از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 25424

260 بازدید

به گزارش خبرنگار خطرنگار، هوشنگ بازوند که به همراه مدیران ادارات استان روز پنجشنبه به ثلاث باباجانی سفر کرده بود تا از نزدیک شاهد روند خدمات رسانی به زلزله زدگان باشد در جلسه ای در فرمانداری این شهرستان افزود: اولین گلایه من از فرمانداری ثلاث باباجانی است که هنوز نتوانسته با گذشت ۹۰ روز از […]

به گزارش خبرنگار خطرنگار، هوشنگ بازوند که به همراه مدیران ادارات استان روز پنجشنبه به ثلاث باباجانی سفر کرده بود تا از نزدیک شاهد روند خدمات رسانی به زلزله زدگان باشد در جلسه ای در فرمانداری این شهرستان افزود: اولین گلایه من از فرمانداری ثلاث باباجانی است که هنوز نتوانسته با گذشت ۹۰ روز از زلزله ساختمان خودش را بازسازی کند.
او ادامه داد: وقتی ستاد معین بنیاد مسکن نتواند ساختمان خودش را درست کند چگونه می تواند مشکلات خانه مردم را حل کند و این موضوع تاثیر روحی روانی بر مردم دارد چرا که ما باید الگو باشیم و اگر اداره ای نتواند ساختمان خودش را درست کند آیا می شود انتظار داشت ساختمان های مردم ساخته شود.
به گفته او، اینکه ۲۲۷ خانه تخریبی در شهر تازه آباد هنوز ساخته نشده است قابل توجیه نیست.
وی تاکید کرد: بعد از سه ماه، اینکه هنوز هیچ پروانه ای صادر نکرده باشیم و پروژه ای نیز شروع نشده باشد قابل قبول نیست.
بازوند در ادامه با اشاره به ساخت و سازهای غیرمجاز ۱۵۰ خانوار در محله گاوداری ثلاث دستور داد که این محله به شهر الحاق و آب، برق و گاز آن نیز وصل شود.
وی افزود: برای حل مشکلات شهر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان علاوه بر ۷۰۰ میلیون تومان قبلی در اختیار شهرداری قرار خواهد گرفت.
بازوند در ادامه با اشاره به نارضایتی مردم از سیستم اداری از بانک ها و بنیاد مسکن خواست که در جهت حل مشکلات مردم تسهیل گری کنند.
وی همچنین از وضعیت نخاله های رها شده سطح شهر ابراز نارضایتی کرد و گفت: نخاله ها نباید به صورت پراکنده باشد بلکه باید در یک جای مشخص تخلیه شود.
بازوند با اشاره به گلایه های مردم نسبت به عادلانه توزیع نشدن سبدهای غذایی و نیز پرداخت نشدن برخی خسارت های دام های تلف شده خواستار رسیدگی به این موضوعات شد و گفت: برای حل این مشکلات بودجه کافی در اختیار داریم.
وی در پایان با اشاره به بسته بودن مرز شیخ صله بیان داشت که این موضوع را به مصلحت نمی دانیم، او با اشاره تفویض اختیار موضوع کوله بری به استانداران تاکید کرد که این تفویض اختیار هنوز به طور کامل انجام نشده و در صورت تفویض مشکلات این حوزه برطرف خواهد شد.
شهرستان ثلاث باباجانی با ۳۸ هزار نفر جمعیت در ۱۳۶ کیلومتری غرب کرمانشاه قرار دارد.
زمین لرزه ۷٫۳ ریشتری ۲۱ آبان در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشته است.
این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۰ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرده و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بیش از ۱۰۰ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دیده اند.
۷۴۵۷/۸۰۶۶ خبرنگار:جواد الماسی ** انتشار دهنده:علی مولوی

انتهای پیام /*


اقتصاد


زلزله۹۶


ساخت و ساز


ثلاث باباجانی

نظرات بسته شده است.