری است.
شرفی بر تعیین حقابه دائمی و معین برای بخش کشاورزی آبادان و خرمشهر بخصوص کشت های دائم این ۲ شهرستان تاکید کرد و گفت: با اغماض و اهمال برخی مسئولان و متولیان این حوزه حادثه تلخی در حال اتفاق است که بدون شک دامن گیر زندگی مردم و کشاورزان شهرهای آبادان و خرمشهر خواهد شد.
این نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: مشکلات بخش کشاورزی پایین دست کارون در نامه ای به وزیر نیرو اعلام شده است که انتظار می ورد وی دستور رهاسازی آب بخش کشاورزی را صادر کند.
مدیر جهاد کشاورزی آبادان پیش از این در گفت و گو با خبرنگار خطرنگار، اظهار داشت:نخلستان های آبادان در پایین دست رودخانه های کارون و بهمنشیر قرار دارند و کاهش دبی آب شیرین این رودخانه ها باعث افزایش شوری آب و در نهایت تاثیر مستقیم آن بر کشاورزی و نخلستان های آبادان شده است.
ناجی شعیب زاده افزود:متاسفانه شاهد از بین رفتن اکثر کشت میانه کاری کشاورزان بدلیل شوری آب هستیم و در حدود ۶۰ تا ۷۰درصد از کشت یونجه شهرستان نیز در حال از بین رفتن است.
وی گفت:در سال زارعی جاری طبق برآورد صورت گرفته شاهد کاهش ۵۰ تا ۶۰ درصدی تولید خرما در منطقه هستیم و در صورت تامین نشده حق آبه کشت های دائمی شاهد از بین رفتن کل محصول خرما کشاورزان خواهیم بود.
وی اظهار داشت:شوری آب بر روی کیفیت محصول نیز تاثیر گذار است و بدون شک ادامه شوری آب کارون و بهمنشیر کیفیت محصول خرمای منطقه را کاهش می دهد.
مدیر جهاد کشاورزی آبادان تامین حق آبه کشت های دائمی از جمله نخلستانها و مزارع یونجه منطقه از سوی سازمان آب و برق خوزستان را خواستار شد و گفته بود:کشت های دائمی حق ریشه دارند و برای زنده نگه داشتن آنها باید حق آبه آنها را تامین کرد.
آبادان دارای ۱۳ هزار و ۲۰۰هکتار نخیلات است.
برحی، گنطار، بریم، زاهدی و استعمران چند گونه معروف از انواع خرماهای مرغوب آبادان هستند.
۳۰۱۵/۶۰۶۸

انتهای پیام /*


اقتصاد


کشاورزی


رها سازی آب


آبادان

نظرات بسته شده است.