از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 84791

69 بازدید

حمید سخایی فر روز جمعه در نشستی با رسانه ها و فعالان اجتماعی خوی افزود: اداره منابع طبیعی خوی در زیرحوضه روستاهای هندوان و آلمالو با ساخت سدهای ملاتی، گابیون بندی و خشکه چینی، اقدام به اجرای عملیات مکانیکی کرده که شامل اجرای پنج هزار مترمربع عملیات مکانیکی از جمله ۲۰۰ هکتار کپه کاری، ۵۰۰ […]

حمید سخایی فر روز جمعه در نشستی با رسانه ها و فعالان اجتماعی خوی افزود: اداره منابع طبیعی خوی در زیرحوضه روستاهای هندوان و آلمالو با ساخت سدهای ملاتی، گابیون بندی و خشکه چینی، اقدام به اجرای عملیات مکانیکی کرده که شامل اجرای پنج هزار مترمربع عملیات مکانیکی از جمله ۲۰۰ هکتار کپه کاری، ۵۰۰ هکتار حفاظت و قرق و ۶۰۰ اصله نهال کاری درختان غیرمثمر است.
وی ادامه داد: برای این کار از محل منابع استانی هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اختصاص یافته است.
وی افزود: از محل صندوق توسعه ملی نیز پنج میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال اختصاص یافته که تاکنون سه میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال تخصیص داده شده است.
سخایی فر ادامه داد: اجرای کلاس های آموزش و ترویج در خصوص فرهنگ سازی منابع طبیعی و آبخیزداری در روستاهای واقع در حوزه این شهرستان از برنامه های ترویجی و آموزشی این اداره است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خوی با اشاره به اهداف اجرای طرح های آبخیزداری گفت: جلوگیری از سرریز روان آب ها از دامنه های حوضه آبریز، کنترل سیلاب هایی که روستای های اراضی ملی و کشاورزی پایین دست را تهدید می کند، جلوگیری از فرسایش خاک، افزایش آب های زیرزمینی، تقویت پوشش گیاهی، افزایش تولید علوفه و افزایش ارزش اقتصادی منطقه از اهم اهداف اجرای طرح های آبخیزداری است.
وی با اشاره به اهمیت حفاظت از منابع طبیعی افزود: حفاظت از منابع طبیعی نیازمند مشارکت همه جانبه مردم، اهالی رسانه و سازمان های مردم نهاد است زیرا این منابع وابسته به دولت ها نیست و امر احیا و محافظت از آن یک امر همگانی است.
به گزارش خطرنگار، شهرستان خوی دارای ۳۷۵هزارهکتار منابع طبیعی است.
۸۱۳۵/۲۰۹۳

انتهای پیام /*


اجتماعی


منابع طبیعی


آبخیزداری


خوی

نظرات بسته شده است.