جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ امروز
به گزارش خبرنگار سلامت خطرنگار، محمد آقاجانی روز شنبه در مراسم امضای تفاهمنامه همکاریهای علمی و فناوری بین مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با موسسه سلامت غذای ریکیلت دانشگاه واخنینگن هلند گفت: ذات سیستم بیولوژیک بدن انسان را غذا، آب و اکسیژن تشکیل میدهد. به همان میزانی که انسان غذا میخورد […]
به گزارش خبرنگار سلامت خطرنگار، محمد آقاجانی روز شنبه در مراسم امضای تفاهمنامه همکاریهای علمی و فناوری بین مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با موسسه سلامت غذای ریکیلت دانشگاه واخنینگن هلند گفت: ذات سیستم بیولوژیک بدن انسان را غذا، آب و اکسیژن تشکیل میدهد. به همان میزانی که انسان غذا میخورد ممکن است در معرض آلایندههای غذایی قرار گیرد؛ یکی از وظایف دولتها، اطمینان حاصل کردن از سلامت غذا است که این مساله مهم در ایران برعهده وزارت بهداشت با همکاری سازمانهای مختلف گذاشته شده است.
وی با بیان اینکه دانشگاههای علوم پزشکی بازوهای اجرایی وزارت بهداشت در استانها برای توجه به سلامت غذا هستند، افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در زمینه سلامت غذا همواره پیشرو بوده و اقدامات بسیار مهمی در این راستا انجام داده که یکی از این اقدامات، ارتباط با موسسه ریکیلت در دانشگاه واخنینگن هلند است.
آقاجانی ادامه داد: این همکاریها با شرکت دانشمندانی از این دانشگاه و با برگزاری دورههایی آغاز شد و در حال حاضر با انجام پروژههای مشترک تحقیقاتی، اعزام دانشجو و برگزاری کارگاههای آموزشی در حال ادامه است. سطح همکاریها بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و واخنینگن هلند به مرحلهای رسیده است که میتوان گامهای بزرگتری برداشت و سطح همکاریها را بیشتر از قبل گسترش داد.
در حال تکمیل..
اجتمام *الف. پ*۱۸۳۴
انتهای پیام /*