از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 81380

143 بازدید

«محمدرضا منصوری» روز دوشنبه به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی در گفت و گو با خطرنگار، افزود: این در حالی است که تا قبل از انقلاب مجموع تولید برق کشور هفت هزار مگاوات بود.وی گفت: برخی از صنایع و انرژی های پایه برای توسعه هر سرزمین لازم است و توجه نظام جمهوری اسلامی به توسعه […]

«محمدرضا منصوری» روز دوشنبه به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی در گفت و گو با خطرنگار، افزود: این در حالی است که تا قبل از انقلاب مجموع تولید برق کشور هفت هزار مگاوات بود.
وی گفت: برخی از صنایع و انرژی های پایه برای توسعه هر سرزمین لازم است و توجه نظام جمهوری اسلامی به توسعه این زیرساخت ها و افزایش تولید برق در کشور نشان می‌دهد که که دولتمردان به خوبی مسیر توسعه کشور را درک کردند.
وی گفت: افزایش ۱۴ برابری تولید برق در مقایسه با قبل از انقلاب نشان از این می دهد که ایران اکنون یکی از ۱۰ کشور برتر جهان در زمینه تولید این انرژی است. ‌
وی از توسعه صنعتی کشور، افزایش تولیدات و نیز رسیدگی به مناطق محروم به خصوص گازرسانی به روستاهای کشور به عنوان دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی با وجود افزایش دو و نیم تا سه برابری جمعیت کشور نسبت به قبل از انقلاب، یاد کرد.
منصوری؛ همچنین تامین گاز برای بیشتر از ۹۰ درصد جمعیت کشور و نیز دسترسی مناطق محروم کشور به راه های مناسب و سایر زیرساخت‌ها را از برکات انقلاب اسلامی عنوان کرد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت افزود: در زمینه پزشکی و ایجاد زیرساخت های بهداشتی و درمانی نیز کشور پیشرفت های چشمگیری داشته به طوری که اکنون در همه شهرستان‌های کشور و حتی روستاها پزشک مستقر است.
وی افزود: در حالی که در شهرستانی مانند ساوه قبل از انقلاب تنها چند پزشک اهل کشور فیلیپین فعالیت می‌کردند اما اکنون شمار پزشکان متخصص در این شهرستان نزدیک ۷۰ نفر و در شهرستان زرندیه حدود ۴۰ نفر است.
به گفته این نماینده مجلس، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، ایران توانست در زمینه فناوری های برتر و فناوری های نوین مانند انرژی هسته ای، سلول های بنیاد و نانو تکنولوژی به دستاوردهای چشمگیری دست یابد.
وی همچنین جایگاه علمی کشور را مناسب ارزیابی کرد و گفت: با پیروزی انقلاب با تلاش جوانان و دانشمندان کشور دستاوردهای مهم علمی در زمینه های مختلف حاصل شد و اکنون شاهد توسعه فضاهای دانشگاهی در همه استانها و شهرهای کشور هستیم.
ساوه دومین کانون جمعیتی پس از اراک است که ۲۹۰ هزار نفر جمعیت دارد.
۶۵۳۹/۳۰۷۵

انتهای پیام /*


سیاسی


جمهوری اسلامی ایران


ساوه


چهل سالگی انقلاب

نظرات بسته شده است.