از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 60408

118 بازدید

به گزارش خبرنگار سلامت خطرنگار، محمد آقاجانی روز شنبه در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی و فناوری بین مرکز تحقیقات ‏سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با موسسه سلامت غذای ریکیلت دانشگاه واخنینگن هلند گفت: ذات سیستم بیولوژیک ‏بدن انسان را غذا، آب و اکسیژن تشکیل می‌دهد. به همان میزانی که انسان غذا می‌خورد […]

به گزارش خبرنگار سلامت خطرنگار، محمد آقاجانی روز شنبه در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی و فناوری بین مرکز تحقیقات ‏سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با موسسه سلامت غذای ریکیلت دانشگاه واخنینگن هلند گفت: ذات سیستم بیولوژیک ‏بدن انسان را غذا، آب و اکسیژن تشکیل می‌دهد. به همان میزانی که انسان غذا می‌خورد ممکن است در معرض آلاینده‌های غذایی ‏قرار گیرد؛ یکی از وظایف دولت‌ها، اطمینان حاصل کردن از سلامت غذا است که این مساله مهم در ایران برعهده وزارت بهداشت ‏با همکاری سازمان‌های مختلف گذاشته شده است.‏
وی با بیان اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی بازوهای اجرایی وزارت بهداشت در استان‌ها برای توجه به سلامت غذا هستند، افزود: ‏دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در زمینه سلامت غذا همواره پیش‌رو بوده و اقدامات بسیار مهمی در این راستا انجام داده که یکی از ‏این اقدامات، ارتباط با موسسه ریکیلت در دانشگاه واخنینگن هلند است.‏
آقاجانی ادامه داد: این همکاری‌ها با شرکت دانشمندانی از این دانشگاه و با برگزاری دوره‌هایی آغاز شد و در حال حاضر با انجام ‏پروژه‌های مشترک تحقیقاتی، اعزام دانشجو و برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حال ادامه است. سطح همکاری‌ها بین ‏دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و واخنینگن هلند به مرحله‌ای رسیده است که می‌توان گام‌های بزرگ‌تری برداشت و سطح همکاری‌ها را ‏بیشتر از قبل گسترش داد.‏
در حال تکمیل..‏
اجتمام *الف. پ*۱۸۳۴

انتهای پیام /*


اجتماعی


تفاهم نامه


سلامت غذا


آقاجانی

نظرات بسته شده است.