از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 13855

135 بازدید

به گزارش گروه علمی خطرنگار، از ساینس، محققان این سیستم را با کمک سه داوطلب آموزش دادند. برای این منظور هر داوطلب ۷۰ گذرواژه تصادفی را روی گوشی‌های آندروید تنظیم کرد. هریک از این گوشی‌ها به برنامه‌ای مجهز بودند که اطلاعات شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، مغناطیس‌سنج، حسگر مجاورت، فشارسنج و حسگر نور محیط را گردآوری می‌کرد. سپس […]

به گزارش گروه علمی خطرنگار، از ساینس، محققان این سیستم را با کمک سه داوطلب آموزش دادند. برای این منظور هر داوطلب ۷۰ گذرواژه تصادفی را روی گوشی‌های آندروید تنظیم کرد. هریک از این گوشی‌ها به برنامه‌ای مجهز بودند که اطلاعات شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، مغناطیس‌سنج، حسگر مجاورت، فشارسنج و حسگر نور محیط را گردآوری می‌کرد.
سپس اطلاعات با استفاده از یک الگوریتم یادگیری عمیق تحلیل شده و اطلاعات خاص حسگرها با اعداد خاص به نمایش درآمده روی صفحه کلید نمایشگر، منطبق شدند. برای مثال نحوه حرکت گوشی در زمان وارد کردن عدد ۵، یک یا ۹ کاملا متفاوت است. همچنین انگشت کاربر در زمان فشردن عدد یک در مقایسه با عدد ۹ نور بیشتری را مسدود می‌کند.
پس از آموزش سیستم، این نرم‌افزار توانست پین‌های چهار رقمی را با استفاده از اطلاعات به دست آمده از حسگرهای گوشی هوشمند با دقت ۹۹٫۵ درصد تشخیص دهد.
به اعتقاد محققان احتمال اینکه بدافزاری با قابلیت تشخیص پین با استفاده از حسگرهای گوشی، بدون اطلاع کاربران به گوشی‌های آنها وارد شده و سپس پین گوشی را برای شخص دیگری ارسال کند، بسیار زیاد است. به همین علت پیشنهاد می‌کنند برای جلوگیری از وقوع این قبیل اتفاقات بهتر است سازندگان سیستم عامل گوشی‌های هوشمند دسترسی برنامه‌های متفرقه را به حسگرهای گوشی محدود کنند.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Cryptology ePrint Archive منتشر شده است.
علمی (۶)**۹۲۵۹**۱۸۳۴
مترجم: سپیده کاشانی ** انتشار: ناهید شفیعی

انتهای پیام /*


علمی آموزشی


رمز پین


گوشی هوشمند

نظرات بسته شده است.