از علاقه مندان به فعالیت در حوزه های مختلف خبری دعوت به همکاری می نماید

کد خبر : 42330

128 بازدید

به گزارش روز سه شنبه گروه فرهنگی خطرنگار، از سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، حجت‌الاسلام کاظم صدیقی در دیدار با رئیس این نمایشگاه با اشاره به آیه «فلینظر الانسان الی طعامه» اظهار داشت: این آیه، سخن روز و دارای پیامی‌ فرا زمانی است، بشر نیاز به غذا دارد و همه حیاتش با تامین […]

به گزارش روز سه شنبه گروه فرهنگی خطرنگار، از سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، حجت‌الاسلام کاظم صدیقی در دیدار با رئیس این نمایشگاه با اشاره به آیه «فلینظر الانسان الی طعامه» اظهار داشت: این آیه، سخن روز و دارای پیامی‌ فرا زمانی است، بشر نیاز به غذا دارد و همه حیاتش با تامین غذا می‌گذرد، روح انسان هم مانند جسم نیاز به غذا دارد و کتاب، غذای آن است.
وی ادامه داد: اگر جامعه جایی برای ارائه غذای سالم نداشته باشد، اخلاق و فرهنگ رنگ می‌بازد و جامعه به فضایی راکد و از هم‌ پاشیده تبدیل می‌شود اما اگر مرکزی برای ارائه غذای سالم وجود داشته باشد، یک برنامه‌ریزی خوب می‌تواند مشکلات احتمالی را از میان بردارد.
صدیقی اضافه کرد: اگر ما فعال باشیم و فضای نمایشگاه کتاب را به گونه‌ای تنظیم کنیم که هر کس با ضعف فرهنگی آمد، تحت تاثیر فضا قرار بگیرد، موفق عمل کرده ایم و در صورتی که فضایی ایجاد کنیم که افراد، این نمایشگاه را مکانی برای جلب توجه و گناه ببینند، راه را اشتباه رفته ایم.
وی با اشاره به وجود عناوین زیاد کتاب در نمایشگاه امسال گفت: اینکه این تعداد کتاب توسط علمای نمایشگاه ارزیابی شود که بدون اشکال باشد، جای تبریک دارد، کوچک‌ترین غفلت گاهی آسیب‌هایی پیش می‌آورد که قدم‌های مثبت ما نمی‌تواند آن‌ها را جبران کند.

** اورهان پاموک به تهران آمد
پاموک نویسنده و رمان نویس ترکیه و برنده نوبل ادبیات سال ۲۰۰۰ برای شرکت در نمایشگاه بین المللی کتاب به تهران آمد.
مراسم «شب اورهان پاموک» فردا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت، ساعت ۵ عصر در خانه اندیشمندان علوم انسانی به نشانی تهران، خیابان استاد نجات الهی، نبش خیابان ورشو برگزار می شود.
برگزاری این نشست با حضور هنرمندانی همچون آیدین آغداشلو، فریبا وفی، زهره حسین‌زادگان و علی دهباشی و با هدف پرداختن به ویژگی‌های آثار این نویسنده مطرح ترک، همراه خواهد بود.
پاموک، پس فردا پنجشنبه با حضور در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، در محل غرفه انتشارات ققنوس با علاقه‌مندان آثار خود دیدار خواهد کرد.
«قلعه سفید» و «زندگی نو» از جمله آثار برجسته و موفق او هستند که در ایران ترجمه و منتشر شده است.
این دومین سفر پاموک به ایران است؛ وی در سال ١٣٨٢ و زمانی که هنوز مدال نوبل را به خانه نبرده بود، به ایران آمده بود.
سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۲ تا ۲۲ اردیبهشت ماه امسال در مصلای امام خمینی (ره) در حال برگزاری است.

** بازدید امیران نیروی زمینی ارتش از نمایشگاه کتاب
لزوم تمرکز سرمایه‌گذاری‌ها بر ترویج کتابخوانی در نسل جوان در نشست مشترک امیران نیروی زمینی ارتش با رئیس نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، مورد تاکید قرار گرفت.
در این نشست معاون طرح و برنامه نیروی زمینی ارتش اظهار داشت: مراکز علمی، فرهنگی و مطالعات راهبردی ارتش و نیروی زمینی در زمینه تدوین کتب مختلف ید طولایی دارند.
امیر اصغر افخمی‌ افزود: نیروهای مسلح و بالاخص ارتش ملزم است به مسائل و علوم روز دنیا واقف باشد زیرا تنها با تجهیز به علم روز دنیاست که می‌توانیم با سایر ارتش‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای رویارویی کنیم.
وی به مردم این نوید را داد که نیروهای مسلح با قدرت و مجهز شدن به بهترین و به‌روزترین تجهیزات دنیا در زیر سایه فرمانده معظم کل قوا در حال تلاشند.
افخمی‌ با اشاره به تاثیر نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بر ترویج فرهنگ کتابخوانی گفت: قطعا نمایشگاه در ترویج فرهنگ کتابخوانی موثر است، تصور می‌کنم باید بیشتر سرمایه‌گذاری خود را روی نسل جوان و نوجوان در مراکز علمی‌ آموزش و پرورش و نیروهای وظیفه در ارتش و سایر نقاط متمرکز کنیم.

** رونمایی از مجموعه آثار استاد مرتضی مطهری با حضور فرزندش
مراسم رونمایی از لوح فشرده‌ مجموعه آثار استاد شهید مطهری با حضور علی مطهری، فردا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه در سالن رسانه‌های دیجیتال نمایشگاه کتاب تهران برگزار می‌شود.
این لوح فشرده‌، دربردارنده‌ ۲۹ جلد از تالیفات شهید مطهری از جمله «انسان و سرنوشت»، «جهان‌بینی توحیدی»، «ختم نبوت»، «امامت و رهبری»، «سیر فلسفه در اسلام» است که به همت مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) با هدف انتشار نسخه‌ دیجیتال آثار ارزشمند علوم اسلامی و انسانی به بازار نشر عرضه شده است.
فراهنگ**۱۸۸۰**۱۰۵۵

انتهای پیام /*


فرهنگی


کتاب ۹۷


صدیقی


اورهان پاموک

نظرات بسته شده است.